0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Majd itt meglátod , a gyerek dinnyés szaladgálós pózba teszi karjait , holott 20 kg vaságyastól . Mossa a hátát azt habzik a hasa ... A másik faszi fekszik a homokba és a hasáról falatozik csipszet , mert olyan mint egy evőtálca ... a csaj tangát vett fel , közben szőrös volt a picsája ... és ezeket röpke 1 órája láttam .
ezt fejtsd meg Lédi:itt mindenki hülye,csak én vagyok helikopter
Pedig nemvagyok bonyolult figura.Az egyszerűséget helyezem előtérbe.SOkszor agyi tevékenységem nem ér fel egy zokniéval,pláne ha a cégnél vagyok,ott is csak azért hogy meglegyen a létszám.Persze van az a pénz amiért megéri gondolkodnom.De azt a főnök inkább magára költi, a többiekével együtt.
Asszem a te főnököd olyan, mint majdnem mindenki főnöke... sajnos...
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Június 27. - 21:00:25Asszem a te főnököd olyan, mint majdnem mindenki főnöke... sajnos... Azért találkoztam ellenpéldával is.De az ritka mint itt a kockás has .
De már tanulgat repülni, még ugyan csak odáig jutott, hogy 1 centire bír megemelkedni a földtől bár az is lehet, hogy a nagy pocakja miatt nem tud repülni, nem a gyenge kis babatollaitól
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Június 27. - 21:16:54De már tanulgat repülni, még ugyan csak odáig jutott, hogy 1 centire bír megemelkedni a földtől bár az is lehet, hogy a nagy pocakja miatt nem tud repülni, nem a gyenge kis babatollaitól magyarul: ugrált?
Idézetet írta: Boresz - 2008. Június 27. - 20:57:14Pedig nemvagyok bonyolult figura.Az egyszerűséget helyezem előtérbe.SOkszor agyi tevékenységem nem ér fel egy zokniéval,pláne ha a cégnél vagyok,ott is csak azért hogy meglegyen a létszám.Persze van az a pénz amiért megéri gondolkodnom.De azt a főnök inkább magára költi, a többiekével együtt.Na, csak ne vetítsünk itt azé csak van annyi eszed, mint egy marék lefejezett molylepkének Asszem a te főnököd olyan, mint majdnem mindenki főnöke... sajnos...
éjjel negyed három van és felettünk BÉRLÖK zenélnek, ordíbálnak hangosan... ki akartam menni szólni erre anyám és apám is leugat hiába nem tudnak aludni hogy minek mennék ki, nem az én dolgom, meg hogy csak összeveretem magam meg hogy az ICa néni se tudott semmit tenni...hát nem azért de én se halgatnék egy 90 éves házinénire egy zabos srácra viszont felfigyelnék föleg ha 190a rendörséget meg azért nem hívjuk ki merthogy ök nem fognak bíróságra járkálni baszus kulcs, és sztem uganez jáccódik le az összes lakásban kb épp most kurjantották el magukat én meg így hogy aludjak faszom? apám is reggel 4 kor kel 12 órűt melózik, de ö is struccpolitikát folytat ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá kibbaszottul elegem van....holnap még jó másnapos lessz a bagázs felmegyek azt elbeszélgetek az egyiknek a fejével
Idézetet írta: fastor - 2008. Június 28. - 02:21:20éjjel negyed három van és felettünk BÉRLÖK zenélnek, ordíbálnak hangosan... ki akartam menni szólni erre anyám és apám is leugat hiába nem tudnak aludni hogy minek mennék ki, nem az én dolgom, meg hogy csak összeveretem magam meg hogy az ICa néni se tudott semmit tenni...hát nem azért de én se halgatnék egy 90 éves házinénire egy zabos srácra viszont felfigyelnék föleg ha 190a rendörséget meg azért nem hívjuk ki merthogy ök nem fognak bíróságra járkálni baszus kulcs, és sztem uganez jáccódik le az összes lakásban kb épp most kurjantották el magukat én meg így hogy aludjak faszom? apám is reggel 4 kor kel 12 órűt melózik, de ö is struccpolitikát folytat ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá kibbaszottul elegem van....holnap még jó másnapos lessz a bagázs felmegyek azt elbeszélgetek az egyiknek a fejével Sántha Tamás barátom mesélte a következőket:A szitu teljesen ugyanez volt. Időpont: Hajnali 3 Zene:Qrva hangos Bagázs:Értelmetlen alkoholista állatok. Tűrés a szomszédoktól: Struccpolitika. Az egészből annyi lett, hogy a házmester felment, mert ő sem bírta már. Gondoldd el: Iszonyatosan idegesen felkelsz a feleséged mellől és mondod: NA MAJD ÉN MOST MEGMUTATOM!Folytatva a történetet: Fel is ment a házmester de hiába várta a felesége nem történt semmi. A zene tovább szólt, a hangulat uyganaz volt. Majd már úgy 3 óra múlva(azaz reggel 6-kor) megjelent a házmesterbácsi, gatya részegen, négykézláb csúszva...... Megmutatta!!!
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Június 27. - 21:00:25Idézetet írta: Boresz - 2008. Június 27. - 20:57:14Pedig nemvagyok bonyolult figura.Az egyszerűséget helyezem előtérbe.SOkszor agyi tevékenységem nem ér fel egy zokniéval,pláne ha a cégnél vagyok,ott is csak azért hogy meglegyen a létszám.Persze van az a pénz amiért megéri gondolkodnom.De azt a főnök inkább magára költi, a többiekével együtt.Na, csak ne vetítsünk itt azé csak van annyi eszed, mint egy marék lefejezett molylepkének Asszem a te főnököd olyan, mint majdnem mindenki főnöke... sajnos... Uhhh....Akkor az embereim szemében én is ilyen vagyok?