2024. November 04. - 19:18:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208725 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Június 27. - 17:26:20
Válasz #195
Nem elérhető

FirstLady

Majd itt meglátod , a gyerek dinnyés szaladgálós pózba teszi karjait , holott 20 kg vaságyastól . Mossa a hátát azt habzik a hasa ... A másik faszi fekszik a homokba és a hasáról falatozik csipszet , mert olyan mint egy evőtálca ... a csaj tangát vett fel , közben szőrös volt a picsája ... és ezeket röpke 1 órája láttam :D .
:---- :---- :----
dejólesz :D :D :D :D :D :D :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 27. - 20:19:05
Válasz #196
Nem elérhető

Boresz

ezt fejtsd meg Lédi:
itt mindenki hülye,csak én vagyok helikopter  !+"%
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Június 27. - 20:31:35
Válasz #197
Nem elérhető

FirstLady

ezt fejtsd meg Lédi:
itt mindenki hülye,csak én vagyok helikopter  !+"%
Már tegnap is gyanakodtam a peticillinnél  @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 27. - 20:57:14
Válasz #198
Nem elérhető

Boresz

Pedig nemvagyok bonyolult figura.Az egyszerűséget helyezem előtérbe.SOkszor agyi tevékenységem nem ér fel egy zokniéval,pláne ha a cégnél vagyok,ott is csak azért hogy meglegyen a létszám.Persze van az a pénz amiért megéri gondolkodnom.De azt a főnök inkább magára költi, a többiekével együtt.

2008. Június 27. - 21:00:25
Válasz #199
Nem elérhető

FirstLady

Pedig nemvagyok bonyolult figura.Az egyszerűséget helyezem előtérbe.SOkszor agyi tevékenységem nem ér fel egy zokniéval,pláne ha a cégnél vagyok,ott is csak azért hogy meglegyen a létszám.Persze van az a pénz amiért megéri gondolkodnom.De azt a főnök inkább magára költi, a többiekével együtt.
Na, csak ne vetítsünk itt :D :D :D :D
azé csak van annyi eszed, mint egy marék lefejezett molylepkének @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Asszem a te főnököd olyan, mint majdnem mindenki főnöke... sajnos... ˝=/ ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 27. - 21:06:16
Válasz #200
Nem elérhető

Boresz

Asszem a te főnököd olyan, mint majdnem mindenki főnöke... sajnos... ˝=/ ;D ;D ;D ;D ;D
Azért találkoztam ellenpéldával is.De az ritka mint itt a kockás has  >:D.

2008. Június 27. - 21:16:54
Válasz #201
Nem elérhető

FirstLady

Azért találkoztam ellenpéldával is.De az ritka mint itt a kockás has  >:D.
hehehe :D :D :D :D
jajj, az esti Jánoska sztori :D
már amikor kaját adok neki, meg mer közelíteni 1 méterig :D :D :D ez mondjuk nem valami jó, mert ha jóban van az emberekkel az nem sok állatnak tesz jót :(
De már tanulgat repülni, még ugyan csak odáig jutott, hogy 1 centire bír megemelkedni a földtől :D :D :D :D bár az is lehet, hogy a nagy pocakja miatt nem tud repülni, nem a gyenge kis babatollaitól  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 27. - 21:26:25
Válasz #202

Torony

Vendég

De már tanulgat repülni, még ugyan csak odáig jutott, hogy 1 centire bír megemelkedni a földtől :D :D :D :D bár az is lehet, hogy a nagy pocakja miatt nem tud repülni, nem a gyenge kis babatollaitól  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

magyarul:  ugrált?  ;D ;D ;D

2008. Június 27. - 21:28:41
Válasz #203
Nem elérhető

FirstLady

magyarul:  ugrált?  ;D ;D ;D
Neeem, mert közben csapkodott a kis szárnyaival. Nem úgy ugrált, ahogy közelekedni szokott :) :-OO

FirstLady

2008. Június 28. - 02:21:20
Válasz #204
Nem elérhető

fastor

éjjel negyed  három van és felettünk  BÉRLÖK zenélnek, ordíbálnak hangosan... ki akartam menni szólni erre anyám és apám is leugat hiába nem tudnak aludni hogy minek mennék ki, nem az én dolgom, meg hogy csak összeveretem magam :-Đ
meg hogy az ICa néni se tudott semmit tenni...hát nem azért de én se halgatnék egy 90 éves házinénire egy zabos srácra viszont felfigyelnék föleg ha 190
a rendörséget meg azért nem hívjuk ki merthogy ök nem fognak bíróságra járkálni :-Đ
baszus kulcs, és sztem uganez jáccódik le az összes lakásban kb :-Đ
épp most kurjantották el magukat én meg így hogy aludjak faszom? :-Đ
apám is reggel 4 kor kel 12 órűt melózik, de ö is struccpolitikát folytat :-Đ
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
 ˝=/ :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- ˝=/ ˝=/ :-/-- :-/-- :-/-- ˝=/ :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-
kibbaszottul elegem van....

holnap még jó másnapos lessz a bagázs felmegyek azt elbeszélgetek az egyiknek a fejével :angry:
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Június 28. - 07:00:14
Válasz #205
Nem elérhető

Larson

Ha bérlők akkor beszélj a főbérlővel. Ha ő a tulaj, akkor hivogasd csak a zsarukat, egyfolytában. Vagy szólj egy ismerősnek.

