2024. November 02. - 20:32:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208626 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Július 07. - 18:48:12
Válasz #300
Nem elérhető

FirstLady

Na ilyenhez volt szerencsém! 3,5 óra matek után, csak annyi volt: "Bocs de nem szoktam elmenni" Na ekkor kaptam hülyét.

De Lady! Ne felejtsük el az olyan nőket sem, akik soha nem mennek el, vagy elég hosszú ideig, s amikor a kezembe kaptam már az elsőnél más volt a helyzet! Ez természetesen egy férfinak igen jól esik, főleg ha ilyen önérzetes hülye, mint én vagyok ;-oo-;
Dany... nem árt ha tudod, hogy azért ez nem teljesen így van ám... egy jó menettől nem "gyógyul meg" ;) ill. ne felejtsd el, hogy a nők nagyon magas százalékának az egész élete során sosincs orgazmusa, meg sokaknak gyakran nincs... Ergo, a legjobb női alakítás díjátnyerte  8-) ;D ;D ;D ;D ;D

na akkor mondj legalabb valami biztos modszert amivel lebuktathato a szineszkedes  ;D nektek konnyu dolgotok van ha a ferfi szineszkedik  :-} ;D
Csak 18 éven felüliek olvashatják ezt el:
Hát nincs olyan... régen a hüvely rángása volt a tuti jel, de már azt egy kis tornával is lehet manipulálni...  :-X
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 07. - 19:05:03
Válasz #301
Nem elérhető

Arelius

Na ilyenhez volt szerencsém! 3,5 óra matek után, csak annyi volt: "Bocs de nem szoktam elmenni" Na ekkor kaptam hülyét.

De Lady! Ne felejtsük el az olyan nőket sem, akik soha nem mennek el, vagy elég hosszú ideig, s amikor a kezembe kaptam már az elsőnél más volt a helyzet! Ez természetesen egy férfinak igen jól esik, főleg ha ilyen önérzetes hülye, mint én vagyok ;-oo-;
Dany... nem árt ha tudod, hogy azért ez nem teljesen így van ám... egy jó menettől nem "gyógyul meg" ;) ill. ne felejtsd el, hogy a nők nagyon magas százalékának az egész élete során sosincs orgazmusa, meg sokaknak gyakran nincs... Ergo, a legjobb női alakítás díjátnyerte  8-) ;D ;D ;D ;D ;D

na akkor mondj legalabb valami biztos modszert amivel lebuktathato a szineszkedes  ;D nektek konnyu dolgotok van ha a ferfi szineszkedik  :-} ;D
Csak 18 éven felüliek olvashatják ezt el:
Hát nincs olyan... régen a hüvely rángása volt a tuti jel, de már azt egy kis tornával is lehet manipulálni...  :-X

hat akkor marad az oszinteseg  !+"% nokrol beszelunk akkor ez szivas.. :-X persze a jelenlevok mindig kivetelek  ;D ;D
K.G.B.

2008. Július 07. - 19:05:03
Válasz #302
Nem elérhető

Mr Green

Ez igaz a csajok nagyon ügyesek föleg ha a szimulációrol van szo:))

Bár azt se tud mindenki:)
Nincsenek véletlenek!!!! Irány a csúcs:)

2008. Július 07. - 19:33:05
Válasz #303
Nem elérhető

FirstLady

hat akkor marad az oszinteseg  !+"% nokrol beszelunk akkor ez szivas.. :-X persze a jelenlevok mindig kivetelek  ;D ;D
Ha nem teszed hozzá, akkor sem vettem volna magamra  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 07. - 19:49:48
Válasz #304
Nem elérhető

Mr Green

2008. Július 07. - 19:55:04
Válasz #305
Nem elérhető

fastor

két hétig full happy voltam, erre egy kurva macsózás miatt elbasztam egy olyan lánnyal a kapcsolatot, aki szó szerint jóbbá tette az életemet, vidámmá, úgy hogy semmi nem tudott felidegesíteni :'(
most meg még az esö is zuhog, leégtem, felbaszták az agyam, szar a ekdvem, sírni tudnék :'(
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Július 07. - 20:02:08
Válasz #306
Nem elérhető

FirstLady

két hétig full happy voltam, erre egy kurva macsózás miatt elbasztam egy olyan lánnyal a kapcsolatot, aki szó szerint jóbbá tette az életemet, vidámmá, úgy hogy semmi nem tudott felidegesíteni :'(
most meg még az esö is zuhog, leégtem, felbaszták az agyam, szar a ekdvem, sírni tudnék :'(

Jajj, fastor ez nem jó hír, de most mondhatnám, hogy mindennek megvan az oka... lehet, hogy később kiderült volna olyan tényező, hogy valamiért mégsem működne, de ezt úgysem hinnéd el :( Úgyhogy nem mondom, de biztos, hogy teljesen vége a dolognak?

mi volt ez a "macsózás", ha nem titok?

