2024. November 05. - 15:55:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208894 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2008. Június 25. - 08:10:54
Válasz #60
Nem elérhető

FirstLady

Nemsokára :))

A kajával állok vissza, mert régen nem volt értelmes bennem.  Szóval fogok :))
(már csak felszerelés kellene, de nem nagyon találok)
Milyen felszerelés kell hozzá lársz?
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 25. - 08:13:09
Válasz #61

Torony

Vendég
kés, villa, tányér...?  ;D

2008. Június 25. - 08:15:02
Válasz #62
Nem elérhető

madinorbi

Egy fórumtárs kérésére itt a szöveg, amit egy blogból sikerült előhúzni, akinek ezúton is köszönjük, hogy tudtán kívül megőrizte az utókornak, mert nem volt belőle másolat...

Egy idegbeteg rigó kiabálja a magáét az udvaron. Nem adja fel. Forgolódsz, de nem tudsz visszaaludni, a természet is szólít. De nem is baj, idő van.

Konyha, még szinte csukott szemmel feltéped a tejsavós vödör tetejét, a sékerbe fél liter vízbe kerül két púpos mérőkanállal, álmatagon lötyögteted, könnyen oldódik. Megy bele a zabpehely meg egy banán, szépen felkarikázva, csoda, hogy nem nyiszálod le az ujjaid. Finom, imádod, enélkül nem indul a reggeled. Amíg a zab puhul, kecses kis virsliujjaiddal kiszabadítod a vitaminokat a zacskóból, mellédobsz pár kapszula nitrogén-oxidot. RDA, bruhaha. A másik sékerbe megy megint tejsavó, meg vagy húsz gramm glutamin, aztán a táskába a bandázs, öv, edzőcipő, igen CIPŐ, melegítő satöbbi mellé.

Egy kis emésztés után kilépsz a párás szombat reggelbe, hatalmasat harapsz a még nem is büdös belvárosi levegőből. Hűvös van, fejedre húzod a kapucnit, és betájolod a termet. A piacon már zajlik az élet, a hentesboltból integető néninek odaszólsz, hogy ma inkább edzés után mennél a pár kiló csirkédért, köszönöd szépen.

Mp3 lejátszó a füledbe, a teremig azt az ötperces sétát a ráhangolódással töltöd, az agyadban a Korn reszeli a gitárt, körbenézel. Egy ötvenes forma rosszul szabott, mocskos öltönyben támasztja a falat egy kiskocsma mellett, nem tudod eldönteni így reggel, hogy még részeg, vagy már részeg. Gyönyörű. Kikerülöd, szaga szinte kitépi a szaglóhámot az orrodból, a nyitott ajtón kiáramló bagófüst mögött klónjai támasztják a pultot.

Aszfaltszag. Útfelújítás. A melósok műszak előtt az úthengernek támaszkodva tekerik ki a felesüvegek nyakát, gyorsan utána küldenek egy sört. Vagy kettőt. Ha most ilyesmit kellene innod, meghalnál, suhan át az agyadon, ahogy elmész közöttük.

Bevillan a recézett rúd, ahogy ráfonódik az ujjad. Na dolgozik már a nitrogén… akaratlanul elvigyorodsz, de pár takony kölyök széttapossa a gondolataidat. Valamitől nagyon be vannak állva, ahogy kiszállnak – mit kiszállnak, kiesnek – egy taxiból. Trendi séró, rózsaszín felső, mintha kötelező lenne, egyiknél egy üveg pia. Hangosak, ordenárék, övék a világ, hiszik most, tizenpár évesen. Az egyik végighányja hirtelen egy szemetes oldalát, a többiek röhögnek, a vállát veregetik. Büszkék rá. A srác is magára. Lehet is, ennyi vagy, kisfiam, egy hányás egy szemetes oldalán, ezt majdnem közlöd is vele, de a lábad a terem felé hajt.

Igen, több vagy ezeknél.

Imádsz edzeni, imádsz a kajáddal baszakodni. Az a napi másfél óra a teremben, az a tied. CSAK A TIED. Mert szereted, ez az életed, a meló, a napi robot, a tanulás vagy akármi mellett, az a plusz, ami célt és erőt ad. A vér száguld, a fizikum alakul, az izmok kegyelemért könyörögnek, röhögsz a beteg kis pöcsökön az elmebeteg gyakorlataikkal, a velnesz-lapokból vett iszonytató baromságaikon. TE jobban tudod.

Több vagy ezeknél.

Sportoló vagy.
Kössz Lady Torony ez is baba de én speciel az animal vagy vállalod című vadállat kis szösszenetre gondoltam !
Az meg van ?
Na azon mindenki összecsurgatja magát .
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Június 25. - 08:17:15
Válasz #63
Nem elérhető

FirstLady

Kössz Lady Torony ez is baba de én speciel az animal vagy vállalod című vadállat kis szösszenetre gondoltam !
Az meg van ?
Na azon mindenki összecsurgatja magát .
Azt én most így hirtelen nem tom melyik...

