Pisti lehet, hogy közel áll hozzád Réka, de most nem értünk egyet.
Te egy tapasztalt róka vagy és nem értem, hogy minek ajnározod ennyire, mikor közel sem olyan jó mint előadják.
Véleményem szerint ha valaki szült az ne induljon 2 vagy 8 gyerek után olyan versenyen ahol átlagban 20 év körüli lányok versenyeznek.
Ha 16 év edzés után csak ennyit lehet kihozni egy testből, akkor sajnálom. Ők még nagyon messze vannak a versenysporttól. Azt, hogy ki mit szed, arról meg ne beszéljünk.
Mivel szeretném megtartani a jó viszonyt itt mindenkivel, tehát le is zárom a részemről ezt a témát.
Kár, hogy elbeszélünk egymás mellett és az is kár, hogy csőlátással állsz a témához.
Egyáltalán nem állok közel Rékához, nem ismerjük egymást. Viszont én tudom mi a bodybuilding, mi a fitness, mi a fitness modell, mi az európai-ázsiai body fitness, mi az amerikai figure...stb...
Te is ismered ezeket csak berakod egy lottókerékbe és összekevered őket.
Réka több mint elég fitness modell-be.
Ez a mondanivalóm lényege!
A többi kategóriához meg nincsen és nem is lesz köze! Tehát a külsejét sem kell kritizálnunk. Ahol indult oda pont elég. Érdekes más modellek fizikumát nem szoktuk így kitárgyalni, tehát csakis azért írhatsz róla (gondolom) mert nem szimpatikus neked (az ember vagy a mögötte lévő business). Én sem írnék róla, csak megvédtem.
Most én is egyetértek Pistivel... nem gondolom hogy "nagyon messze lennének a versenysporttól". Ha ő nem való a versenysportba akkor hanyattdobom magam. Abszolút elismerendő hogy színpadra áll, és népszerűsíti (mert azt teszi) a sportot! És maximálisan egyetértek azzal is hogy fitness modellbe bőven elég, és tényleg bőven... Komolyan én nem értem hogy mért támasztasz ilyen elvárásokat. A színvonalat nem csak az emeli hogy hányan vannak TOP európai szintű formában, hanem hogy hány résztvevő van. Most ha Réka nem indulna, akkor még 10 másik lány se, és akkor alig lenne pár résztvevő... akkor meg aztán érdektelenségbe fulladna az egész, az átlag néző és átlag fitnesses, testépítő szempontjából. A sportnak pont ez a jó, hogy sokan indulnak, és nagyon remélem hogy az elvárt szint sem fog emelkedni, mert aki szintet akar lépni, az feljebb megy más kategóriával, és ott próbálhat bizonyítani...hisz van erre is bőven lehetőség. A formáján meg, mint ÁTLAG érdeklődő szemlélő, nem találok kivetnivalót, fitness modellbe ilyenről sztem szó sem lehet Réka esetében. Norbival ketten meg ügyesek hogy így megcsinálták a bizniszt, a terveiket megvalósították, és hitelesen alá is támasztják az elveiket ilyen és ehhez hasonló sport-propagálásokkal. Hamár valaki média-értéket képvisel azt úgygondolom használja is ki, és véleményem szerint mi, illetve inkább Ti, bennfentesek, versenyszervezők, versenyeztetők, edzők, vagyunk, vagytok azok, akiknek ezt maximálisan támogatni kéne, és nem leszólni (akár itt a fórumon), hogy ne induljon már X gyerek után, hanem (őszintén) támogatni, hiszen ez mindenkinek jó. És nem gondolom hogy 16 év edzés után sajnálni kéne hogy ennyit tudott kihozni a testéből, hanem inkább példaképként állítani, aki mind a sportban, mind a vállalkozásban sikert ért el, mert az az ország fejlődésének kulcsa, hogy milyen az egyes emberek mentalitása, hozzáállása a munkához és önértékeléshez és magához az élethez. És ehhez egy sikeres és ismert ember nagyon sokat hozzá tud segíteni, ahogy teszik azt Norbiék, többé kevésbé, de összességében úgy vélem jól. Lehet hogy rossz a rálátásom és nem vagyok elég tájékozott, de ez a meglátásom jelenleg.