2024. November 02. - 20:39:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208630 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2008. Július 07. - 09:17:38
Válasz #270
Nem elérhető

mushroom

Autókereskedő... Mit vártál? Azt azért elmondod, hogy pontosan mi is a cég neve? Nehogy valaki odamenjen vásárolni aztán 2 hónap múlva derüljön ki, hogy sz*rt raktott alá a kedves kereskedő "úr". Azért milliós tételbe gagyit rásózni valakire az elég nagy szivatás. A 2 kilóba vett kocsiról tudja az ember, hogy elég sokat rá kell még költeni, ha azt szeretné, hogy minden flottul működjön és megbízható kocsi legyen. Nade egy alaposan szemügyre vett 2 misi körüli autótól nem ezt várja az ember.

2008. Július 07. - 09:22:14
Válasz #271

Zsuzsi

Vendég
Szerintem az autókereskedők 80%-a ilyen. Nekem volt egy palim (6 évig),aki az volt. Van tapasztalatom,hogyan vágják át az embereket. Az eladott kocsik 90%-a kintről való ronggyá törten, amit itthon helyre pofoznak és eladják,úgy hogy "megkímélt állapotban".
Elég gáz...  :-\ :-\ :-\ :-\

2008. Július 07. - 09:23:11
Válasz #272
Nem elérhető

FirstLady

Autókereskedő... Mit vártál? Azt azért elmondod, hogy pontosan mi is a cég neve? Nehogy valaki odamenjen vásárolni aztán 2 hónap múlva derüljön ki, hogy sz*rt raktott alá a kedves kereskedő "úr". Azért milliós tételbe gagyit rásózni valakire az elég nagy szivatás. A 2 kilóba vett kocsiról tudja az ember, hogy elég sokat rá kell még költeni, ha azt szeretné, hogy minden flottul működjön és megbízható kocsi legyen. Nade egy alaposan szemügyre vett 2 misi körüli autótól nem ezt várja az ember.
Az a baj, hogy "barát" volt... Nem írom ki ide, mert nem nagy cég, de annyit segítek, hogy debreceni, ha valaki ott készül kocsit venni, írjon privit, és megírom neki a cégnevet :) Most ott tartunk, hogy felírok minden baját a kocsinak, megcsináltatja garanciával, és ha lejárt a hitelem rá, akkor elvileg visszavásárolja az akkori értékén...
Ja, és Zsuzsi tanácsára nézem az autónyereményeket ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 07. - 09:26:37
Válasz #273

Zsuzsi

Vendég
Az a baj, hogy "barát" volt... Nem írom ki ide, mert nem nagy cég, de annyit segítek, hogy debreceni, ha valaki ott készül kocsit venni, írjon privit, és megírom neki a cégnevet :) Most ott tartunk, hogy felírok minden baját a kocsinak, megcsináltatja garanciával, és ha lejárt a hitelem rá, akkor elvileg visszavásárolja az akkori értékén...

Most meséli Zsolti,hogy volt egy Mtv-s kollegája,aki nyert autót,ha minden igaz cigis papírok vonalkódját gyűjtötte... ;D ;D ;D ;D ;D
Ne add fel Lady,szorítunk neked!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2008. Július 07. - 09:30:34
Válasz #274
Nem elérhető

FirstLady

Most meséli Zsolti,hogy volt egy Mtv-s kollegája,aki nyert autót,ha minden igaz cigis papírok vonalkódját gyűjtötte... ;D ;D ;D ;D ;D
Ne add fel Lady,szorítunk neked!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mostantól még többet cigizek :D aztán az vicces lenne, ha nyernék egy kocsit, és elvinne a tüdőrák :D :D :D :D najó, nem röhögnék, ez OTP-s autónyeremény betétkönyv vagymi :D

MÓD: nem nyertem az autónyereménnyel :( nembaj, még nyerhetek :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 07. - 12:46:03
Válasz #275
Nem elérhető

Mr Green

Hali nekem is két volt komolyabb barátnőm szólt hogy ennél nagyobb már ne legyek mert akkor már nem fogok neki tetszeni.

Egyszer voltam olyan hülye hogy ezért abba hagytam többet nem leszek ))=/

Ja a másik meg aki sírt ezért szakítottunk ,utána még vagy 6kg fel jött rám (:-) vicc az egészben hogy utána kibékőltünk és érdekes még mindig tetszettem neki  Łł=
Nincsenek véletlenek!!!! Irány a csúcs:)

2008. Július 07. - 13:36:59
Válasz #276
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Akkor mondok egy jobbat! Volt egy elég hosszú kapcsolatom, (6 év) de ő elfogadta az edzést....elméletileg!!!
Aztán egyik napról a másikra dobott. Ez még nem is lett volna gáz, de a magyarázat: Túl sokat akartam szeretkezni. Neki elég lett volna ennyi idő után a heti 1 :-/-(-: Most akkor mi is van? S "annyira"  <3! szeretett, hogy 6 év után nem tudta, meddig is voltunk együtt. Ezt írta: "Nekem ez az 5 év sokat jelentett."

Szóval egy a biztos! Az edzés az nem hagy el és nem csal meg soha. S ha járod az utadat, s valaki támogat ebben, azt becsüld meg, s adj meg neki annyit amennyit tudsz. De nem mindent, mert ha túl sokat akar, akkor nem te vagy az akire vágyik már!

