0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:01:35"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve "nem tudom, hogy pontosan mi van, de eléggé rossz kedvem van...Hülye helyen van a Hold...
"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve "nem tudom, hogy pontosan mi van, de eléggé rossz kedvem van...
Idézetet írta: SheHulk - 2009. Július 26. - 21:02:38Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:01:35"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve "nem tudom, hogy pontosan mi van, de eléggé rossz kedvem van...Hülye helyen van a Hold...szemét... igazán a helyére mehetne... már azt hittem, hogy a szervezetem csinálja, hogy átvágjon, és rágyújtsak...a Hold a jobbik megoldás, nem akarnám, hogy pszichoszomatikus "izéim" legyenek
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:04:30Idézetet írta: SheHulk - 2009. Július 26. - 21:02:38Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:01:35"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve "nem tudom, hogy pontosan mi van, de eléggé rossz kedvem van...Hülye helyen van a Hold...szemét... igazán a helyére mehetne... már azt hittem, hogy a szervezetem csinálja, hogy átvágjon, és rágyújtsak...a Hold a jobbik megoldás, nem akarnám, hogy pszichoszomatikus "izéim" legyenek Nem-nem Lady, nem szabad! Légy erős!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Július 26. - 21:06:31Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:04:30Idézetet írta: SheHulk - 2009. Július 26. - 21:02:38Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:01:35"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve "nem tudom, hogy pontosan mi van, de eléggé rossz kedvem van...Hülye helyen van a Hold...szemét... igazán a helyére mehetne... már azt hittem, hogy a szervezetem csinálja, hogy átvágjon, és rágyújtsak...a Hold a jobbik megoldás, nem akarnám, hogy pszichoszomatikus "izéim" legyenek Nem-nem Lady, nem szabad! Légy erős! nem, a cigit nem kívánom még mindig (szerencsére )csak hirtelen olyan rossz kedvem lett, mintha nem is tudom, mi történt volna...húzzuk a helyére a Holdat
nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót!
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább??
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:01:17Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább?? Vicces lehetett!
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 22:07:45Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:01:17Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább?? Vicces lehetett! Naugye megy nekem ez a flvidítós dolog
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:09:34Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 22:07:45Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:01:17Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább?? Vicces lehetett! Naugye megy nekem ez a flvidítós dolog megy! jóvót! köszönöm
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 22:10:37Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:09:34Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 22:07:45Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:01:17Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább?? Vicces lehetett! Naugye megy nekem ez a flvidítós dolog megy! jóvót! köszönöm Látnál egy szál szalmaszoknyában rázni de ha nem gond azt az abszolút mély depresszióra hagynám
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:01:17Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább?? kurva nagy arc vagy ilyenkor kell magabiztosan folytatni az éneklést tovább, és véletlenül sem úgy érezni, hogy beégsz, közben mosolyogni rájuk, nah.. akkor levágják, hogy magasabb társadalmi értékekkel rendelkezel
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:16:24Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 22:10:37Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:09:34Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 22:07:45Idézetet írta: csaba.r - 2009. Július 26. - 22:01:17Idézetet írta: FirstLady - 2009. Július 26. - 21:34:20nem tudom... de nem tetszik ez nekem Meséljetek valami jót! Mindig csak pozitívan Lady ami nem azt jelenti hogy nézd meg az unicumos üveg alját a humornak mindig meg kell maradnia mertkülönben vége a világnak Első nap mikor gyalogoltam mentem az m0 mentén egy úton és énekelgettem amit éppen halgattam (puszta volt gondoltam kit érdekel) a végén annyira belemerültem hogy észre sem vettem a melletem lévő autót ahonnan útbaigazítást szeretek volna kérni én meg ordítottam a coco jumbót szerinted mikor rájuknéztem minnyivel mehettek tovább?? Vicces lehetett! Naugye megy nekem ez a flvidítós dolog megy! jóvót! köszönöm Látnál egy szál szalmaszoknyában rázni de ha nem gond azt az abszolút mély depresszióra hagynám köszi! remélem, azt sosem kell bevetned nem akarok mély depressziót