2024. November 01. - 07:40:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208276 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2009. Augusztus 01. - 14:31:03
Válasz #870

Torony

Vendég
csaba mér nem írtad simán, hogy mindenki meghülyül egyszer, csak a normálisabbja észbe kap idővel?

Gyengék mellett egy NŐ nem lehet gyenge... Csak márvány.. Az a baj h már csak hülyéket látok tiszt a kivételnek.. Meg nem tudok másból kiindulni.. És persze minden férfit egy nő rontott el.. De basszameg ennyire?????

Ződike, bazmeg, azér itt van zavar a fejben... márbocsánat... nem kell a szeretetszolgálatot játszani, kurvára nem kötelező, ha meg mindenki hülye...akkor csak te vagy helikopter?!

kurvaélet!

Mi van Torony tán hiányzik valami ?? ****:))) Téged sem ringatott eleget anyuka?? Nyugodj meg szépen és ülj le..

mivan bazeg, átmentél zöldbe? kurvára érdemi reakció volt, élmény veled vitázni, anyukát viszont szépen kihagyjuk ebből, ha nem baj. Halálosan nyugodt vagyok és ülök. Fogalmad sincs arról, hogy milyen, amikor lelöki az agyam a gépszíjat...

Szóval ennyire haragszol a nőkre.. Biztos sok a bibi a kisszíveden... De mielőtt joggal leőrültözöl.. Neked sem lesz könnyebb az élet ha mindig féreg vagy.. Márbocs. :--: :--: :--:

látod, mekkora hülyeségeket lehet írni, ha kevés az információ? egyébként van normális nő, létezik, csak olyan, mint a lochnessi szörny vagy a bigfoot, mindenki beszél róla de egyértelmű bizonyíték nincs a létezésére...

Kevés infó.. hmm.. Lényeg h a hozzáálásod ( atied is ) Erőssen gyengíti a lochnessi szörny létjogosultságát!!!

igen, baszki? valóban? akkor olvass szépen privátot, kicsilány, hátha kimászik a lochnessi a partra a fejedben, és fellobban egy kis fény is! Kissé más megvilágításba fog helyezni dolgokat.

Bazeg!

2009. Augusztus 01. - 14:31:38
Válasz #871
Nem elérhető

csaba.r

Na amíg ti itt vitáztok addig én ballagok dolgozni amiért lehet sajnálni sok szép bigfoot-ot mindenkinek.

Ui: Nekem 50-es lábam van akkor bigfootnak számítok mert ha igen az előbb ajálhattam volna magamat is ****:))))))

Csaoo
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 01. - 14:34:45
Válasz #872
Nem elérhető

God Vazzeg

Igen Godnak igaza van nézmeg neki is háreme van húúú és mien rossz nézd a nagy fukszot a nyakába ****:))) mindig lesznek ökrök de ez már lerágott csont de a Jing mindég megtalálja a Jangot és ez a lényeg ****:))))))

Se háremem, se nagy fukszom, szóval nem rólam beszélsz, de mit keres ott a nevem akkor?  :P

2009. Augusztus 01. - 14:35:12
Válasz #873

SheHulk

Vendég
csaba mér nem írtad simán, hogy mindenki meghülyül egyszer, csak a normálisabbja észbe kap idővel?

Gyengék mellett egy NŐ nem lehet gyenge... Csak márvány.. Az a baj h már csak hülyéket látok tiszt a kivételnek.. Meg nem tudok másból kiindulni.. És persze minden férfit egy nő rontott el.. De basszameg ennyire?????

Ződike, bazmeg, azér itt van zavar a fejben... márbocsánat... nem kell a szeretetszolgálatot játszani, kurvára nem kötelező, ha meg mindenki hülye...akkor csak te vagy helikopter?!

kurvaélet!

Mi van Torony tán hiányzik valami ?? ****:))) Téged sem ringatott eleget anyuka?? Nyugodj meg szépen és ülj le..

mivan bazeg, átmentél zöldbe? kurvára érdemi reakció volt, élmény veled vitázni, anyukát viszont szépen kihagyjuk ebből, ha nem baj. Halálosan nyugodt vagyok és ülök. Fogalmad sincs arról, hogy milyen, amikor lelöki az agyam a gépszíjat...

Szóval ennyire haragszol a nőkre.. Biztos sok a bibi a kisszíveden... De mielőtt joggal leőrültözöl.. Neked sem lesz könnyebb az élet ha mindig féreg vagy.. Márbocs. :--: :--: :--:

látod, mekkora hülyeségeket lehet írni, ha kevés az információ? egyébként van normális nő, létezik, csak olyan, mint a lochnessi szörny vagy a bigfoot, mindenki beszél róla de egyértelmű bizonyíték nincs a létezésére...

