2024. November 01. - 08:35:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208301 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

2009. Július 26. - 22:43:05
Válasz #825
Nem elérhető

FirstLady

nem tudom... de nem tetszik ez nekem :(
Meséljetek valami jót! :)

Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak ****:)))

Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább??
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
Vicces lehetett!  ;D ;D ;D

Naugye megy nekem ez a flvidítós dolog ****:))))))
megy! jóvót! :D
köszönöm :)

Látnál egy szál szalmaszoknyában rázni de ha nem gond azt az abszolút mély depresszióra hagynám ****:))) ****:))) ****:))))))
köszi! :D
remélem, azt sosem kell bevetned ;) nem akarok mély depressziót :)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá arra ráérsz még 30 év és nyóc gyerek után de addigra lehet bottal fogok táncolni ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
****:))) ****:))) ****:))) ****:)))))) ****:)))))) ****:))))))
nyóc gyerek.... hihihii ****:))) ****:))) ****:)))
30 év múlvaaaaa? bazze, akkor már majdnem 60 leszek... :'(
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Július 26. - 22:46:56
Válasz #826
Nem elérhető

csaba.r

nem tudom... de nem tetszik ez nekem :(
Meséljetek valami jót! :)

Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak ****:)))

Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább??
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
Vicces lehetett!  ;D ;D ;D

Naugye megy nekem ez a flvidítós dolog ****:))))))
megy! jóvót! :D
köszönöm :)

Látnál egy szál szalmaszoknyában rázni de ha nem gond azt az abszolút mély depresszióra hagynám ****:))) ****:))) ****:))))))
köszi! :D
remélem, azt sosem kell bevetned ;) nem akarok mély depressziót :)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá arra ráérsz még 30 év és nyóc gyerek után de addigra lehet bottal fogok táncolni ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
****:))) ****:))) ****:))) ****:)))))) ****:)))))) ****:))))))
nyóc gyerek.... hihihii ****:))) ****:))) ****:)))
30 év múlvaaaaa? bazze, akkor már majdnem 60 leszek... :'(

A majdnemen van a hagsúly az annyi az nem mindig annyi ****:))))))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Július 26. - 22:47:52
Válasz #827
Nem elérhető

FirstLady

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 01. - 12:29:25
Válasz #828

SheHulk

Vendég
Néhány embertársnak komolyan el kéne gondolkodni a ragaszkodás és kötődés egészséges, valódi formáján...

2009. Augusztus 01. - 12:31:55
Válasz #829
Nem elérhető

csaba.r

Néhány embertársnak komolyan el kéne gondolkodni a ragaszkodás és kötődés egészséges, valódi formáján...

Itt mire gondolsz nem hagynak békén????
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 01. - 12:36:56
Válasz #830

SheHulk

Vendég

Hmm.. Vagy inkább úgy hagynak békén h közben nyomatják a ragaszkodás szót... Az rosszabb.

2009. Augusztus 01. - 12:43:17
Válasz #831
Nem elérhető

csaba.r

De gondolom aki acélból van megszaharinból és még zöld is az gondolom tud megoldást erre a problémára ****:))))))

Arisztonümosz

2009. Augusztus 01. - 12:50:58
Válasz #832
Nem elérhető

Kicsibors

Hmm.. Vagy inkább úgy hagynak békén h közben nyomatják a ragaszkodás szót... Az rosszabb.

Hm...igen, ez érdekes...  ::)
Meg az lenne a jó igazából, ha az emberek megtalálnák az arany középutat a között, hogy rátelepszenek valakire és nem hagyják levegőhöz jutni, meg a között, hogy le se szarják...

2009. Augusztus 01. - 12:58:11
Válasz #833
Nem elérhető

God Vazzeg

Meg az lenne a jó igazából, ha az emberek megtalálnák az arany középutat a között, hogy rátelepszenek valakire és nem hagyják levegőhöz jutni, meg a között, hogy le se szarják...

Igen, ezen nagyon sok múlik, de ezt általában a nők qrják el... Ragaszkodás ezerrel, vagy leseszarom..  ***

2009. Augusztus 01. - 13:09:01
Válasz #834
Nem elérhető

csaba.r

Sajnos ez télleg így van :-}

Arisztonümosz

2009. Augusztus 01. - 13:17:29
Válasz #835
Nem elérhető

Kicsibors

Igen, ezen nagyon sok múlik, de ezt általában a nők qrják el... Ragaszkodás ezerrel, vagy leseszarom..  ***

Lehet, de az pl gáznak számít sztem, ha kapcsolatban vagy és pl 3 napig se egy sms, se egy telo...  ::)
Olyankor azért remélem nem én tűnök tolakodónak ha megeresztek egy telefont, hogy mi a fasz van?!... :angry:

2009. Augusztus 01. - 13:18:50
Válasz #836

SheHulk

Vendég

Lófaszt.. Ti is ugyanúgy sárból vagytok mint mi...

2009. Augusztus 01. - 13:19:35
Válasz #837
Nem elérhető

God Vazzeg

Lehet, de az pl gáznak számít sztem, ha kapcsolatban vagy és pl 3 napig se egy sms, se egy telo...  ::)
Olyankor azért remélem nem én tűnök tolakodónak ha megeresztek egy telefont, hogy mi a fasz van?!... :angry:

Ne vedd magadra, az csak természetes hogy napi 1-2 telefon megy.. De van aki 10 percenként sms-t küld, meg van olyan is, hogy nem válaszol az sms-re, felhívod és "ja épp lent vagyok balcsin a haverokkal, majd felhívlak ha hazaértem"  ;D Na az ilyennek nem is kell hívnia  8)

2009. Augusztus 01. - 13:21:07
Válasz #838
Nem elérhető

God Vazzeg

Én speciel biztos, sőt inkább vizes homokból, mert a sár formálható lenne  :D
Nem különb egyik se, valljuk be.. Ha a nő galád módon nem nőtt volna a pina köré, szerintem már kerestünk volna másik állatot  :D :D (Iccadzsók  :-){)

2009. Augusztus 01. - 13:23:24
Válasz #839
Nem elérhető

Kicsibors

Én speciel biztos, sőt inkább vizes homokból, mert a sár formálható lenne  :D
Nem különb egyik se, valljuk be.. Ha a nő galád módon nem nőtt volna a pina köré, szerintem már kerestünk volna másik állatot  :D :D (Iccadzsók  :-){)

Elhiheted, hogy ezt mi is így tartjuk a férfiakról... (Iccödzsóktú 8-))