2024. November 02. - 22:29:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208646 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Július 02. - 22:47:51
Válasz #240
Nem elérhető

Arelius

Hujujujujujujuj!

Latom az altalam ihletett topik eleg gyorsan, mondhatni kva gyorsan, porog! Hajra Lady!

Am Lady, Te telleg pesti vagy?! @-o
Nem pesti vagyok, hanem budai! 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bár pesten lakom most éppen... na ezt fejtsétek meg 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Amúgy most én is felfekszem a kanapéra...
Tegnap hetvenezermilliárd dolgom volt, beültem a kocsiba, és nem tudtam előrehúzni azt a k*rva ülést, konkrétan 40 percig bszakodtam vele, Torony jön, neki se megy... na, jó lesz az, elvittük szerelőhöz, és baszki, kiderült, hogy a kocsi TÖRÖTT volt, és azért akad ki az ülés, mert eldeformálódott...
Az isten.. :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ a fél éves kocsi, éreztem én, hogy nem gömbölyű valami a verdával, mert olyan furcsaságokat produkált, amit a tico még még 10 évesen sem... tegnap egész nap olyan idegbeteg voltam, hogy aszittem, agyvérzést kapok... ráadásul, dolgom is lett volna... ááá...
Na mindegy, most remélem, minden rendben lesz, mert a kereskedő elvileg visszaveszi, ill. egy az egyben cseréli az autót... hát kíváncsi leszek, mert ez akkora rábaszás... ráadásul ismerős volt, akitől vettem... fasza... ˝=/

Már jobban vagyok, igen  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tanulopenz.
kocsit venni csak festekmerovel!(teljes allapot felmeres se art)meg ha szalonbol  akkor is.uzletben meg nincs baratsag.sajnos ez van  :(
K.G.B.

2008. Július 04. - 01:00:02
Válasz #241

B1ll4

Vendég
Nyugtassatok meg lécci srácok , az olyan ember akiről meséltem már ( a jó apám  :-Đ :-Đ :-Đ) , aki ma leakart szúrni nagykéssel , szétverte , kiborította , kukába öntötte az összes kiegészítőmet . Egész életemben egy olyat nem bírt kimondani , hogy szeretlek fiam , vagy büszke vagyok rád . Aki irígy rám és éjjel nappal kurva anyázik mindenhol ahol csak lehet . Az ilyen embert verni fogja-e az élet még valaha ? Hol itt az igazság ?

Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , rohadjon meg az ilyen féreg senkiházi ember ! Akár családtag akár nem , egy 0 , egy erkölcstelen gerinctelen féreg . Éjjel nappal rettegésben tartani a családomat , elakarja venni az álmaimat .... de nem fogja a rohadt kurva életbe ! 18 évemet tönkre tette, szánt szándékkal akart mindenkinek rosszat , diktatúrában bevezetni itthon az uralmát ... egy rohadt féreg , de mint mondtam nem fogjaaaa ! Nektek köszönhetem srácok ! A szívem ti miattatok húz még mindig mint az állat és fog is nagyon sokáig ! A tesztel kezdetét fogja venni egy új kor , a kőkemény hozzáállás , dózer típus és titeket meg még pár emberkét akiket megismertem kis Földünkön megbecsülök és szeretni fogok továbbra is , és akik igazán megérdemlik mindig a kedvükben fogok eljárni , mindig segítőkész leszek . Az életforma srácok ez számít , ki vagy belül , ki vagy fejben , hogy mutatod meg , hogy adod elő azt aki,ami vagy valójában , ez számít . Nagy szavak egy 18 éves kis pondró szájából , de talán értékelhetőek !

5-kor kelés drága jó nővérem diplomaosztójára , amit ha nem hajolok el ettől a szemétláda húzása elől , akkor meg se érek . Szeptembertől tutti elköltözök innen ... !  :-){

2008. Július 04. - 01:13:58
Válasz #242
Nem elérhető

fastor

Nyugtassatok meg lécci srácok , az olyan ember akiről meséltem már ( a jó apám  :-Đ :-Đ :-Đ) , aki ma leakart szúrni nagykéssel , szétverte , kiborította , kukába öntötte az összes kiegészítőmet . Egész életemben egy olyat nem bírt kimondani , hogy szeretlek fiam , vagy büszke vagyok rád . Aki irígy rám és éjjel nappal kurva anyázik mindenhol ahol csak lehet . Az ilyen embert verni fogja-e az élet még valaha ? Hol itt az igazság ?

Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , rohadjon meg az ilyen féreg senkiházi ember ! Akár családtag akár nem , egy 0 , egy erkölcstelen gerinctelen féreg . Éjjel nappal rettegésben tartani a családomat , elakarja venni az álmaimat .... de nem fogja a rohadt kurva életbe ! 18 évemet tönkre tette, szánt szándékkal akart mindenkinek rosszat , diktatúrában bevezetni itthon az uralmát ... egy rohadt féreg , de mint mondtam nem fogjaaaa ! Nektek köszönhetem srácok ! A szívem ti miattatok húz még mindig mint az állat és fog is nagyon sokáig ! A tesztel kezdetét fogja venni egy új kor , a kőkemény hozzáállás , dózer típus és titeket meg még pár emberkét akiket megismertem kis Földünkön megbecsülök és szeretni fogok továbbra is , és akik igazán megérdemlik mindig a kedvükben fogok eljárni , mindig segítőkész leszek . Az életforma srácok ez számít , ki vagy belül , ki vagy fejben , hogy mutatod meg , hogy adod elő azt aki,ami vagy valójában , ez számít . Nagy szavak egy 18 éves kis pondró szájából , de talán értékelhetőek !

5-kor kelés drága jó nővérem diplomaosztójára , amit ha nem hajolok el ettől a szemétláda húzása elől , akkor meg se érek . Szeptembertől tutti elköltözök innen ... !  :-){
öregem tudomhogy könnyü modnani, de mért nem vered vagy vereted meg egyszer?
tudom kegyetlenség ilyet modanni egy szülöröl, de bassza meg, hát már másképp nemlehet :-[
ez nagyon kész...
sok sikert a továbbiakhoz, és jobbulást
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Július 04. - 01:23:29
Válasz #243

B1ll4

Vendég
Elnézést szeretnék kérni Ladytől , hogy ezért zargattam éjjelek éjjelén , de mindig számíthatok rá , Köszönöm pótanyám nagyon sokkal jövök  :-){ . Tockon2 barátomnak is köszönet . Megnyugtattak kicsit ... Irány aludni , mert 5 kor kelés , oh yeahh !

2008. Július 04. - 06:55:28
Válasz #244

Torony

Vendég
hát... kinyílt a zsebemben a 65ös facsavarokkal preparált baseballütő... :-/--

2008. Július 04. - 07:51:39
Válasz #245
Nem elérhető

FirstLady

Elnézést szeretnék kérni Ladytől , hogy ezért zargattam éjjelek éjjelén , de mindig számíthatok rá , Köszönöm pótanyám nagyon sokkal jövök  :-){ . Tockon2 barátomnak is köszönet . Megnyugtattak kicsit ... Irány aludni , mert 5 kor kelés , oh yeahh !
Béla ne szórakozz, ez a minimum, és nagyon sajnálom, hogy ilyen messze vagy, és nem tudok ilyenkor odamenni, vagy Te nem tudsz idejönni...

Az a baj, hogy rohadt igazságtalan az élet... Az ilyen emberek általában sokáig is élnek, és nem sok baj történik velük...
Fastor az a gáz, hogy ha Béla megverné, vagy veretné, akkor kussolna a következő részegségig... De utána meg akarná torolni, és ha most késsel ment, gondolj bele, mivel menne azután...
Az jutott eszembe, hogy az ilyen kis műsorokat rögzíteni kellene valamivel... (diktafon, vagy kamera) és mindig magadnál hordani a felvételt, egyrészt fenyegetni, hgoy a rendőrségnek át fogod adni, mostmár nem érdekel, másrészt, csinálni egy másolatot, és amikor másnap sír-rí, hogy "sosetöbbé nem iszik", megmutatni, hogy nesze, ez vagy te, perzse valszeg nem tartaná sokáig ez sem vissza a piálástól. Az az igazság, hogy én feljelenteném, ilyen felvételekkel, mostmár -ha jól tudom- távoltartás is van, ezek pedig elég komoly bizonyítékok lennének, bármit is mondanának a tanúk...

Azt, hogy költözz el minél hamarabb, ezt már javasoltam én is, de valószínűleg olyan messzire kéne menned, ahová nem tudna utánadmenni olyan könnyen. Pl. ha bp-re költöznél, amit szeretnél, mire vonattal, vagy busszal felér, kijózanodik, másrészt, ha kocsiba ülne valszeg nem találna fel. Nehéz dolgod lenne, ha elköltöznél, mert akkor új suliba kell járni, dolgozni, hogy fenn tudjatok tartani a tesóddal egy albit, meg meglegyenek a tápkiegek, meg a kaja, de lehet, hogy anyukád is segítene, viszont ahhoz az ő hozzájárulása is kell, másképp nem fog segíteni...

Most ismét csak azt tudom mondani, amit mindig, hogy ha meghozod a nagy döntést, és ide költöztök a közelbe, akkor szívesen segítünk Toronnyal, amiben tudunk! Egy biztos, ne add fel soha, és mutasd meg ennek a görénynek, hogy bármennyire is próbálkozik, nem tudja elbaszni a te életed úgy, ahogy a sajátját sikerült neki... És ne felejtsd el soha, hogy különb vagy, sokkal különb!

