2024. November 02. - 00:20:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208454 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Április 02. - 07:59:42
Válasz #570
Nem elérhető

FirstLady

Amúgy a nátium-hidroxid élelmiszeradalékként E524, szóval lehet, hogy torony csak azt ajánlotta, hogy etesd meg  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Mondjuk metamfetamin gyártásánál is használják, ha érted, mire gondolok ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Április 02. - 08:59:07
Válasz #571

Torony

Vendég
Segítek torony válaszát megérteni Fastor:
Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet 8-)

Wow, új hölgyjúzer!
Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
értemmáár /:-)
és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? ;D

fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod :D aztán dugó kihúz :D
ez nemjó ötlet :-[ nagyo nszeretem sosem tennék vele ilyet :-[ ez még ivccnek is rossz Torony ***))))

majd elmúlik, hombre :)
könnyü neked, te már öreg vagy, megélted már a dolgokat ;D ;D ;D ;D ;D

fastor kicsit szemtelen szokás szerint, de nem baj, olyan tekintetben igaza van, hogy tapasztalatból beszélek - no bitch is worth it  ;D

2009. Április 02. - 09:46:29
Válasz #572

csery

Vendég
Segítek torony válaszát megérteni Fastor:
Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet 8-)

Wow, új hölgyjúzer!
Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
értemmáár /:-)
és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? ;D

fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod :D aztán dugó kihúz :D
ez nemjó ötlet :-[ nagyo nszeretem sosem tennék vele ilyet :-[ ez még ivccnek is rossz Torony ***))))

majd elmúlik, hombre :)
könnyü neked, te már öreg vagy, megélted már a dolgokat ;D ;D ;D ;D ;D

fastor kicsit szemtelen szokás szerint, de nem baj, olyan tekintetben igaza van, hogy tapasztalatból beszélek - no bitch is worth it  ;D
Párkapcsolati tanácsadás Toronynál.... Rendelés helye: szerdánként a dorogi mészégető ... :-}

2009. Április 02. - 10:43:12
Válasz #573
Nem elérhető

FirstLady

Párkapcsolati tanácsadás Toronynál.... Rendelés helye: szerdánként a dorogi mészégető ... :-}
Ajj-ajj, itt a Világvégeeee! Mindenki menekülöööööööööööööööön! :-O ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Április 02. - 11:28:43
Válasz #574

Torony

Vendég
Ajj-ajj, itt a Világvégeeee! Mindenki menekülöööööööööööööööön! :-O ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

2009. Április 02. - 16:04:09
Válasz #575
Nem elérhető

fastor

****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
köszi gyerekek, a vidítást ****:)))))) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Torony, nem sértegettelek o:)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Április 02. - 19:49:52
Válasz #576
Nem elérhető

Gabe

Talán végre megérted a nátronlúg felhasználását fesztör!

"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Április 02. - 19:52:07
Válasz #577
Nem elérhető

mushroom

Egy ilyen berendezés kell nekem is.

2009. Április 02. - 19:53:49
Válasz #578
Nem elérhető

lue

2009. Április 02. - 20:07:39
Válasz #579

Torony

Vendég

ez hatalmas  ;D

2009. Április 09. - 11:07:48
Válasz #580
Nem elérhető

lue

...........akkor az ugy volt..........

2009. Április 09. - 11:12:32
Válasz #581

SheHulk

Vendég
..... nem tudom.. most fáj a fejem mert kisírtam a szemem.. tök jó hogy itt nem ciki...

2009. Április 09. - 11:13:50
Válasz #582
Nem elérhető

lue

2009. Április 09. - 11:15:33
Válasz #583

SheHulk

Vendég
woww.. egy igazi kép?? rólad??  ****:)))
látod már jobb a kedvem........

2009. Április 09. - 11:16:32
Válasz #584
Nem elérhető

lue

;D ;D
helyes...jaja.én  vagyok..de  pszttttt..mert  savazni fognak(érzem)  ;D ;D