FirstLady

2008. Június 25. - 08:20:23
Válasz #64
Nem elérhető

Larson

Azok vannak köszi :)

Edzőfelszerelés kellene :)
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Június 25. - 08:20:38
Válasz #65

Torony

Vendég
én asszem tudom melyik

"Antianimal

Ez a te szentélyed. Igaz, első nap anyukád kísért le, de minden kezdet nehéz. Már beilleszkedtél, anya csak a sarokig fogja a kezed.

Érzékeid beszűkülnek, csak a Vasak Templomára koncentrálsz. Leginkább arra, hogy a lépcsőn ne taknyolj el megint, mert a múltkor is befejelted az üveget.  Gond nélkül leérsz, nem veszed észre, ahogy a tej-banán-szőlőcukor turmixod szépen csendben csordogál kifelé a bicikliskulacsból. Méghogy ilyen koxporok… phöjj! Elhatároztad, hogy naturál maradsz, ettől semmi nem tántoríthat el.

A szagtól a szemed könnybe lábad, sokdioptriás szemüveged bepárásodik, ezért leveszed, de így nem látsz semmit, aztán kedélyesen csevegsz az állófogassal pár percet, bár egy kérdésedre sem válaszol. Micsoda egy bunkó alak.

Megvonod a vállad és elslattyogsz az öltözőbe. Fehér atléta, kék tornanadrág, és egy szép sárga gumipapucs a térdig felhúzott barna zoknidhoz. Válladra dobod a törölközőt és visszalépsz a vasak közé. Bocitérdeid reszketnek, ahogy a mozgástartomány felső 8 centijében végzendő guggolásokra (a.k.a. rogyasztás) gondolsz. Mindenki menjen az utadból, semmi nem törheti meg a koncentrációd.

Otthon meg vár a sajtos-szalámis szendvics… Ez az animál. Vállalod?"

evvótaz?

2008. Június 25. - 08:23:06
Válasz #66
Nem elérhető

madinorbi

én asszem tudom melyik

"Antianimal

Ez a te szentélyed. Igaz, első nap anyukád kísért le, de minden kezdet nehéz. Már beilleszkedtél, anya csak a sarokig fogja a kezed.

Érzékeid beszűkülnek, csak a Vasak Templomára koncentrálsz. Leginkább arra, hogy a lépcsőn ne taknyolj el megint, mert a múltkor is befejelted az üveget.  Gond nélkül leérsz, nem veszed észre, ahogy a tej-banán-szőlőcukor turmixod szépen csendben csordogál kifelé a bicikliskulacsból. Méghogy ilyen koxporok… phöjj! Elhatároztad, hogy naturál maradsz, ettől semmi nem tántoríthat el.

A szagtól a szemed könnybe lábad, sokdioptriás szemüveged bepárásodik, ezért leveszed, de így nem látsz semmit, aztán kedélyesen csevegsz az állófogassal pár percet, bár egy kérdésedre sem válaszol. Micsoda egy bunkó alak.

Megvonod a vállad és elslattyogsz az öltözőbe. Fehér atléta, kék tornanadrág, és egy szép sárga gumipapucs a térdig felhúzott barna zoknidhoz. Válladra dobod a törölközőt és visszalépsz a vasak közé. Bocitérdeid reszketnek, ahogy a mozgástartomány felső 8 centijében végzendő guggolásokra (a.k.a. rogyasztás) gondolsz. Mindenki menjen az utadból, semmi nem törheti meg a koncentrációd.

evvótaz?

ÁÁáá ez az vazzeg
Kurva jó kössz !
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Június 25. - 08:24:38
Válasz #67
Nem elérhető

fastor

én asszem tudom melyik

"Antianimal

evvótaz?

Torony modnom énhogy ezeket én is ihlethetem volna !+"%
mibajod van a fehér atlétával? ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Június 25. - 08:26:57
Válasz #68
Nem elérhető

FirstLady

Valld be, hogy egy terembe jártok titokban ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 25. - 08:34:28
Válasz #69
Nem elérhető

fastor

Valld be, hogy egy terembe jártok titokban ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
én ezt már kérdeztem töle Ladyke olvasni kéne ;D :-/-(-:
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Június 25. - 08:35:40
Válasz #70
Nem elérhető

FirstLady

Oké, rosszul idéztem, de arra céloztam, hogy torony vallja be :D :D :D :D
Merén olvasok, jóóóóóóvaaaaaaan?! @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 25. - 10:01:08
Válasz #71
Nem elérhető

Jordan

én asszem tudom melyik

"Antianimal

evvótaz?

Ez jó volt!  Łł=
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Június 25. - 16:37:29
Válasz #72
Nem elérhető

fastor

Oké, rosszul idéztem, de arra céloztam, hogy torony vallja be :D :D :D :D
Merén olvasok, jóóóóóóvaaaaaaan?! @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
elnézést kedves FirstLAdy nem akartam megsérteni ;D ;D ;-oo-;

2008. Június 25. - 18:34:05
Válasz #73
Nem elérhető

endre66

Vendég      18:33:07     Témát nyomtat: "Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic"
 Łł=

2008. Június 25. - 18:40:57
Válasz #74

Torony

Vendég
Vendég      18:33:07     Témát nyomtat: "Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic"
 Łł=

!+"%  :-} 8-}