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 04. - 10:34:25
Válasz #246
Nem elérhető

hummerdikk

.... No comment eloszor is a Bela postjahoz. Viszont annyit szeretnek elmondani, hogy az en apam is alkesz volt, csak anyam idoben kirakta. Ebbe halt bele utana autobalesetben. Amugy NEM tartom korrekt dolognak h veresse/verje ossze a sajat apjat, akarmilyen, megiscsak a sajat apja... Ezt en is tapasztaltam mikor meghalt h nagyon nem szerettem, de megiscsak nagyon fajt...
Bela: En annyit tanacsolnek, hogy ulj le edesanyaddal es beszeljetek ezt meg, mert ez mar tulmegy egy bizonyos ponton. Igazabol ha anyud nem akar valtoztatni, akkor neked KELL edesanyad erdekeben is ill. a tesod erdekeben is! Gondolom Te is tudod, hogy amit csinalt ez mar gyilkossagi kiserlet. Ha jelen esetben kihivod a rendorseget es a mentoket akkor szepen elviszik detoxba es bezarjak es kb 3 honapig nem latod.
A TE dontesed, hogy mit csinalsz, de ajanlanam neked az utobbit!

2008. Július 04. - 10:43:20
Válasz #247
Nem elérhető

God Vazzeg

.... No comment eloszor is a Bela postjahoz. Viszont annyit szeretnek elmondani, hogy az en apam is alkesz volt, csak anyam idoben kirakta. Ebbe halt bele utana autobalesetben. Amugy NEM tartom korrekt dolognak h veresse/verje ossze a sajat apjat, akarmilyen, megiscsak a sajat apja... Ezt en is tapasztaltam mikor meghalt h nagyon nem szerettem, de megiscsak nagyon fajt...
Bela: En annyit tanacsolnek, hogy ulj le edesanyaddal es beszeljetek ezt meg, mert ez mar tulmegy egy bizonyos ponton. Igazabol ha anyud nem akar valtoztatni, akkor neked KELL edesanyad erdekeben is ill. a tesod erdekeben is! Gondolom Te is tudod, hogy amit csinalt ez mar gyilkossagi kiserlet. Ha jelen esetben kihivod a rendorseget es a mentoket akkor szepen elviszik detoxba es bezarjak es kb 3 honapig nem latod.

Nekem párszor el kellett vernem, hogy végre abbagyja a verésemet.. Azóta tiszteletben tud legalább annyira tartani, hogy nem közelít, ha rászólok. Hidd el, ez is nagy dolog olyankor  :-}

Amúgy nekem "szerencsém" volt, mert az öregemnek volt egy trombózisa, majdnem levágták mindkét lábát tőből. Műtötték, majdnem meghalt. Azóta nem iszik, és egész helyrejött az agya is, majdhogynem normális lett már-már..  ::)

2008. Július 04. - 10:52:41
Válasz #248
Nem elérhető

hummerdikk

Nekem párszor el kellett vernem, hogy végre abbagyja a verésemet.. Azóta tiszteletben tud legalább annyira tartani, hogy nem közelít, ha rászólok. Hidd el, ez is nagy dolog olyankor  :-}

Amúgy nekem "szerencsém" volt, mert az öregemnek volt egy trombózisa, majdnem levágták mindkét lábát tőből. Műtötték, majdnem meghalt. Azóta nem iszik, és egész helyrejött az agya is, majdhogynem normális lett már-már..  ::)

Az a baj, hogy nem tudod h ez Billa apjanal mit valtana ki... jobb ha o inkabb nem nyul az oregehez... sztem

2008. Július 04. - 11:08:28
Válasz #249
Nem elérhető

FirstLady

Az a baj, hogy nem tudod h ez Billa apjanal mit valtana ki... jobb ha o inkabb nem nyul az oregehez... sztem
hát igen... szerintem sem kéne...
Amit viszont kéne, az az, hogy minél távolabb legyen egymástól... akár Bécó az apjától, akár az apja Bécótól...

FirstLady

2008. Július 04. - 12:06:03
Válasz #250
Nem elérhető

Telipó

Szia Torony!

Ha a Béla most tenne a rendőrségen egy feljelentést becsuknák az apját egy pár napra vagy nagyon nem is foglalkoznak ilyesmivel, ????... legalább addig is nyugodtan lenne otthon a család. 