2008. Július 07. - 13:41:36
Válasz #277

Torony

Vendég
ehhh...
hogy egy klasszikust idézzek: "Az élet szép, csak szar ez a világ..."

2008. Július 07. - 13:43:40
Válasz #278
Nem elérhető

Jordan

Túl sokat akartam szeretkezni. Neki elég lett volna ennyi idő után a heti 1 :-/-(-:

:o :o :o
Ilyennel még nem találkoztam hála istennek!
Mondjuk nem is olyan körökben mozgok  --)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Július 07. - 13:45:02
Válasz #279
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
ehhh...

De azt is lehet, hogy: "jó ez a hely, csak sok itt a köcsög"  ;D ;D ;D

2008. Július 07. - 13:45:46
Válasz #280
Nem elérhető

FirstLady

Akkor mondok egy jobbat! Volt egy elég hosszú kapcsolatom, (6 év) de ő elfogadta az edzést....elméletileg!!!
Aztán egyik napról a másikra dobott. Ez még nem is lett volna gáz, de a magyarázat: Túl sokat akartam szeretkezni. Neki elég lett volna ennyi idő után a heti 1 :-/-(-: Most akkor mi is van? S "annyira"  <3! szeretett, hogy 6 év után nem tudta, meddig is voltunk együtt. Ezt írta: "Nekem ez az 5 év sokat jelentett."

Szóval egy a biztos! Az edzés az nem hagy el és nem csal meg soha. S ha járod az utadat, s valaki támogat ebben, azt becsüld meg, s adj meg neki annyit amennyit tudsz. De nem mindent, mert ha túl sokat akar, akkor nem te vagy az akire vágyik már!
Egy költői kérdés jutott eszembe: Akkor az a nő miért egy ilyen szép nagy tesztoszteronbombát keresett, ha nem szereti a szexet?! Lehet, hogy ő is elhitte, azt a hülye szereotípiát, hogy "a gyúrósok impotensek"?! Ahülye ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Egyébként nekem is volt pasim, aki azért lépett le, mert nem bírta az "iramot" neki a kapcsolat elején is elég lett volna heti 1 :D :D :D :D :D :D Mondjuk nem esett rosszul, mikor szakítottunk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 07. - 13:50:05
Válasz #281
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Egyébként nekem is volt pasim, aki azért lépett le, mert nem bírta az "iramot" neki a kapcsolat elején is elég lett volna heti 1 :D :D :D :D :D :D
:o

Akinek heti egy elég (pláne férfi), az tényleg nem csinál MÁST sem (magával) hétközben? Roppantmód érdekel ez a téma, mert számomra ez olyan mint egy idegen bolygó életformáit tanulmányozni...  ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Július 07. - 13:51:13
Válasz #282
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

Egy költői kérdés jutott eszembe: Akkor az a nő miért egy ilyen szép nagy tesztoszteronbombát keresett, ha nem szereti a szexet?! Lehet, hogy ő is elhitte, azt a hülye szereotípiát, hogy "a gyúrósok impotensek"?! Ahülye ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Egyébként nekem is volt pasim, aki azért lépett le, mert nem bírta az "iramot" neki a kapcsolat elején is elég lett volna heti 1 :D :D :D :D :D :D Mondjuk nem esett rosszul, mikor szakítottunk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Erről csak egyet! Mielött összejöttünk már elötte vagy 10 évvel is meg volt hallva értem (állítólag), s nagyon örűlt amikor odamentem hozzá... De én mindig az mellett állok ki, hogy: ilyen vagyok, mert így érzem jól magamat, s ha valakinek ez nem tetszik, ott az ajtó.

2008. Július 07. - 13:54:39
Válasz #283
Nem elérhető

Larson

ehhh...

Szar az élet, de kurva jó a grafikája :)
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Július 07. - 13:55:42
Válasz #284
Nem elérhető

FirstLady

Egyébként nekem is volt pasim, aki azért lépett le, mert nem bírta az "iramot" neki a kapcsolat elején is elég lett volna heti 1 :D :D :D :D :D :D
:o

Akinek heti egy elég (pláne férfi), az tényleg nem csinál MÁST sem (magával) hétközben? Roppantmód érdekel ez a téma, mert számomra ez olyan mint egy idegen bolygó életformáit tanulmányozni...  ;D
Nem bizony... Ráadásul neki azért nem ment többször, mert ő stresszelt, meg idegeskedett a meló miatt... De szerintem simán csak arról lehetett szó, hogy a tesztoszeronszintje valahol a béka segge alatt lehetett, vagy azért, mert fiatal korában sem volt igénye rá... Vagy ilyenek még azok a férfiak, akik valami nagyon vallásos, bigott nevelést kaptak, és számukra a szex valami húdemocskos dolog... Viszont az exnőktől megtudtam, hogy egyrészt mindig is ilyen volt, másrészt meg ritka frigó női voltak, tehát az is belejátszhatott ebbe, hogy nem tudta kezelni az ilyen helyzetet... Meghát vannak a szintesosemélvező nők, akik azért elég rendesen megdolgoztatják a férfiakat, és nem csodálom, ha 1-2nek ezután elmegy a kedve...

FirstLady