2024. November 05. - 08:50:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423221 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. November 16. - 22:14:43
Válasz #2295
Nem elérhető

hamiklos

Gurkha, Mr. Martinez bemutatója nincs meg véletlenül?  ;)

az nincs meg, de nekem van egy képem amin egy kurva izmos ember van meg a Victor Martinez  >:D

2008. November 16. - 22:15:43
Válasz #2296
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Nagy gratula Sztereónak, aki nagyon profin vezette a műsort!
Nem volt egyszerü dolga, de ő még egy viccet is emesélt úgy többször, hogy megnevetetett! @:-) @:-) @:-)

És köszi Yvette-nek, amiért minden díjat átadott a Zónában és még bíráskodni is beszállt!

A Lady is végiülte közvetitette az egész versenyt, pedig lett volna jobb ugye izé.. más dolga is!-V.
 d:)

2008. November 16. - 22:16:05
Válasz #2297
Nem elérhető

leopard22

2008. November 16. - 22:19:31
Válasz #2298
Nem elérhető

FirstLady

az nincs meg, de nekem van egy képem amin egy kurva izmos ember van meg a Victor Martinez  >:D
Tényleg te mázlista... nem hiszük el, meg úgyse mered megmutatni  ))=/ ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

A Lady is végiülte közvetitette az egész versenyt, pedig lett volna jobb ugye izé.. más dolga is!-V.
Laci, nem tudom, mire gondolsz...  ***))) ::) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 16. - 22:23:17
Válasz #2299
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Tényleg te mázlista... nem hiszük el, meg úgyse mered megmutatni  ))=/ ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Laci, nem tudom, mire gondolsz...  ***))) ::) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is érdekes, nem gondoltam semmire! ::) ::) ::) ::) ::) ::)

2008. November 16. - 22:25:29
Válasz #2300
Nem elérhető

ati75

Sajnos kihagytam az idei Fitparádét, nagyon sajnálom! Nagy Ferit végre megnéztem volna színpadon... d:) :-){

2008. November 16. - 22:25:58
Válasz #2301
Nem elérhető

FirstLady

Na akkor kaptok, egy nagyon VIP képet  ****:)))
Victor és Firstlady  ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 16. - 22:27:04
Válasz #2302
Nem elérhető

gurkha

esetleg ha valakit érdekel Victor Martinez 4perces fitparádés szabad gyakija itt megtekintheti:

http://www.youtube.com/watch?v=MiZJWsQZdMY

2008. November 16. - 22:29:26
Válasz #2303
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sajnos kihagytam az idei Fitparádét, nagyon sajnálom! Nagy Ferit végre megnéztem volna színpadon... d:) :-){

Én is sajnálom, hogy kihagytad, Feri nagyon jó volt, engem is mindig meglep! A Zóna pedig kimagaslóan jó volt, mindig rengeteg nézője is akadt!

2008. November 16. - 22:33:11
Válasz #2304
Nem elérhető

BrianB

2008. November 16. - 22:44:58
Válasz #2305
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Gratula Linda!

Elég durva mezőnybe csöppentél ma éleed második gyakijával!  @-o @-o @-o @-o @-o

Köszi Laci!

Igen ez így van tényleg nagyon erős volt a mezőny, főleg gyakiban!

2008. November 17. - 07:36:29
Válasz #2306
Nem elérhető

Raymond

Nagy volt a fitparádé...főleg a második nap......én nagyon élveztem.,......este nyomok fel néhány képet a versenyről meg a többiről...... ****:)))))) ****:))))))

2008. November 17. - 07:55:26
Válasz #2307
Nem elérhető

Yvette

VIP Member
Nagy gratula Sztereónak, aki nagyon profin vezette a műsort!
Nem volt egyszerü dolga, de ő még egy viccet is emesélt úgy többször, hogy megnevetetett! @:-) @:-) @:-)

És köszi Yvette-nek, amiért minden díjat átadott a Zónában és még bíráskodni is beszállt!

Ez csak természetes Laci.
Nagyon jó hangulat volt nálatok,jó verseny...és ez neked köszönhető,mert profin vezetted ezt a 2 napot le úgy,hogy a hangulat 1 percre sem laposodott el . Łł=
Esztinek meg még egyszer gratula,(nincs is hangom a szurkolástól).Gyula mondta, Eszi indulhatna többet versenyen megkönnyítené a dolgát.

2008. November 17. - 10:16:31
Válasz #2308
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
EXKLUZÍV VIDEÓ!

Bahrain IFBB Férfi Testépítő Világbajnokság közel 40perces összefoglalója. LETÖLTÉS (Free) ;)

2008. November 17. - 10:53:28
Válasz #2309
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkor Én jövök.  ;D Sok pótolni valóm van. Egyrészt nagyon örülök az IBFA vébén elért brutál első helyeknek. Ez szintén történelem. A Fitparádé minden aktív és passzív szereplőjének gratulálok,hisz így mindenki hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Külön köszönöm Johnnynak hogy így spontán bíróként "levetkőztethettem". A visszajelzések szerint is egy nagyon nagy pozitív élményt jelentettél az embereknek!!!  :-){ :-)!

Próbálok most minden versenyről informatív lenni.  ;)