2024. November 05. - 04:56:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208782 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

2008. Június 27. - 14:01:31
Válasz #180
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Június 27. - 14:03:53
Válasz #181
Nem elérhető

FirstLady

de remélhetőleg hamarosan már izmos leszek

Te már most is izmosan beszélsz :)))

Köszi! :D

Sztereó, szerinted, ha komolyan vettem volna mindent, amit én hallottam rólad, ill. rólatok, Steve-ről vagy bárkiről, akkor regisztráltam volan ide?! 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Én a kirúgásom előtt is tudtam már, hogy minimum 5-tel kell osztani a sztorikat, és azoknak is a letisztíott, körvonalai lehetnek maximum igazak, de általában azok sem :D :D :D :D :D :D :D :D
Rólam még cifrábbakat lehet hallani most a másik fórumon, ha ez vígasztal  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 27. - 14:06:14
Válasz #182
Nem elérhető

Larson

Ja, meg az 50kilós guggolásról, lábtolásról? :))))) Szegények :))))
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Június 27. - 14:10:26
Válasz #183
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Sztereó, szerinted, ha komolyan vettem volna mindent, amit én hallottam rólad, ill. rólatok, Steve-ről vagy bárkiről, akkor regisztráltam volan ide?! 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Én a kirúgásom előtt is tudtam már, hogy minimum 5-tel kell osztani a sztorikat, és azoknak is a letisztíott, körvonalai lehetnek maximum igazak, de általában azok sem :D :D :D :D :D :D :D :D
Rólam még cifrábbakat lehet hallani most a másik fórumon, ha ez vígasztal  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nem foglalkozok vele...ennyi. Nem érdemel szót sem! Nincs jelentősége!
Ezt a kedvenc fitness versenyzőm mondta mindig:" Nézz a napba és mosolyogj! " ;)

2008. Június 27. - 14:13:31
Válasz #184
Nem elérhető

FirstLady

Nem foglalkozok vele...ennyi. Nem érdemel szót sem! Nincs jelentősége!
Ezt a kedvenc fitness versenyzőm mondta mindig:" Nézz a napba és mosolyogj! " ;)
Teljesen igaza is van :D :D :D :D :D :D :D :D
Meg a dopemanes idézet lejjebb :D :D :D :D :D
"nem nézek én hátra, csakis előre tekintek" @:-) 8-) ;D

FirstLady

2008. Június 27. - 14:25:40
Válasz #185
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Lady! Azért megoszthatnád velünk ezeket a történeket! Mert szerintem csak az érintett személyhez nem jutnak el... 8-) 8-) 8-)

2008. Június 27. - 14:38:42
Válasz #186
Nem elérhető

FirstLady

Lady! Azért megoszthatnád velünk ezeket a történeket! Mert szerintem csak az érintett személyhez nem jutnak el... 8-) 8-) 8-)
Az a nagyon nagy igazság, hogy ha az érintetteket érdekli (bár szerintem semmi értelme a hazugságokon stresszelni, akor priviben szívesen megírom nekik  8-) :) De páblikban nem szívesen írok le még kamu sztorikat sem róluk :)
De rólad pl. semmit sem hallottam... vagy ha igen, akkor nem tudtalak akkor beazonosítani... :)

FirstLady

2008. Június 27. - 17:04:07
Válasz #187

B1ll4

Vendég
God mester , én direkt le is írtam , hogy nem teregetés céljából írtam le , meg nem is kell vele foglalkozni , meg semmi egyebet , csak nyomott és a legjobb helyre tettem sztem . Bocsi ha téged ez zavart :( !

2008. Június 27. - 17:13:24
Válasz #188
Nem elérhető

FirstLady

God mester , én direkt le is írtam , hogy nem teregetés céljából írtam le , meg nem is kell vele foglalkozni , meg semmi egyebet , csak nyomott és a legjobb helyre tettem sztem . Bocsi ha téged ez zavart :( !
Nem zavarta, csak megmagyarázta, hogy ő miért nem meséli el, hogy vele hogy volt, mert számára kiteregetés :) szerintem ;)
Just relax  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

-olyan vagyok, mint egy kis békebíró !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D -

FirstLady

2008. Június 27. - 17:13:38
Válasz #189
Nem elérhető

God Vazzeg

Nem zavart, csak kifejtettem hogy hasonló cipőben jár(t)unk és hogy ÉN nem írom be. Ennyi Uram, természetesen neked szíved joga beírni, sőt ha segített valamennyit, akkor már megérte  ;-oo-;

2008. Június 27. - 17:14:19
Válasz #190
Nem elérhető

God Vazzeg

Nem zavarta, csak megmagyarázta, hogy ő miért nem meséli el, hogy vele hogy volt, mert számára kiteregetés :) szerintem ;)

-olyan vagyok, mint egy kis békebíró !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D -

Na végre valaki érti mit írok  8-)  :-*

2008. Június 27. - 17:15:31
Válasz #191
Nem elérhető

FirstLady

Na végre valaki érti mit írok  8-)  :-*
mégiscsak én vagyok a cihológus 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 27. - 17:18:23
Válasz #192

B1ll4

Vendég
Apropó Lady , nővérem pszichológus lett , mondjuk volt benne rutin egész véletlen ez volt bazzeg a diploma munkája : gépészmérnökök alkoholllal kapcsolatos szokásaik ! ... ugyan miéért :)

2008. Június 27. - 17:22:25
Válasz #193
Nem elérhető

FirstLady

Apropó Lady , nővérem pszichológus lett , mondjuk volt benne rutin egész véletlen ez volt bazzeg a diploma munkája : gépészmérnökök alkoholllal kapcsolatos szokásaik ! ... ugyan miéért :)
Ööö...nem is tudom miért  8-) :D :D :D :D :D :D :D :D
Én meg írhatnék az izomdiszmorfiáról (persze nem a saját, csak a környezet példájából)  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 27. - 17:24:30
Válasz #194

B1ll4

Vendég
Majd itt meglátod , a gyerek dinnyés szaladgálós pózba teszi karjait , holott 20 kg vaságyastól . Mossa a hátát azt habzik a hasa ... A másik faszi fekszik a homokba és a hasáról falatozik csipszet , mert olyan mint egy evőtálca ... a csaj tangát vett fel , közben szőrös volt a picsája ... és ezeket röpke 1 órája láttam :D .