2024. November 02. - 20:41:05
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208631 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Július 07. - 14:07:52
Válasz #285
Nem elérhető

George

Az én "ismerőseim" közül akik azzal kérkedtek, hogy mekkora kúrógépek, mindig kiderült a csajuktól, hogy heti max 2 a csúcs náluk :D

2008. Július 07. - 14:08:49
Válasz #286
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Egyébként nekem is volt pasim, aki azért lépett le, mert nem bírta az "iramot" neki a kapcsolat elején is elég lett volna heti 1 :D :D :D :D :D :D
:o

Akinek heti egy elég (pláne férfi), az tényleg nem csinál MÁST sem (magával) hétközben? Roppantmód érdekel ez a téma, mert számomra ez olyan mint egy idegen bolygó életformáit tanulmányozni...  ;D
Nem bizony... Ráadásul neki azért nem ment többször, mert ő stresszelt, meg idegeskedett a meló miatt... De szerintem simán csak arról lehetett szó, hogy a tesztoszeronszintje valahol a béka segge alatt lehetett, vagy azért, mert fiatal korában sem volt igénye rá... Vagy ilyenek még azok a férfiak, akik valami nagyon vallásos, bigott nevelést kaptak, és számukra a szex valami húdemocskos dolog... Viszont az exnőktől megtudtam, hogy egyrészt mindig is ilyen volt, másrészt meg ritka frigó női voltak, tehát az is belejátszhatott ebbe, hogy nem tudta kezelni az ilyen helyzetet... Meghát vannak a szintesosemélvező nők, akik azért elég rendesen megdolgoztatják a férfiakat, és nem csodálom, ha 1-2nek ezután elmegy a kedve...

Na ilyenhez volt szerencsém! 3,5 óra matek után, csak annyi volt: "Bocs de nem szoktam elmenni" Na ekkor kaptam hülyét.

De Lady! Ne felejtsük el az olyan nőket sem, akik soha nem mennek el, vagy elég hosszú ideig, s amikor a kezembe kaptam már az elsőnél más volt a helyzet! Ez természetesen egy férfinak igen jól esik, főleg ha ilyen önérzetes hülye, mint én vagyok ;-oo-;

2008. Július 07. - 14:15:42
Válasz #287
Nem elérhető

Mr Green

Mik vannak:)))))?

Nekem a napi 1 is kevés főleg ha állandó barátnőm van!! @-o
Nincsenek véletlenek!!!! Irány a csúcs:)

2008. Július 07. - 14:28:04
Válasz #288
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Nekem meg nem áll fel! De nem baj, mert így nem fognak elhagyni!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2008. Július 07. - 14:58:56
Válasz #289
Nem elérhető

FirstLady

Na ilyenhez volt szerencsém! 3,5 óra matek után, csak annyi volt: "Bocs de nem szoktam elmenni" Na ekkor kaptam hülyét.

De Lady! Ne felejtsük el az olyan nőket sem, akik soha nem mennek el, vagy elég hosszú ideig, s amikor a kezembe kaptam már az elsőnél más volt a helyzet! Ez természetesen egy férfinak igen jól esik, főleg ha ilyen önérzetes hülye, mint én vagyok ;-oo-;
Dany... nem árt ha tudod, hogy azért ez nem teljesen így van ám... egy jó menettől nem "gyógyul meg" ;) ill. ne felejtsd el, hogy a nők nagyon magas százalékának az egész élete során sosincs orgazmusa, meg sokaknak gyakran nincs... Ergo, a legjobb női alakítás díjátnyerte  8-) ;D ;D ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 07. - 15:01:48
Válasz #290

B1ll4

Vendég
Lady ez itt kisvároskámban nem igaz abszolút :D

2008. Július 07. - 15:04:19
Válasz #291
Nem elérhető

FirstLady

Lady ez itt kisvároskámban nem igaz abszolút :D
Nemhát :D
A nők 69%-ának SOHA nincs orgazmusa, akinek ritkán az 95% ;) Kivéve Béláéknál 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ott mindenki oscart kap  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 07. - 15:08:11
Válasz #292

B1ll4

Vendég
Nem erről van szó , de ne általánosíts :) . Kivétel erősíti a szabályt

2008. Július 07. - 15:09:10
Válasz #293
Nem elérhető

hopika

A kivétel az milyen cucc?
Szedni kellene azt is,ha már erősít... !+"%
 @-o @-o @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Július 07. - 15:11:09
Válasz #294

B1ll4

Vendég
:D :D :D :D háháhá  , majd megtapasztalom én is a szimulálókat , de eddig nem volt nagyon probléma...

2008. Július 07. - 15:15:15
Válasz #295
Nem elérhető

sasa

Én közel 10 évig voltam autókereskedő, de szerintem majd mindegyik holt becsületes! ????... ;D

2008. Július 07. - 15:25:14
Válasz #296

B1ll4

Vendég

2008. Július 07. - 17:27:43
Válasz #297
Nem elérhető

FirstLady

:D :D :D :D háháhá  , majd megtapasztalom én is a szimulálókat , de eddig nem volt nagyon probléma...
Bécó, én azt kívánom, hogy ne is legyen ;) :)

FirstLady

2008. Július 07. - 18:45:55
Válasz #298
Nem elérhető

Arelius

ehhh...
hogy egy klasszikust idézzek: "Az élet szép, csak szar ez a világ..."

Szar az élet, de kurva jó a grafikája :)

ja es ha game over akkor nincs continue  ;D
K.G.B.

2008. Július 07. - 18:46:13
Válasz #299
Nem elérhető

Arelius

Dany... nem árt ha tudod, hogy azért ez nem teljesen így van ám... egy jó menettől nem "gyógyul meg" ;) ill. ne felejtsd el, hogy a nők nagyon magas százalékának az egész élete során sosincs orgazmusa, meg sokaknak gyakran nincs... Ergo, a legjobb női alakítás díjátnyerte  8-) ;D ;D ;D ;D ;D

na akkor mondj legalabb valami biztos modszert amivel lebuktathato a szineszkedes  ;D nektek konnyu dolgotok van ha a ferfi szineszkedik  :-} ;D
K.G.B.