Egyébként a lédi sem nagyon tudott mit ráböffenteni...
ez az utolsó hsz-em hozzád, a múltkorit akartam, de mivel most keltem, és még nem állt össze az agyműködésem, így nagyjából egy szinten vagyunk, ezért most mégiscsak válaszolok... De utoljára, mert ahogy mondani szokták, hülyével ne vitatkozz, mert lesüllyedsz a szintjére, és legyőz a rutinjával...
Hiába is próbálkozol, megbántani vagy idegesíteni soha nem fogsz tudni, mert számomra egy betűhalmaz vagy, akinek a véleménye nem érdekel, nem ismerlek, nem érdekel, mit gondolsz. Ha olyan írna hasonlót, akivel esetleg jóban vagyok, vagy ismerem, akkor lehet, hogy megfontolnám, vagy rosszul esne amit leírt. Te azért írogatsz ilyet, mert senki nem foglalkozik veled ellenkező esetben.
De látom, kitörölted, amit írtál... mégsem vállalod fel... vajon miért?! -Természetesen ez csak egy költői kérdés.
Az az igazság, hogy teljesen biztos vagyok abban, hogy a jellemzésem teljesen betalált, megállta a helyét, mert nem tudtad normálisan cáfolni, és ideges lettél tőle. Nem irigyellek... hogy miért, azt nem írom le, te legbelül úgyis tudod, hogy mire gondolok pontosan...
Vannak itt olyan emberek, akikkel nagyon jól lehet vitatkozni, véleményeket ütköztetni, mert intelligensek, és jó partnerek hozzá, de Te nem tartozol közéjük, erre az első ilyen szitunál már rájöttem. Utána már csak házibohócként gondoltam rád, de mostmár igazából sikerült egy olyan senkivé degradálnod magad számomra, hogy nem foglalkozom veled. Ha lesz még postod felém, nem fogom lereagálni többet. Tehát ezzel a posttal berekesztem a veled való bármifajta kommunikációt, kivéve, ha személyesen akarsz találkozni velem, és szépen arccal, személyiséggel vállalni a véleményed, ám mégis érzem, hogy ez nem fog megtörténni.
Lezártam a témát rólad, már így is többet foglalkoztam veled, mint amennyit megérdemelsz számomra.
Ja, és nem tudom, hogy itt hogy' működik, de volt már olyan, hogy egy ilyen miatt töröltek felhasználót a másikon. Kérek minden admint, és modit, hogy miattam, vagy a velem való szánalmas kis próbálkozás miatt -ha netán megfordult a fejükben- ne töröljék ezt a kisbetűhalmazt
Uff, én beszéltem