2024. November 05. - 15:46:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423354 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. November 14. - 10:53:59
Válasz #2190
Nem elérhető

Xéna

Szeva anyu!( eszti) ;D lesz egy jó kis ellenfeled a válogatón Kaszás Andi személyében aki tavasz óta rádobott magára 3-4 kila izmot és soha nem látott szálkás..de hát így szép a verseny! ;D..sajnos a popóján nem sikerült elérni a csíkokat, de mindenütt másutt igen, de vébéig még alakítunk rajta..hajtom ezerrel! mert muszájjj!!!!! ;D ;D ;D

Szeva Béci!

Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre koncentráltun! Nagyon örülünk, hogy lesz mezőny, és Kaszás Andi is Bekészült!
Vasárnap talizunk, addig is csiszolgassátok a csíkokat mert Xéna penge éles!  ;D ;D ;D ;D ;D
 d:)

2008. November 14. - 11:09:47
Válasz #2191
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Szeva anyu!( eszti) ;D lesz egy jó kis ellenfeled a válogatón Kaszás Andi személyében aki tavasz óta rádobott magára 3-4 kila izmot és soha nem látott szálkás..de hát így szép a verseny! ;D..sajnos a popóján nem sikerült elérni a csíkokat, de mindenütt másutt igen, de vébéig még alakítunk rajta..hajtom ezerrel! mert muszájjj!!!!! ;D ;D ;D

Szeva Béci!

Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre koncentráltun! Nagyon örülünk, hogy lesz mezőny, és Kaszás Andi is Bekészült!
Vasárnap talizunk, addig is csiszolgassátok a csíkokat mert Xéna penge éles!  ;D ;D ;D ;D ;D

Szia Anyu!

Vasárnapra remélem megint azért megyek ki, hogy megnézzem, ahogyan nyersz! A többieknek elöljáróban, annyit, hogy már 1,5 hete is nagyon komoly formát mutatott Muter, szóval gatya felköt mindenkinél!

:-)!

2008. November 14. - 11:20:46
Válasz #2192
Nem elérhető

powerbeco

csak remélem, hogy nem egyszerre lesz a body és a fedett strongman ob, mert akkor nem látok belőletek semmit:( na majd meglássuk!

2008. November 14. - 11:30:24
Válasz #2193
Nem elérhető

Kesztyűs Diána

Lábadról is, pls!  :)

Húú, Ildi! Én láttam, tegnap együtt voltunk Xénával a varrónőnél és nagyon komoly már a lába is és még van hátra két nap!
Nagyon jó formában van, szerintem az eddigi legjobb!!!!!

2008. November 14. - 11:30:24
Válasz #2194
Nem elérhető

Kesztyűs Diána

Nekem miért nem jalannak meg a hozzászólásaim???

2008. November 14. - 11:34:32
Válasz #2195
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mert 50 hozzászólásig még moderálva vagyol kedves hölgy,így késve láthatjuk meg a kommentedet.  ;)

2008. November 14. - 11:45:19
Válasz #2196
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sasáék és Bognár Gergő nemtom hogy ma vagy holnap indulnak-e a szlovén IBFA Vb-re,de sok sikert kívánok nekik!!! Bár hétvégén a Fitparádén leszünk de elvileg Dusko Madzarovic ezt a webcímet adta meg a friss infók lelőhelyeként. (képek,helyezések). Tehát ha nem én,akkor majd valaki vadássza le az eredményeket,képeket.

http://www.maxximum-portal.com/forum/viewtopic.php?t=16966

Sasa vagy Gergő,ha még olvassátok a fórumot. Hozzatok nekem olyan pólót mint a Duskón van vagy a szlovén hölgyön. Mondjátok a Dule-nak hogy nekem kell.  ****:)))))) ;D

2008. November 14. - 11:50:25
Válasz #2197
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Nekem meg WADDA-sat! De ez most komoly! :):):)

2008. November 14. - 12:32:14
Válasz #2198
Nem elérhető

Kesztyűs Diána

Így már érthető!  !+"%

Már csak azt sajnálom, hogy amíg az én nagyonszárazéslegjobbformájábanlévő edzőm már lement edzeni mire megérkezett a hozzászólásom...

2008. November 14. - 12:47:26
Válasz #2199
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Így már érthető!  !+"%

Már csak azt sajnálom, hogy amíg az én nagyonszárazéslegjobbformájábanlévő edzőm már lement edzeni mire megérkezett a hozzászólásom...

De ha kommentezed nekem privátba...én kommentezem neked ide ki. Aztán együtt is kommentezhetünk.Gondolom ehhez nem kell kommentálnom?  !+"%

2008. November 14. - 13:02:38
Válasz #2200
Nem elérhető

Kesztyűs Diána

ezt most kommentáljam  :)::)

2008. November 14. - 13:19:38
Válasz #2201
Nem elérhető

franko

Xéna  :-! , lehet átkeresztellek Pengére!!! ;D

2008. November 14. - 13:26:10
Válasz #2202
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
ezt most kommentáljam  :)::)

Mingyá' megvan az 50.  !+"% ;D Te Dia...jól gondolom hogy Te is aktív részvevője leszel a holnapi rendezvénynek egy Flex nevű úriember mellett?  ;)

Ez már off...tehát soha nemlátott képeket is kell beraknom most miattad.  :-/-(-: ;D

1. Gondolkodom tehát vagyok.
2. Őket ismerjük.
3." Te Pável...még igaz hogy a verseny előtt vagyunk,de én ide gondoltam hogy tegyük be Robert első helyéről a cikket,és talán Radek is megfér mellette majd egy negyed oldalon. "

2008. November 14. - 13:30:21
Válasz #2203
Nem elérhető

franko

Ildi!

Most, hogy nem diétázol sokat rosszalkodsz!  @-o
Megmondalak Frankónak!!!
Persze én készitettem bugyis fotókat, de csak magamnak!  >:D >:D
hááát...amióta nem diétázik, nekem is meg van Vele a bajom  ;D muszáj lesz egy verseny dátumot kitűzni neki, mert mikor diétázott főleg a vége felé, hát… beraktam az egyik sarokba  @-o és evót úgy magában, de most le se lehet lőni!  :-/-

2008. November 14. - 13:56:31
Válasz #2204
Nem elérhető

George

Bazdmeg a Robi mekkora :-O /:-)