Én csak a legvégén mennék fel, felmérve persze a dolgokat, mert 20 részeg ember ellen nem biztos hogy jó dolog. De a kezemben lenne vmi...olyan lábatlan sziszegő :)

Én csendes környéken lakom, de néha itt is van. Ha nem mindennaposak, akkor én kibírom, egyébként sem szoktam felkelni ilyenre, csak ha nagyon hangos. És nem mindennaposak. De laktam már bolond nő mellett, aki éjszaka kapcsolta be a zenét reggelig, és mivel bolond volt, nem fogott fel semmit sem.
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Június 28. - 08:45:21
Válasz #206
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
azé csak van annyi eszed, mint egy marék lefejezett molylepkének @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Uhhh....Akkor az embereim szemében én is ilyen vagyok? ;D ;D ;D

2008. Június 28. - 08:51:55
Válasz #207
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
éjjel negyed  három van és felettünk  BÉRLÖK zenélnek, ordíbálnak hangosan... ki akartam menni szólni erre anyám és apám is leugat hiába nem tudnak aludni hogy minek mennék ki, nem az én dolgom, meg hogy csak összeveretem magam :-Đ
meg hogy az ICa néni se tudott semmit tenni...hát nem azért de én se halgatnék egy 90 éves házinénire egy zabos srácra viszont felfigyelnék föleg ha 190
a rendörséget meg azért nem hívjuk ki merthogy ök nem fognak bíróságra járkálni :-Đ
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
 ˝=/ :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- ˝=/ ˝=/ :-/-- :-/-- :-/-- ˝=/ :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-

holnap még jó másnapos lessz a bagázs felmegyek azt elbeszélgetek az egyiknek a fejével :angry:

Sántha Tamás barátom mesélte a következőket:
A szitu teljesen ugyanez volt. Időpont: Hajnali 3 Zene:Qrva hangos Bagázs:Értelmetlen alkoholista állatok. Tűrés a szomszédoktól: Struccpolitika. Az egészből annyi lett, hogy a házmester felment, mert ő sem bírta már. Gondoldd el: Iszonyatosan idegesen felkelsz a feleséged mellől és mondod: NA MAJD ÉN MOST MEGMUTATOM!
Folytatva a történetet: Fel is ment a házmester de hiába várta a felesége nem történt semmi. A zene tovább szólt, a hangulat uyganaz volt. Majd már úgy 3 óra múlva(azaz reggel 6-kor) megjelent a házmesterbácsi, gatya részegen, négykézláb csúszva...... Megmutatta!!! ;D ;D ;D

2008. Június 28. - 10:23:38
Válasz #208
Nem elérhető

FirstLady

Sántha Tamás barátom mesélte a következőket:
A szitu teljesen ugyanez volt. Időpont: Hajnali 3 Zene:Qrva hangos Bagázs:Értelmetlen alkoholista állatok. Tűrés a szomszédoktól: Struccpolitika. Az egészből annyi lett, hogy a házmester felment, mert ő sem bírta már. Gondoldd el: Iszonyatosan idegesen felkelsz a feleséged mellől és mondod: NA MAJD ÉN MOST MEGMUTATOM!
Folytatva a történetet: Fel is ment a házmester de hiába várta a felesége nem történt semmi. A zene tovább szólt, a hangulat uyganaz volt. Majd már úgy 3 óra múlva(azaz reggel 6-kor) megjelent a házmesterbácsi, gatya részegen, négykézláb csúszva...... Megmutatta!!! ;D ;D ;D
Na, én a múlthéten voltam ugyanilyen szituban, csak épp 11-kor felmentem, hogy oké, hogy fasza a buli, de itt gyerekek és idősek is vannak, szerintem a zenének nem kéne üvöltenie... lehalkították...
Volt már olyan is, hogy egy rendőrbuli volt a közeli hotelben, már fél1 volt... felhívtam a rendőrséget, ők mondták, hogy tudják, és rendőrbulivan, de tényleg elmúlt már 12 szóval szólnak... negyed óra múlva csend honolt a hotelben @:-) @:-) @:-) @:-) @:-)

Szerintem nyugodtan fel lehet menni, bár mondjuk én nő vagyok, lehet, hogy azért nem vertek meg, vagy azért mert az én hátam szélesebb volt, mint az övék  !+"% 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Június 28. - 10:25:54
Válasz #209
Nem elérhető

FirstLady

Uhhh....Akkor az embereim szemében én is ilyen vagyok? ;D ;D ;D
Háááát, ha nem emeled jól a fizut, akkor biztos 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady