Egyébként nekem is volt pasim, aki azért lépett le, mert nem bírta az "iramot" neki a kapcsolat elején is elég lett volna heti 1
Akinek heti egy elég (pláne férfi), az tényleg nem csinál MÁST sem (magával) hétközben? Roppantmód érdekel ez a téma, mert számomra ez olyan mint egy idegen bolygó életformáit tanulmányozni...
Nem bizony... Ráadásul neki azért nem ment többször, mert ő stresszelt, meg idegeskedett a meló miatt... De szerintem simán csak arról lehetett szó, hogy a tesztoszeronszintje valahol a béka segge alatt lehetett, vagy azért, mert fiatal korában sem volt igénye rá... Vagy ilyenek még azok a férfiak, akik valami nagyon vallásos, bigott nevelést kaptak, és számukra a szex valami húdemocskos dolog... Viszont az exnőktől megtudtam, hogy egyrészt mindig is ilyen volt, másrészt meg ritka frigó női voltak, tehát az is belejátszhatott ebbe, hogy nem tudta kezelni az ilyen helyzetet... Meghát vannak a szintesosemélvező nők, akik azért elég rendesen megdolgoztatják a férfiakat, és nem csodálom, ha 1-2nek ezután elmegy a kedve...
Na ilyenhez volt szerencsém! 3,5 óra matek után, csak annyi volt: "Bocs de nem szoktam elmenni" Na ekkor kaptam hülyét.
De Lady! Ne felejtsük el az olyan nőket sem, akik soha nem mennek el, vagy elég hosszú ideig, s amikor a kezembe kaptam már az elsőnél más volt a helyzet! Ez természetesen egy férfinak igen jól esik, főleg ha ilyen önérzetes hülye, mint én vagyok