Elnézést szeretnék kérni Ladytől , hogy ezért zargattam éjjelek éjjelén , de mindig számíthatok rá , Köszönöm pótanyám nagyon sokkal jövök . Tockon2 barátomnak is köszönet . Megnyugtattak kicsit ... Irány aludni , mert 5 kor kelés , oh yeahh !
Béla ne szórakozz, ez a minimum, és nagyon sajnálom, hogy ilyen messze vagy, és nem tudok ilyenkor odamenni, vagy Te nem tudsz idejönni...
Az a baj, hogy rohadt igazságtalan az élet... Az ilyen emberek általában sokáig is élnek, és nem sok baj történik velük...
Fastor az a gáz, hogy ha Béla megverné, vagy veretné, akkor kussolna a következő részegségig... De utána meg akarná torolni, és ha most késsel ment, gondolj bele, mivel menne azután...
Az jutott eszembe, hogy az ilyen kis műsorokat rögzíteni kellene valamivel... (diktafon, vagy kamera) és mindig magadnál hordani a felvételt, egyrészt fenyegetni, hgoy a rendőrségnek át fogod adni, mostmár nem érdekel, másrészt, csinálni egy másolatot, és amikor másnap sír-rí, hogy "sosetöbbé nem iszik", megmutatni, hogy nesze, ez vagy te, perzse valszeg nem tartaná sokáig ez sem vissza a piálástól. Az az igazság, hogy én feljelenteném, ilyen felvételekkel, mostmár -ha jól tudom- távoltartás is van, ezek pedig elég komoly bizonyítékok lennének, bármit is mondanának a tanúk...
Azt, hogy költözz el minél hamarabb, ezt már javasoltam én is, de valószínűleg olyan messzire kéne menned, ahová nem tudna utánadmenni olyan könnyen. Pl. ha bp-re költöznél, amit szeretnél, mire vonattal, vagy busszal felér, kijózanodik, másrészt, ha kocsiba ülne valszeg nem találna fel. Nehéz dolgod lenne, ha elköltöznél, mert akkor új suliba kell járni, dolgozni, hogy fenn tudjatok tartani a tesóddal egy albit, meg meglegyenek a tápkiegek, meg a kaja, de lehet, hogy anyukád is segítene, viszont ahhoz az ő hozzájárulása is kell, másképp nem fog segíteni...
Most ismét csak azt tudom mondani, amit mindig, hogy ha meghozod a nagy döntést, és ide költöztök a közelbe, akkor szívesen segítünk Toronnyal, amiben tudunk! Egy biztos, ne add fel soha, és mutasd meg ennek a görénynek, hogy bármennyire is próbálkozik, nem tudja elbaszni a te életed úgy, ahogy a sajátját sikerült neki... És ne felejtsd el soha, hogy különb vagy, sokkal különb!