2024. November 05. - 15:51:02
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423358 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

2008. November 14. - 15:33:36
Válasz #2205
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. November 14. - 19:39:32
Válasz #2206
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Pár délelőti kép Xéna futóművéről!

2008. November 14. - 19:48:43
Válasz #2207
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ma este kb 10-től Martinez, Flex, Timi a Jam Pub-ban buliznak a Mamutban! De ez még titok!
 d:)

2008. November 14. - 19:51:25
Válasz #2208
Nem elérhető

FirstLady

Ma este kb 10-től Martinez, Flex, Timi a Jam Pub-ban buliznak a Mamutban! De ez még titok!

még jó, hogy csak "kevesen" nézik a fórumunkat, tuti nem derül ki  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 14. - 19:53:09
Válasz #2209
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Így már érthető!  !+"%

Már csak azt sajnálom, hogy amíg az én nagyonszárazéslegjobbformájábanlévő edzőm már lement edzeni mire megérkezett a hozzászólásom...

De ha kommentezed nekem privátba...én kommentezem neked ide ki. Aztán együtt is kommentezhetünk.Gondolom ehhez nem kell kommentálnom?  !+"%

Sztereó!

Dia Flex standján fog holnap kommentezni, te meg a színpadon  ;D !
Sajna így elkerülitek egymást!

2008. November 14. - 19:55:51
Válasz #2210
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

még jó, hogy csak "kevesen" nézik a fórumunkat, tuti nem derül ki  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Csak annak derül ki aki a mi fórumunkat olvassa! @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o

2008. November 14. - 20:01:42
Válasz #2211
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

No azért nem olyan nagy titok ez.  ;D

http://www.fitparade.hu/index.php?id=153&l=0&hi=1

2008. November 14. - 20:04:05
Válasz #2212
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Így már érthető!  !+"%

Már csak azt sajnálom, hogy amíg az én nagyonszárazéslegjobbformájábanlévő edzőm már lement edzeni mire megérkezett a hozzászólásom...

De ha kommentezed nekem privátba...én kommentezem neked ide ki. Aztán együtt is kommentezhetünk.Gondolom ehhez nem kell kommentálnom?  !+"%

Sztereó!

Dia Flex standján fog holnap kommentezni, te meg a színpadon  ;D !
Sajna így elkerülitek egymást!

Ezt tudtam...csak mert együtt fognak kommentelni az én edzőtársammal George-al és az én világhírű junior osztrák bajnok Endre barátommal.  ;)

Mint ezt még tetézi hogy a modell lányoknak a táncos betétet az én Sada barátom fogja betanítani.  ;)

2008. November 14. - 20:07:23
Válasz #2213
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

No azért nem olyan nagy titok ez.  ;D

http://www.fitparade.hu/index.php?id=153&l=0&hi=1

Csak vicceltem, hogy titok! Múlt hétvégén foglaltam le az asztalukat, azóta én is mondom mindenkinek! ::) ::) ::) ::) ::)

2008. November 14. - 20:09:29
Válasz #2214
Nem elérhető

fastor

Laci, meg tudnád mondani, hogy körülbelül hánykor kezdödik holnap a pumpandrun? mert idörendet nem találtam,csak a mérlegelésröl
elöre is köszönöm

Csak vicceltem, hogy titok! Múlt hétvégén foglaltam le az asztalukat, azóta én is mondom mindenkinek! ::) ::) ::) ::) ::)
[/quote]
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. November 14. - 20:12:27
Válasz #2215
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia!

09-től regisztráció!
11-kor el szeetném kezdeni a csajokkal!

2008. November 14. - 20:23:55
Válasz #2216
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja azt nem mondtam hogy Victor Martinez egyik jobbkeze Yvette lesz. Tehát ha valaki fényképezkedni akar Victor Martinezzel (vagy esetleg Yvettel) az bátran keresse a dedikáló pultot ahol Victor Martinez készségesen áll a fotósok rendelkezésére.

2008. November 14. - 20:25:31
Válasz #2217
Nem elérhető

FirstLady

Ja azt nem mondtam hogy Victor Martinez egyik jobbkeze Yvette lesz.
De ugye, nem AZ A jobb keze?! !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 14. - 20:34:02
Válasz #2218
Nem elérhető

Johnnyx

Ja azt nem mondtam hogy Victor Martinez egyik jobbkeze Yvette lesz. Tehát ha valaki fényképezkedni akar Victor Martinezzel (vagy esetleg Yvettel) az bátran keresse a dedikáló pultot ahol Victor Martinez készségesen áll a fotósok rendelkezésére.

****:)))))) Remélem nem felejtem itthon a fotógépem, ahogy szoktam  !+"%
Egyetek zabot!

2008. November 14. - 20:35:50
Válasz #2219
Nem elérhető

Xéna

Szeva anyu!( eszti) ;D lesz egy jó kis ellenfeled a válogatón Kaszás Andi személyében aki tavasz óta rádobott magára 3-4 kila izmot és soha nem látott szálkás..de hát így szép a verseny! ;D..sajnos a popóján nem sikerült elérni a csíkokat, de mindenütt másutt igen, de vébéig még alakítunk rajta..hajtom ezerrel! mert muszájjj!!!!! ;D ;D ;D

Szeva Béci,örülök,hogy az Andi indul,jó ha van mezőny,úgy jobb versenyezni is.
Amúgy tudtam,hogy indul,mi már ezt régebben leleveleztük,ezzel nem mondtál újat.Csak a "3-4 kila izom" az új,amit igen irígylek,mert nekem eddig még sosem sikerült az a varázslat,hogy 5 és fél hónap alatt magamra pakoljak ennyi izmot netto.
Béla,te tudsz valamit!