0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Jót röhögsz de az ajtó túloldalán kuksolva teszed mindezt...keep on szmájlin dárlin... remélem másnak is megmutatod azt a sok szépet amit nekem
Jó ideje nem léptem be ebbe a topikba, mert valahogy nem érdekel...de most valamiért bejöttem, visszaolvastam 1-2 oldalt...és röhögök. Ezzel senkit nem akarok bántani, de jó volt olvasgatni, tényleg.
imádom a lelkisegélytopicot
Idézetet írta: Csery - 2009. Augusztus 02. - 21:05:33Jót röhögsz de az ajtó túloldalán kuksolva teszed mindezt...keep on szmájlin dárlin... remélem másnak is megmutatod azt a sok szépet amit nekem Kemény dolgokon mentél át?
Mostmár privátban megy az adok-kapok. Nemszeretem én az ilyen műsort lédi. Kapcsoljál máshová.
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 02. - 21:14:01Mostmár privátban megy az adok-kapok. Nemszeretem én az ilyen műsort lédi. Kapcsoljál máshová. az RTL-en a Trója megy, az nem olyan izgalmas
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Augusztus 02. - 21:15:42Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 02. - 21:14:01Mostmár privátban megy az adok-kapok. Nemszeretem én az ilyen műsort lédi. Kapcsoljál máshová. az RTL-en a Trója megy, az nem olyan izgalmas Ja és az egyik jelenetbe benne hagyták, hogy elszáll egy A380repülő