2024. November 05. - 07:37:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208789 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Június 27. - 13:18:25
Válasz #165
Nem elérhető

endre66

Az én nevem......Lolka-Bolka...Ja nem az egy mese......Kisszifúr...ja az is egy......őőőőő....nemtudom......Lehet kérni segítséget?
Sziasztok, én jövök? ...jó. Akkor folytatnám. Kálmánnak hívnak. 32 éves vagyok, 3 éve nem voltam nővel, 2 éve nem iszom, és 4 éve nem áll fel.  !+"%   @-o

2008. Június 27. - 13:22:02
Válasz #166
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Őőőő....azé nem áll főő me' te is ILYEN testépítő vagy?

2008. Június 27. - 13:25:46
Válasz #167
Nem elérhető

endre66

Őőőő....azé nem áll főő me' te is ILYEN testépítő vagy?
Neeem, dehogy. Anyukámtól örököltem.  :(

2008. Június 27. - 13:26:10
Válasz #168
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szervusz Kálmán! Így már igen beugrassz hogy kivagy...de emlékszem hogy már akkor is gondjaid voltak és kérdezetél is hogy mit lehet csinálni a "brével".

Aztán tudod én mondtam neked hogy:"Vakon megbízhatsz bennem!"....és ajánlottam egy könyvet a bré tanulmányozásához.  ;)

2008. Június 27. - 13:27:34
Válasz #169
Nem elérhető

endre66

Azóta az e-bay-en már tovább is passzoltam a könyvet. Nem találtam benne semmit, amire feláll :P

2008. Június 27. - 13:31:39
Válasz #170
Nem elérhető

FirstLady

Egyébként az elején én nagyon be akartam mutatkozni, de asszem, hogy azért hellyel-közzel már ismertek, nem?  8-) ;D ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 27. - 13:36:30
Válasz #171
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Én csak az tudom amit megsúgtak. Mi találkoztunk már Lady? Te már voltál mikor én voltam vagy még nem voltál mikor én már nem voltam?

;D

2008. Június 27. - 13:46:59
Válasz #172
Nem elérhető

FirstLady

Én csak az tudom amit megsúgtak. Mi találkoztunk már Lady? Te már voltál mikor én voltam vagy még nem voltál mikor én már nem voltam?

;D
Amit megsúgtak?! natessék, mennyit csiripelnek ezek a madarak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nem, még nem találkoztunk sajnos, de majd fogunk  8-) ;D ;D ;D ;D
Nem voltam akkor még, de sok "szép és jót" hallottam rólad (is) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Jóvan, akkor, hogy ne csak a megsúgás legyen:
Amit sokat tudnak, hogy a másik fórumon voltam, magánéleti hatásokra, meg egyéb mindenféle valótlan események és valós félelmek miatt nem vagyok már ott... ergo kirúgtak :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Aztán kb. fél évvel később regisztráltam ide, amikor megtudtam, hogy Billa bekerült a tesztbe :) Hogy lehessen bíztatni őt, aztán ahogy olvasgattam rájöttem, hogy itt más a társaság, a mentalitás meg minden ezért szétoffoltam az összes topicot beálltam beszélgetini hozzátok. :)
nem vagyok valami reprezentatív forma még sajnos... de remélhetőleg hamarosan már izmos leszek, mert sajnos elméletben jobban megy ez nekem, mint a gyakorlatban ment eddig ;D ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 27. - 13:56:40
Válasz #173
Nem elérhető

Larson

Olyan sok felhasználó van hogy majd a közeljövőben meg szeretnék kérni mindenkit hogy illedelmesen mutatkozzon be,mert sokszor nemtudom hogy ki a beszélgetőtársam,pedig lehet hogy csak amonnat jött,ahonnan én má' egyöttem,oszt lehet hogy ott még ismertük egymást itt meg mán nem.

Szóval mindenki szépen sorjába egyenként.Aki hazudik az nem játszik tovább vagy csak hatos dobással mehet tovább.     @-o ;D

norbi fórum hehe, most lebuktattalak :)))))
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Június 27. - 13:57:26
Válasz #174
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

;D
Nem voltam akkor még, de sok "szép és jót" hallottam rólad (is) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Igen ezt gondoltam...de aki igazán ismer az tudja hogy egy értékes,aranyos,szeretnivaló ember vagyok. Sajnos ami fennmaradt rólam az mende-monda,legenda, erős kiszinezéssel hogy még hangzatosabb legyen.

2008. Június 27. - 13:57:32
Válasz #175
Nem elérhető

Larson

Azóta az e-bay-en már tovább is passzoltam a könyvet. Nem találtam benne semmit, amire feláll :P

:)))))

2008. Június 27. - 13:58:08
Válasz #176
Nem elérhető

Larson

Egyébként az elején én nagyon be akartam mutatkozni, de asszem, hogy azért hellyel-közzel már ismertek, nem?  8-) ;D ;D ;D ;D

Gondolom a Firstúrnak vagy a Lédyje. Ha nem akkor bocs! :)

2008. Június 27. - 13:58:52
Válasz #177
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Olyan sok felhasználó van hogy majd a közeljövőben meg szeretnék kérni mindenkit hogy illedelmesen mutatkozzon be,mert sokszor nemtudom hogy ki a beszélgetőtársam,pedig lehet hogy csak amonnat jött,ahonnan én má' egyöttem,oszt lehet hogy ott még ismertük egymást itt meg mán nem.

Szóval mindenki szépen sorjába egyenként.Aki hazudik az nem játszik tovább vagy csak hatos dobással mehet tovább.     @-o ;D

Vótam ott is!  ;D

2008. Június 27. - 13:59:41
Válasz #178
Nem elérhető

Larson

de remélhetőleg hamarosan már izmos leszek

Te már most is izmosan beszélsz :)))

2008. Június 27. - 14:01:03
Válasz #179
Nem elérhető

Larson

Vótam ott is!  ;D

Jah, együtt fogyasztottunk :)