Kevés infó.. hmm.. Lényeg h a hozzáálásod ( atied is ) Erőssen gyengíti a lochnessi szörny létjogosultságát!!!

igen, baszki? valóban? akkor olvass szépen privátot, kicsilány, hátha kimászik a lochnessi a partra a fejedben, és fellobban egy kis fény is! Kissé más megvilágításba fog helyezni dolgokat.

Bazeg!

Nos Mókuskám.. Én be is fogtam..  Éljenek a lelki gazdagok!

2009. Augusztus 01. - 14:37:20
Válasz #874
Nem elérhető

God Vazzeg

Igen Godnak igaza van nézmeg neki is háreme van húúú és mien rossz nézd a nagy fukszot a nyakába ****:))) mindig lesznek ökrök de ez már lerágott csont de a Jing mindég megtalálja a Jangot és ez a lényeg ****:))))))

Se háremem, se nagy fukszom, szóval nem rólam beszélsz, de mit keres ott a nevem akkor?  :P
tagadd le bazzeg, tagadd le  :D

Az már régen volt, már jómunkásembör vagyok  :D

2009. Augusztus 01. - 14:39:01
Válasz #875

Torony

Vendég

kurvaélet!

Bazeg!

Nos Mókuskám.. Én be is fogtam..  Éljenek a lelki gazdagok!

naugye. mennyivel könnyebb, ha ismered a miérteket... pár éles csörtét megspórolhattál volna. Sebaj. Lényeg h átment a mondanivaló.

részemről lezárva.

2009. Augusztus 01. - 14:57:38
Válasz #876
Nem elérhető

fastor

Sajnos ez télleg így van :-}

Lófaszt.. Ti is ugyanúgy sárból vagytok mint mi...

Én speciel biztos, sőt inkább vizes homokból, mert a sár formálható lenne  :D
Nem különb egyik se, valljuk be.. Ha a nő galád módon nem nőtt volna a pina köré, szerintem már kerestünk volna másik állatot  :D :D (Iccadzsók  :-){)
ezen most behaltam God ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))))) ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 02. - 11:46:03
Válasz #877
Nem elérhető

csaba.r

Bocs God de az Avatarról lestem a fukszot ugyhogy buktad nehogy meglássa szomszéd mert jön a Apeh ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 02. - 17:23:57
Válasz #878

csery

Vendég
Viszont az is igaz , h aki ugy forgatja a köpönyegét h senki ne lássa az igazi arcát a lényeget, az előbb-utóbb beleveszika nagy büdös szartengerbe amit kevert, megy bele még pár ember vele és általában ezek verik a legjobban a mellüket.

Egyik se különb a deákné vásznánál. ;D

2009. Augusztus 02. - 17:49:43
Válasz #879

csery

Vendég
an aki meg mások mögé bújik... szánalom.

2009. Augusztus 02. - 17:57:51
Válasz #880

csery

Vendég
Végül a jól felépített kártyavárakat sem kell lerombolni senkinek, ledől az magától legyen az kapcsolat,barátság, akármi.

2009. Augusztus 02. - 17:59:43
Válasz #881

SheHulk

Vendég
Végül a jól felépített kártyavárakat sem kell lerombolni senkinek, ledől az magától legyen az kapcsolat,barátság, akármi.

Na ezt magadra is varrthatod zsenikém.. ****) És kérlek fejezd be a burkolt kommunikációt.. Kérlek.
Oldjuk meg a mit meg kell. Aztá kerüljük szépen el egymást.

2009. Augusztus 02. - 18:01:29
Válasz #882

csery

Vendég
Majd ha nem leszel olyan , h másokon keresztül nyomatod itt a témát, hanem nem blokkoldo az üzeneteidet, akkor talán. Bár látom itt is jók a kapcsolataid ;D

2009. Augusztus 02. - 18:09:14
Válasz #883
Nem elérhető

mushroom

Tegnap elvitték  :( valaki ráígért egy 10 est az ajánlatomra, a tulajban meg nem volt annyi, hogy felhívjon  :-/-(-:

p*csába!

2009. Augusztus 02. - 20:42:53
Válasz #884
Nem elérhető

FirstLady

Én jól láttam, hogy SH azt írta a toronyra az egyik postban, hogy féreg? ez az év vicce ;D
imádom a lelkisegélytopicot <3!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady