2024. November 05. - 15:06:29
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423340 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. November 12. - 19:43:30
Válasz #2145
Nem elérhető

sasa

Az átlagnak ez is húbazzz kategória. Ha meg tényleg minimális edzés van mögötte, akkor meg nem kellett volna olyan sokáig előadni a "mi keményen edzünk és diétázunk" marketinget. Most meg "minimal training" az imidzs? Norbi új könyvét meg két pántban kell propagálni? Legalább egy csinos kis alkalmi ruhát vett volna fel ????... Nekem ez az irányzat nem jön be, főleg most amerre mennek...
Łł= Łł= Łł=

2008. November 12. - 19:46:42
Válasz #2146
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Nos...akkor egy kérdés...

A hazai fitness, body fitness, modell és testépítő versenyző lányok közül kik azok akik legalább olyan formában lennének mint Rubint Réka vagy Herczog Erzsébet ha 2-3 héttel egy verseny előtt (ahová nem is készültek) "csak úgy" előkapnátok őket azzal a céllal, hogy "na, verseny lesz egy-kát-há ég a zsír!!!"...?

Ugyanis Réka és Betti így álltak fel a színpadra (Betti már 6-7 éve így áll fel)...

Várom a neveket és a létszámot...  :-}

Most akkor mondhatjátok, hogy "na de ez így nem komoly versenyzés"... És melyikük állította, hogy az?!

Betti egy bohókás, pozitív színfoltja a magyar testépítő és fitness sportnak már lassan egy évtizede. Soha senki nem vette komolyan (vagy legalábbis nem kellett volna) és ő sem várta el, hogy komolyan vegyék őt.

Réka egy kétgyerekes családanya, a férjével sikeres üzleti vállalkozásaik vannak amikkel súlyos milliókat keresnek, próbálnak egészségesen élni és rendszeresen sportolni, valamint próbálják ezt az üzenetet közvetíteni a szalonnazabáló átlag magyaroknak is...és közben nagyon okos módon a saját zsebeiket is megtömik. Majd egy újabb reklámfogás képpen Réka elindult egy fitness modell versenyen is és majdnem megnyerte...majd láthatjuk, hogy 3 héttel a verseny után ugyanúgy néz ki.

Magyarázzátok már meg, hogy mi ezekkel a baj és miért kell őket keményen edző, élsportoló, különböző táplálékkiegészítőket fogyasztó, kokszoló, vízhajtózó, többéves versenyzői tapasztalattal rendelkező lányokhoz hasonlítani...vagy egyáltalán csak bármilyen negatív módon véleményezni...?

Ez nem fér a fejembe...  ????...
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. November 12. - 20:09:40
Válasz #2147
Nem elérhető

sasa

Pisti lehet, hogy közel áll hozzád Réka, de most nem értünk egyet.
Te egy tapasztalt róka vagy és nem értem, hogy minek ajnározod ennyire, mikor közel sem olyan jó mint előadják.
Véleményem szerint ha valaki szült az ne induljon 2 vagy 8 gyerek után olyan versenyen ahol átlagban 20 év körüli lányok versenyeznek.
Ha 16 év edzés után csak ennyit lehet kihozni egy testből, akkor sajnálom. Ők még nagyon messze vannak a versenysporttól. Azt, hogy ki mit szed, arról meg ne beszéljünk.
Mivel szeretném megtartani a jó viszonyt itt mindenkivel, tehát le is zárom a részemről ezt a témát.

2008. November 12. - 20:18:50
Válasz #2148
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkor én zárom le az eszmefuttatást.

Pár kép még a Battle of Giants versenyről az első és második helyezett Sami Al Haddad (Bahrain) és Alessandro Savi (Olaszország)

2008. November 12. - 20:19:49
Válasz #2149
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. November 12. - 20:20:58
Válasz #2150
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Savi 100.5 kilóval mérlegelt a versenyen a 153 centijéhez.

