2024. November 05. - 06:34:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423180 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. November 17. - 17:06:08
Válasz #2325
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Még pár jó kép Gregor Borgotról.  ;D

2008. November 17. - 18:09:28
Válasz #2326
Nem elérhető

pókerarc

Még pár jó kép Gregor Borgotról.  ;D
Nagyon jó képek!  :-)! :-)!
Azért fura,hogy a saját oldala meg se említi Gergőt... :-X Łł= o--O

2008. November 17. - 18:22:44
Válasz #2327
Nem elérhető

FirstLady

se...

Amúgy én nem tudom, hogy megemlítettem-e, de gratulálok  Briginek, Xénának, Lindának, AnitaH-nak, Gergőnek, Kathi Bécinek, Tóth Daninak, szép volt lányok, srácok! :-)! Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
(és akikkel a hétvégén találkoztam, és együtt múlattuk az időt, hogy kibírtak, Yvette, Gyula, Szterejó, Laci, Daniék, stb.  8-) )

És persze mindenkinek, akit kifelejtettem bármelyik felsorolásból  ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 17. - 18:27:50
Válasz #2328

Zsuzsi

Vendég
...és még hátra van az olasz verseny... :-}

2008. November 17. - 18:28:35
Válasz #2329
Nem elérhető

endre66

Na a Te avatarod a király!  8-)

2008. November 17. - 18:28:39
Válasz #2330
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
se...

Amúgy én nem tudom, hogy megemlítettem-e, de gratulálok  Briginek, Xénának, Lindának, AnitaH-nak, Gergőnek, Kathi Bécinek, Tóth Daninak, szép volt lányok, srácok! :-)! Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
(és akikkel a hétvégén találkoztam, és együtt múlattuk az időt, hogy kibírtak, Yvette, Gyula, Szterejó, Laci, Daniék, stb.  8-) )

És persze mindenkinek, akit kifelejtettem bármelyik felsorolásból  ****:))) ****:))) ****:)))

Ugyan már! Egy élmény volt veled eltölteni az időt.  !+"% ***)))) ****:)))))) ;D De a mondandódhoz én is csatlakozom!  :-){

2008. November 17. - 18:29:02
Válasz #2331
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
se...

Talááákoztunk mi valamikooo? Jaaahhh te vagy az a lyány aki odagyütt és nem ösmert mög engömet s űvele röhöccsétünk oly sokat??? Ahhhan! Hát mink is éééveztük ámmm ennek a kislyánynak a társaseggét öööö akarom mondani társaságát! ****) ****) ****)

Ja meg nekillye vóót VIPes kártyájaa oszt neköm meg nöm mán megen!

2008. November 17. - 18:30:31
Válasz #2332

Zsuzsi

Vendég
Na a Te avatarod a király!  8-)

Igazi Hungarikum!  ****:))))))

2008. November 17. - 18:32:49
Válasz #2333
Nem elérhető

endre66

Kijaza Flex, kijaza Victor?  :-}
Megosztom veletek én is a büszkeségem!  ****:))))))
Köszi Johnny! :-)!

2008. November 17. - 18:34:17
Válasz #2334
Nem elérhető

FirstLady

Szépek a képeitek! ****:)))))) Łł=
Gyerünk-gyerünk, mindenki dobja be azokat a képeket, amelyekre büszke! :)

FirstLady

2008. November 17. - 18:35:36
Válasz #2335
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Én erre! Igaz Fastor???  ;D ;D ;D

2008. November 17. - 18:37:13
Válasz #2336
Nem elérhető

FirstLady

Na de ez mégiscsak egy versenyszezonos topic... ***)))) ****:)))

FirstLady

2008. November 17. - 18:42:32
Válasz #2337
Nem elérhető

fastor

Na de ez mégiscsak egy versenyszezonos topic... ***)))) ****:)))
és ez elvileg egy meccs csuka...
DAni barátom, *************** ***** ** * ******************************************** * * ***************************...

/moderálva/ ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. November 17. - 19:42:34
Válasz #2338
Nem elérhető

Yvette

VIP Member
se...

Ugyan már! Egy élmény volt veled eltölteni az időt.  !+"% ***)))) ****:)))))) ;D De a mondandódhoz én is csatlakozom!  :-){
Én is gratulálok minden versenyzőnek!
FirstLady,legközelebb hagyd otthon az autót..... ;-oo-; ;D ;D ;D ;D

2008. November 17. - 19:43:50
Válasz #2339
Nem elérhető

FirstLady

se...

Ugyan már! Egy élmény volt veled eltölteni az időt.  !+"% ***)))) ****:)))))) ;D De a mondandódhoz én is csatlakozom!  :-){
Én is gratulálok minden versenyzőnek!
FirstLady,legközelebb hagyd otthon az autót..... ;-oo-; ;D ;D ;D ;D
okéj  8-) ****:)))

FirstLady