2024. November 05. - 09:39:15
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208819 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2008. Június 27. - 09:10:04
Válasz #150
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Olvasva ezeket a történeket (mind moszad, mind Billa esetében), azt hiszem át tudom érezni. Én nem fogom leírni, mi is volt velem, mert aki meg akar ismerni az meg is fogja tenni. Egyetlen dolgot azonban megtanúltam: MINDIG van kiút! Ha nem is azonnal, de a felfogásod fogja megváltoztatni a magad körűl élő embereket.

Azt hogy nem szabad feladni, azt nem mondom, mert egy olyan fórumban vagyunk most is, aminél a kitartás és az erős jellem a minimum. Vannak az embernek rossz napjai s vannak olyan napok, amit soha nem szeretnél, hogy eljőjjön, s talán sír mindenki ott ahol senki nem látja. DE azt hogy vannak rosszabb helyzetben élők, azt tudomásúl kell venni. Én sem voltam jóban a szüleimmel és amint tudtam (kb 17 lehettem) elköltöztem. Egyetlen dolog viszont megmaradt bennem amit minden nap elmondott vaterom: Van akinek fele sincs mint neked!!!

Ha úgy foX fel mindent, hogy neked mennyire jó, akkor sokkal boldogabban tudod a mindennapjaidat végezni! Remélem ennyivel is tudtam segíteni s ha nem akkor mindenkitől elnézést, de Billa amit írt az igaz: Család vagyunk!!!

2008. Június 27. - 09:25:11
Válasz #151
Nem elérhető

moszad

A legszörnyűbb, hogy lenne megoldás:
Az öreget bevenné egy intézet persze pénzért
 de lenne rá keret.
Már többször említettük, adjanak el valamit és
költsék az öregre(hiszen mindent az öreg rakott össze)
Volna bőven pénz mindenre,de hallani sem akar anyósom
róla. Mert elvennék az öreg nyugdíjának a felét.
Anyósom meg pénzmániás...
Látogatni is lehetne, nem is tennék tönkre még 3
ember életét.
Azzal védekezik, hogy lelkiismeretfurdalása lenne.
Akkor nincs amikor egész nap üvőlt vele és lefogják borotválni
amitől retteg szegény, mert már nem tudja mit csinálnak vele?
Bár állítólag régebben alkoholista volt az öreg, mégis őt sajnálom
mert szerintem nem szabadna így bánni egy emberrel.
És bizony az orvosok azt mondják, hogy élhet még így 20-30 évet.
Akinek van humorérzéke az mindent tud,
akinek nincs az mindenre képes.

2008. Június 27. - 09:32:19
Válasz #152
Nem elérhető

Jordan

MINDIG van kiút!

Thats true!  :-)!
Voltam már én is egy-két "necces" helyzetben, sőt monhatni csak olyanokban voltam.  ;D
Nem írom le hogy mikben, mert egyrész hosszú lenne, a másik hogy már megoldottam őket, és "Nem nézek én hátra, csak előre tekintek" (hogy Dopemant idézzem   ;D ).
Azt azért elárulom hogy külföldön sem véletlenűl vagyok  ;D.
Lényeg ami lényeg, Daninak maximálisan igaza van, és ezt a mondatát ajánlanám minden fórumos figyelmébe!  ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Június 27. - 09:49:19
Válasz #153
Nem elérhető

FirstLady

Tudjátok, szokszor jut eszembe ilyenkor, amit én az "átkosban" az általános iskolában hallottam...
Hogy én HÁTRÁNYOS HELYZETŰ vagyok, mert egy szülő nevel... tök rosszul éreztem magam ettől... és mindig úgy is kezeltek alsóban, hogy a hátrányos helyzetű kislány azért hiperaktív, meg pofázik az órákon, mert "nincs apja"... Nem basszus, nem azért pofázik, mert "nincs" apja, mert van neki, csak nem itt, meg azért pofázik, mert tud már évek óta olvasni meg írni, meg már rég olvasott arról, amit ti most oktattok neki, és unja... azért...

És persze ott voltak a nem hátrányos helyzetű osztálytársaim, akiknél hol anya piált, hol apa, hol mindkettő, ők jártak sörért meg páleszért a szülőknek a közértbe, meg a kocsmába, hogy otthon részegen jól elverhessék, meg ordibáljanak velük...
És én voltam a hátrányos helyzetű, aki egy nyugodt családi életet élt, csak akkor volt kiabálás, ha tini koromban kiprovokáltam... és anyám mindent megadott nekem szeretetben, és anyagiakban is, amennyi tőle telt... nem volt az sok, de nekem elég volt(mármint az anyagi része nem volt sok ;) )... Amellett, mivel 6 hónapos voltam, mikor a szüleim elváltak, nekem nem hiányzott az apám, teljesen természetes volt számomra, hogy az én családom úgy néz ki, hogy anya+ a kislánya. Persze mindemellett tudtam, hogy egy ha én gyereket szeretnék, azt szeretném, hogy anyával meg apával nőjjön fel, de ha nem megy, akkor én is fel tudom nevelni egyedül...

