2024. November 04. - 19:27:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208734 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2008. Június 28. - 11:45:47
Válasz #210
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
A fizut nem én osztom. Én csak maximum extra órákkal tudom őket meglepni egy jól átdolgozott nap után. Azért ma is kb 3-ig leszünk és be lesznek írva 5-ig. Szóval adok-kapok!

2008. Június 28. - 11:47:31
Válasz #211
Nem elérhető

FirstLady

A fizut nem én osztom. Én csak maximum extra órákkal tudom őket meglepni egy jól átdolgozott nap után. Azért ma is kb 3-ig leszünk és be lesznek írva 5-ig. Szóval adok-kapok!
Akkor rólad nem ezt gondolják :-)! 8-) ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 28. - 11:50:23
Válasz #212
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
:D:D:D

Gondolnak azok elég sok mindent rólam! Főleg diéta alatt, amikor mindenért felkapom a vizet! De már van úgy reggel, hogy úgy jönnek oda: Főnök figyu! Diéta van? Mire én mondom, hogy igen, miért? Az ő válaszuk azonnal jön ebből következőleg: őőőőő....semmi, csak kérdeztem! /:-)

2008. Június 28. - 14:15:16
Válasz #213
Nem elérhető

fastor

A Föbérlö leszarja :-Đ
mert már nem itt lakik :-/-(-:
hát nem tom, sztem egy ár részeggel nem áltam volna le inni, megverni meg ha megvernek, mégegy indok hogy kihívjam a zsarukat ;D
amúgyis, úgy vagyok ha megvernek mert fölmegyek, ök is kaptak volna ;Dűnah midn1 már nem szól a zene de szólt a flex reggel óta mivel apám így ébresztgette öket !+"%
erre is én ébredtem fel ˝=/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Június 28. - 16:30:41
Válasz #214
Nem elérhető

Arelius

hat kovezetek meg de en aszondom hogyha akkora a mulatozas hogy nem hasznal semmi akkor tenyleg be kell szalni  ;D (mar ha olyan a tarsasag) mer aludni ugyse tudsz akkor max szetbasz az ideg akkor meg tokmindegy  ;D
K.G.B.

2008. Június 28. - 17:42:26
Válasz #215
Nem elérhető

FirstLady

hat kovezetek meg de en aszondom hogyha akkora a mulatozas hogy nem hasznal semmi akkor tenyleg be kell szalni  ;D (mar ha olyan a tarsasag) mer aludni ugyse tudsz akkor max szetbasz az ideg akkor meg tokmindegy  ;D
Na a végén kiderül, hogy te is egy paryarc vagy @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 28. - 17:43:57
Válasz #216
Nem elérhető

fastor

legközelebb nem érdekel majd ha anyámék nem endedik, felmegyek hozzájuk :-/--
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Június 28. - 17:50:09
Válasz #217
Nem elérhető

FirstLady

legközelebb nem érdekel majd ha anyámék nem endedik, felmegyek hozzájuk :-/--
Fogj mindent a házban lakó gyerekere, akik nem tudnak aludni 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 28. - 18:24:00
Válasz #218
Nem elérhető

Arelius

Na a végén kiderül, hogy te is egy paryarc vagy @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hat ezt a szot valahogy annyira nem szivlelem  ;D  alkalmankent eloferdul >:D de egyre ritkaban  o:) lehet oregszem  ;D
K.G.B.

2008. Június 28. - 22:59:07
Válasz #219
Nem elérhető

Larson

hat ezt a szot valahogy annyira nem szivlelem  ;D  alkalmankent eloferdul >:D de egyre ritkaban  o:) lehet oregszem  ;D

ugyanez :) Pedig hogy tomboltam még 1 éve :)
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Június 29. - 09:24:47
Válasz #220
Nem elérhető

FirstLady

ugyanez :) Pedig hogy tomboltam még 1 éve :)
Nem is emlékszem ilyenre :D :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Június 29. - 10:59:10
Válasz #221
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Én meg mindig jó fiú voltam! Soha nem mentem el azokba az undorító bulikba, ahol isznak az emberek, meg más lányával összeállnak! Én otthon maradtam egész este és szépen alukáltam, hogy másnap megint egész nap tanúlhassak! De szépek is voltak ezek az idők.......

2008. Június 29. - 11:32:23
Válasz #222
Nem elérhető

Jordan

Én meg mindig jó fiú voltam! Soha nem mentem el azokba az undorító bulikba, ahol isznak az emberek, meg más lányával összeállnak! Én otthon maradtam egész este és szépen alukáltam, hogy másnap megint egész nap tanúlhassak! De szépek is voltak ezek az idők.......

Asszem én itt nagyon kilógok a sorból....... --)
Én heti 3szor is discozok.  @:-) :-\
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Június 29. - 18:00:27
Válasz #223
Nem elérhető

Boresz

Ami szekál az lehet hogy inkább düh,és nem stresz.Bár lehet mindkettőnek van helye ebben a problémában.Érzékeny a csávó leleke,ezért eszem magam.Majd idővel elmúlik,csak most rossz.Meg itthon is szerkezeti átalakulás fog végbe menni,és ez sem jó omen.Rosszul alakul a nyár.
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Június 29. - 18:46:09
Válasz #224
Nem elérhető

FirstLady

Ami szekál az lehet hogy inkább düh,és nem stresz.Bár lehet mindkettőnek van helye ebben a problémában.Érzékeny a csávó leleke,ezért eszem magam.Majd idővel elmúlik,csak most rossz.Meg itthon is szerkezeti átalakulás fog végbe menni,és ez sem jó omen.Rosszul alakul a nyár.
Nézd a jó oldalát: egy biztos, hogy akár düh, akár stressz, az edzéshez jó.  8-) Nekem akkor megy legjobban, ha ideges vagyok, mert szétszakítom a súlyokat, és az aerobnál sem tudok megállni fél óránál, legalább egy órán át megyek-és megyek a futószalagon ;D ;D ;D ;D

Figyelj, van egy jó közhelyem a számodra ;D ;D ;D : Minden rossz csak most az, később rájössz arra, hogy megvolt az oka, és azt fogod mondani, hogy így kellett lennie, és hosszútávon így a legjobb 8-) ;D

FirstLady