2008. Július 04. - 12:26:42
Válasz #251
Nem elérhető

FirstLady

Szia Torony!
Ha a Béla most tenne a rendőrségen egy feljelentést becsuknák az apját egy pár napra vagy nagyon nem is foglalkoznak ilyesmivel, ????... legalább addig is nyugodtan lenne otthon a család. 
Én úgy tudom, hogy 72 órára leguggoltatHATnák... de Torony majd kijavít, ha rosszul tudom :)

FirstLady

2008. Július 04. - 12:38:45
Válasz #252
Nem elérhető

hummerdikk

Szia Torony!
Én úgy tudom, hogy 72 órára leguggoltatHATnák... de Torony majd kijavít, ha rosszul tudom :)

Ha reszeg volt, meg az folyamatosan, akkor nem lenyomjak 72 orara, hanem viszik a detoxba, elvileg. De regebben igy mentek a dolgok... (detoxba meg vagy 3 honapig ott marad kuraljak...)

2008. Július 04. - 13:00:02
Válasz #253

Torony

Vendég
az a baj, hogy az elméletnek meg a gyakorlatnak szinte semmi köze nincs egymáshoz. Legjobb esetben előállítanák 8 órára szerintem.

Ha közterületem műveli, amit művel (gy.k. kint az utcán), akkor megpróbálnak ráhúzni egy garázdaságot, amiből majd bizonytalan iső múlva lesz egy pénzbüntetés. Vagy még az sem.

Amúgy mi alapján járnának el? Ilyen távoli, bizonytalan "akaratnyilatkozat" alapján, hogy kivel mit fog csinálni a nagykéssel? Muhahh. Ötletnek nem rossz a távoltartás intézménye, csak apró bökkenő, hogy arról is a bíróság határoz. Nem fogom beidézni a Be. (büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény) 138/A, 138/B paragrafusait, meg a hozzájuk fűzött kb. 40 oldal kommentárt, de sajnos általánosságban elmondható, hogy impotens egy jogszabályhely. Ott kezdődik, hogy a távoltartást a bíróság rendelheti el, namost mire ide eljut a dolog, elég sok idő eltelik. És addig bizony a terhelt otthon marad... ezt (mint minden épelméjű országban) az eljáró rendőrnek kellene foganatosítani és nem csak javasolni az ügyészségnek, hogy indítványozza a bíróság felé.

Tehát instant megoldás nincs. Némi reményt keltene a Büntető Törvénykönyv 75 §-a:
"Az alkoholisták kényszergyógyítása
75. § Az elkövető kényszergyógyítása rendelhető el, ha bűncselekménye alkoholista életmódjával függ össze és hat hónapot meghaladó, végrehajtandó szabadságvesztésre ítélik." - csakhogy meg is van a bibi, mert akkor rendelhető el, ha valami gebasz miatt végrehajtandó szabadságvesztésre itélik, ami már önmagában félmegoldás lenne...

A teljesség igénye nélkül most ennyire futotta tőlem.

2008. Július 04. - 13:05:36
Válasz #254
Nem elérhető

FirstLady

az a baj, hogy az elméletnek meg a gyakorlatnak szinte semmi köze nincs egymáshoz. Legjobb esetben előállítanák 8 órára szerintem.

Ha közterületem műveli, amit művel (gy.k. kint az utcán), akkor megpróbálnak ráhúzni egy garázdaságot, amiből majd bizonytalan iső múlva lesz egy pénzbüntetés. Vagy még az sem.

Amúgy mi alapján járnának el? Ilyen távoli, bizonytalan "akaratnyilatkozat" alapján, hogy kivel mit fog csinálni a nagykéssel? Muhahh. Ötletnek nem rossz a távoltartás intézménye, csak apró bökkenő, hogy arról is a bíróság határoz. Nem fogom beidézni a Be. (büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény) 138/A, 138/B paragrafusait, meg a hozzájuk fűzött kb. 40 oldal kommentárt, de sajnos általánosságban elmondható, hogy impotens egy jogszabályhely. Ott kezdődik, hogy a távoltartást a bíróság rendelheti el, namost mire ide eljut a dolog, elég sok idő eltelik. És addig bizony a terhelt otthon marad... ezt (mint minden épelméjű országban) az eljáró rendőrnek kellene foganatosítani és nem csak javasolni az ügyészségnek, hogy indítványozza a bíróság felé.

Tehát instant megoldás nincs. Némi reményt keltene a Büntető Törvénykönyv 75 §-a:
"Az alkoholisták kényszergyógyítása
75. § Az elkövető kényszergyógyítása rendelhető el, ha bűncselekménye alkoholista életmódjával függ össze és hat hónapot meghaladó, végrehajtandó szabadságvesztésre ítélik." - csakhogy meg is van a bibi, mert akkor rendelhető el, ha valami gebasz miatt végrehajtandó szabadságvesztésre itélik, ami már önmagában félmegoldás lenne...

A teljesség igénye nélkül most ennyire futotta tőlem.

az nagyonkirály... ˝=/ Akkor marad a távolság, mint megoldás... basszameg... ˝=/

..mábocs a kifejezésért :)

FirstLady