FirstLady

2008. Július 07. - 20:03:39
Válasz #307
Nem elérhető

hopika

Borújjj a vállamra,azt sírd ki magad...
Nem kell szomorkodni,hamarosan kisüt a nap-minden értelemben! ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Július 07. - 20:07:48
Válasz #308
Nem elérhető

Mr Green

Ezért kell mindig machonak és rosszfiunak lenned!!

Én most dolgozom rajata hogy véget vessek a jo fius énemnek!!! :-/--

2008. Július 07. - 20:08:55
Válasz #309
Nem elérhető

FirstLady

Ezért kell mindig machonak és rosszfiunak lenned!!

Én most dolgozom rajata hogy véget vessek a jo fius énemnek!!! :-/--
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?!...  :-O

FirstLady

2008. Július 07. - 20:15:22
Válasz #310
Nem elérhető

fastor

Jajj, fastor ez nem jó hír, de most mondhatnám, hogy mindennek megvan az oka... lehet, hogy később kiderült volna olyan tényező, hogy valamiért mégsem működne, de ezt úgysem hinnéd el :( Úgyhogy nem mondom, de biztos, hogy teljesen vége a dolognak?

mi volt ez a "macsózás", ha nem titok?
egy üzifalra ahol nagyon nagy arcok vannak beírtam az alábbi szöveget.. a szöveg után beírom mi volt az igazság, bár nem sokat ferdítettem:
 "tegnap elmentem SUBBASSSSS KONCERTRE!!!!
és jóvpolt:D és megszólalni nem tudok, mozogni meg úgyse:D
nemlényeg:D
olyan éjfél tájban, amikor már volt bennem pia meg ......, már szép kis baráti társaság gyült össze(a legtöbben alig ismertünk 1-2embernél többet, de tök jól elvoltunk) aztán egyik csaj elkezdi (mellettem ült 4xD) hogy feszítsek már:D mondom nincs nekem izmom stb, elkezdik hogy naaa deee:D
modnom ok, feszítek karra, hát a csajszi frankón elkezdett tapizni, elkezdi feszítsek hasra, aztán meg akarta nézni a mellem, szó mi szó, ott a ZP ben majdnemhogy levetköztetett...
odaszól bnöjének hogy nézzen meg, akkormár midnki röhög velem együtt, a két kiscsaj nagyon belejöt, fogdossák a seggem stb, elkezdi kiscsaj hú banyek nem tapizom töbet mert íg is majdnem elmegyek...
OOOO
modnom segítsek?
a két csaj rögtönn elkezdett húzni a wc k felé...
komoylan modnom:D
az egyik jól nézett ki nagoy, de a másik nem és a kettö együttjárt, mondom annyi alkohol még nmicsn bennem:D
de szakadtam:D
"
ebbböl az az igaz hogy tényleg fogdostak, de azért mert sportról volt szó egy másik haverral, és poénkodtunk hogy van hokizom(alkar könyöki izom nemtomhonynevezik) és erre kezdtek el nézni a lányok, és azért nem mentem el velük, mert modntam nekik hogy bnöm van
én hülye ezt az elöre megírt üzit küdltem bnömnek mikor kérdezte hogy milyen olt a buli
gondoltam röhög rajta
...
 :( :'( :'( ˝=/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Július 07. - 20:15:52
Válasz #311
Nem elérhető

Mr Green

De de 26 éven kersztül jó fiu voltam nem éri meg ˝=/
Ugy hogy .... amugy is a rosszfiukhoz vonzodnak a nök.. :-)(-:

2008. Július 07. - 20:18:51
Válasz #312
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Július 07. - 20:20:15
Válasz #313
Nem elérhető

George

Te fastor még mindig ott van az a két csaj? Ahogy egy jó barátom mondta nekem egyszer.... "Ez a tapasztalatszerzés ideje!" :D

2008. Július 07. - 20:20:46
Válasz #314
Nem elérhető

FirstLady

Fator, töröld ki a pia utáni 4 szót...

Hát igen, ez nem volt valami vicces egy nő számára... de szerintem nincs veszve semmi, hagyj kis időt neki...

FirstLady