2024. November 01. - 06:29:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208258 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Augusztus 02. - 21:07:56
Válasz #900

SheHulk

Vendég
Jót röhögsz de az ajtó túloldalán kuksolva teszed mindezt...keep on szmájlin dárlin... remélem másnak is megmutatod azt a sok szépet amit nekem ****:))))))

Úgy van.. És ez így jó.. Kinek mi jár szívemszotty.. Itt állj le.. Megint kérlek.

2009. Augusztus 02. - 21:09:04
Válasz #901
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Jó ideje nem léptem be ebbe a topikba, mert valahogy nem érdekel...de most valamiért bejöttem, visszaolvastam 1-2 oldalt...és röhögök.  :D Ezzel senkit nem akarok bántani, de jó volt olvasgatni, tényleg.

2009. Augusztus 02. - 21:09:16
Válasz #902

csery

Vendég
Azt már nem te döntöd el, hálisten, eddig is milyen jól ment minden amig segítettél.

2009. Augusztus 02. - 21:09:35
Válasz #903
Nem elérhető

mushroom

Jövök itt a motoros problémámmal mikor elszabadul a ríl tájm roszálindá... Amúgymeg találtam másikat  ;D
Problem solved
 <3!

2009. Augusztus 02. - 21:11:13
Válasz #904
Nem elérhető

FirstLady

Jó ideje nem léptem be ebbe a topikba, mert valahogy nem érdekel...de most valamiért bejöttem, visszaolvastam 1-2 oldalt...és röhögök.  :D Ezzel senkit nem akarok bántani, de jó volt olvasgatni, tényleg.
Ugye? Én is ezt mondom...
imádom a lelkisegélytopicot <3!

Gomba, látod, mer mindig hülyeségekkel foglalkozol, mikor itt az igazi műsor ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 02. - 21:14:01
Válasz #905
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mostmár privátban megy az adok-kapok. Nemszeretem én az ilyen műsort lédi. Kapcsoljál máshová.

2009. Augusztus 02. - 21:14:11
Válasz #906
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Jót röhögsz de az ajtó túloldalán kuksolva teszed mindezt...keep on szmájlin dárlin... remélem másnak is megmutatod azt a sok szépet amit nekem ****:))))))

Kemény dolgokon mentél át?  ;D

2009. Augusztus 02. - 21:14:59
Válasz #907

SheHulk

Vendég

Kemény dolgokon mentél át?  ;D

Prod ne légy gonosz **:))))*
Béke

2009. Augusztus 02. - 21:15:31
Válasz #908

csery

Vendég
ÁÁÁÁ dehogyis...nagyrészt hámsérülések meg letörött fogak,  ;D

2009. Augusztus 02. - 21:15:42
Válasz #909
Nem elérhető

FirstLady

Mostmár privátban megy az adok-kapok. Nemszeretem én az ilyen műsort lédi. Kapcsoljál máshová.
az RTL-en a Trója megy, az nem olyan izgalmas !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Augusztus 02. - 21:16:44
Válasz #910

SheHulk

Vendég
az RTL-en a Trója megy, az nem olyan izgalmas !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Én azt nézem..  ;D

2009. Augusztus 02. - 21:17:08
Válasz #911
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

Ja és az egyik jelenetbe benne hagyták, hogy elszáll egy A380repülő  ****:)))

2009. Augusztus 02. - 21:17:42
Válasz #912

csery

Vendég

2009. Augusztus 02. - 21:18:03
Válasz #913

SheHulk

Vendég

Mindenhol akadnak hibák !+"%

2009. Augusztus 02. - 21:18:19
Válasz #914
Nem elérhető

FirstLady

igen, láttam én is  ****:)))))) ;D
De ne tereld má el a szót a törött fogakról ***)))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

CSery: ez már lassan több, mint modern trója ;) ****:))) ;D

FirstLady