Szóval nehezen élem bele magam az ilyen családi drámákba, és ilyenkor még jobban úgy érzem, hogy anyukám nagyon sokat tett értem, és nagyon hálás vagyok ezért (is) neki... :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 27. - 10:35:42
Válasz #154
Nem elérhető

God Vazzeg

Billa! Teljesen át tudom érezni amit írtál, mert ugyanez volt nálunk is. Csak én nem teregetek. Mert nem ide való. Szerintem..  :-}

2008. Június 27. - 10:37:23
Válasz #155
Nem elérhető

Larson

Jó úton haladsz Billa! Csak így tovább!
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Június 27. - 10:40:41
Válasz #156
Nem elérhető

FirstLady

Billa! Teljesen át tudom érezni amit írtál, mert ugyanez volt nálunk is. Csak én nem teregetek. Mert nem ide való. Szerintem..  :-}
Szerintem Béla nem "teregetett", hanem elmondta, ami a lelkét nyomja... nehezebb beszélni erről egy embernek, mint elmondani "mindenkinek", viszont megkönnyebbült utána, és ez a legfontosabb... szerintem  8-) :)

FirstLady

2008. Június 27. - 11:06:35
Válasz #157
Nem elérhető

God Vazzeg

Szerintem Béla nem "teregetett", hanem elmondta, ami a lelkét nyomja... nehezebb beszélni erről egy embernek, mint elmondani "mindenkinek", viszont megkönnyebbült utána, és ez a legfontosabb... szerintem  8-) :)

Ha neki jó, akkor természetesen ez a legfontosabb  ;-oo-;

2008. Június 27. - 11:25:16
Válasz #158
Nem elérhető

Jordan

God: Kinek így, kinek úgy!  ;)

Lady: Közbe jelentem hogy velünk közbe minden oké, ráadásúl úgy hogy meg se szólaltam.  :D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Június 27. - 11:48:08
Válasz #159
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Tudjátok, szokszor jut eszembe ilyenkor, amit én az "átkosban" az általános iskolában hallottam...
Hogy én HÁTRÁNYOS HELYZETŰ vagyok, mert egy szülő nevel... tök rosszul éreztem magam ettől... és mindig úgy is kezeltek alsóban, hogy a hátrányos helyzetű kislány azért hiperaktív, meg pofázik az órákon, mert "nincs apja"... Nem basszus, nem azért pofázik, mert "nincs" apja, mert van neki, csak nem itt, meg azért pofázik, mert tud már évek óta olvasni meg írni, meg már rég olvasott arról, amit ti most oktattok neki, és unja... azért...

És persze ott voltak a nem hátrányos helyzetű osztálytársaim, akiknél hol anya piált, hol apa, hol mindkettő, ők jártak sörért meg páleszért a szülőknek a közértbe, meg a kocsmába, hogy otthon részegen jól elverhessék, meg ordibáljanak velük...
És én voltam a hátrányos helyzetű, aki egy nyugodt családi életet élt, csak akkor volt kiabálás, ha tini koromban kiprovokáltam... és anyám mindent megadott nekem szeretetben, és anyagiakban is, amennyi tőle telt... nem volt az sok, de nekem elég volt(mármint az anyagi része nem volt sok ;) )... Amellett, mivel 6 hónapos voltam, mikor a szüleim elváltak, nekem nem hiányzott az apám, teljesen természetes volt számomra, hogy az én családom úgy néz ki, hogy anya+ a kislánya. Persze mindemellett tudtam, hogy egy ha én gyereket szeretnék, azt szeretném, hogy anyával meg apával nőjjön fel, de ha nem megy, akkor én is fel tudom nevelni egyedül...

Szóval nehezen élem bele magam az ilyen családi drámákba, és ilyenkor még jobban úgy érzem, hogy anyukám nagyon sokat tett értem, és nagyon hálás vagyok ezért (is) neki... :)

Hát az apanélküli felnövés nekem is megvolt, de én is így vélekedem mint te. Mert ha együtt maradnak akkor minden nap mit kellett volna elviselnem? S ha felnövök azt kelljen mondanom, hogy csak miattam maradtak a szüleim együtt és EZÉRT csesződött el minden? Inkább nem!

2008. Június 27. - 12:01:04
Válasz #160
Nem elérhető

FirstLady

Lady: Közbe jelentem hogy velünk közbe minden oké, ráadásúl úgy hogy meg se szólaltam.  :D
Na, örülök neki Jordan!  8-) ;D

Dany, biztos vagyok abban én is, hogy jobban jártunk így :)

FirstLady

2008. Június 27. - 12:06:01
Válasz #161
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

Na, örülök neki Jordan!  8-) ;D

Dany, biztos vagyok abban én is, hogy jobban jártunk így :)

Míg fiatalabb voltam nem így gondoltam, de ma már így vagyok ezzel.

2008. Június 27. - 13:08:24
Válasz #162
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Olyan sok felhasználó van hogy majd a közeljövőben meg szeretnék kérni mindenkit hogy illedelmesen mutatkozzon be,mert sokszor nemtudom hogy ki a beszélgetőtársam,pedig lehet hogy csak amonnat jött,ahonnan én má' egyöttem,oszt lehet hogy ott még ismertük egymást itt meg mán nem.

Szóval mindenki szépen sorjába egyenként.Aki hazudik az nem játszik tovább vagy csak hatos dobással mehet tovább.     @-o ;D

2008. Június 27. - 13:12:29
Válasz #163
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Az én nevem......Lolka-Bolka...Ja nem az egy mese......Kisszifúr...ja az is egy......őőőőő....nemtudom......Lehet kérni segítséget?

2008. Június 27. - 13:16:46
Válasz #164
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Lolka téged ismerlek...Rumcájszot hol hagytad...márcsak azért mert meg akartam neki mondani hogy Manka megvót!  ;D