2008. November 12. - 20:23:04
Válasz #2151
Nem elérhető

God Vazzeg

Félreértés ne essék: én maximálisan elismerem a Norbit és a Rékát is, mert egyetértek azzal amit csinálnak, egy átlagemberek szintjén kivetített egészséges életmódot akarnak elterjeszteni, és természetes hogy pénzt csinálnak belőle. Mert én is azt tenném. De itt nem ez a lényeg.

Egy másik topikban kifejtettem hogy a Betti a maga módján miért is jó, és sikeres. A maga módján.. És minden elismerésem neki, természetesen  :-){

Viszont a két személy nagyon különböző a szememben. Megmondom miért: a Betti ahogy látom a maga szórakoztatására készül/nem készül be a versenyekre, és ehhez joga van, sőt ha ez örömet okoz neki, akkor hajrá! Viszont a Réka a fitness királynő képpel önmagáról, villanthatna többet is, hamár.. Persze én valamennyire bennfentes vagyok már (úgy érzem) és nem átlagember, aki elképed a Réka alakjától. Márpedig valaki azt mondta itt, hogy aki kiáll a színpadra, az ne csodálkozzon ha kritizálják.

Ez volt az én véleményem  ;-oo-;

2008. November 12. - 20:27:56
Válasz #2152
Nem elérhető

Gabe

én anno edzettem 2 hónapod az oxygen wellnessben, és ott láttam nap, mint nap Rékát is edzeni,
egy kedves, közvetlen csaj volt, és ennél sokkal "húbazz"-abb definíciót is fel tudott mutatni, ott.
Szóval ez a forma nála nem az, amit maxon ki tud hozni magából.
Abban igazatok van, hogy ennél vannak jobbak is, de ez tőle sem a legjobb forma volt.
Egyébként pedig sok 20-as éveiben járó "fitnesz" kategóriás csaj csak a testi adottságaiból versenyez.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. November 12. - 20:40:33
Válasz #2153
Nem elérhető

AtomAnti

Akkor még van remény számomra is nagynak lenni.
Csak rá kell emelni   ;D
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. November 12. - 20:46:11
Válasz #2154

Torony

Vendég

Csak rá kell emelni   ;D

illetve SZEGGYED SZEGGYED  ;D ;D ;D

2008. November 12. - 20:49:14
Válasz #2155
Nem elérhető

sasa

Hihetetlen nagy sztár ez az Olasz gyerek a hazájában. Két versenyen is egy öltözőben voltunk vele, de nem volt egy perc szabad ideje sem, mert végig körül ugrálták. Szerintem a Vezuv is kitörne ha egyszer nem ő nyerné meg a kategóriáját.

2008. November 12. - 20:54:00
Válasz #2156
Nem elérhető

sasa

Csak rá kell emelni   ;D
Szerintem valamikor ő is úgy kezdte mint te. Tehát minden esélyed meg van rá, hogy olyan legyél, mint Savi.
De egyre vigyázz, hogy esőre ne állj, mert attól nőni fogsz és akkor vége az imázsodnak. ;)

2008. November 12. - 20:58:02
Válasz #2157
Nem elérhető

AtomAnti

Csak rá kell emelni   ;D
Szerintem valamikor ő is úgy kezdte mint te. Tehát minden esélyed meg van rá, hogy olyan legyél, mint Savi.
De egyre vigyázz, hogy esőre ne állj, mert attól nőni fogsz és akkor vége az imázsodnak. ;)

Szép enne ha ezt a szintet elérhetném de ahhoz havonta elég sok Euróval kéne támogatnia az olasz maffiának  :)

Az esőre meg majd figyelek és kerülöm.  ;)
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. November 12. - 21:10:13
Válasz #2158
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Pisti lehet, hogy közel áll hozzád Réka, de most nem értünk egyet.
Te egy tapasztalt róka vagy és nem értem, hogy minek ajnározod ennyire, mikor közel sem olyan jó mint előadják.
Véleményem szerint ha valaki szült az ne induljon 2 vagy 8 gyerek után olyan versenyen ahol átlagban 20 év körüli lányok versenyeznek.
Ha 16 év edzés után csak ennyit lehet kihozni egy testből, akkor sajnálom. Ők még nagyon messze vannak a versenysporttól. Azt, hogy ki mit szed, arról meg ne beszéljünk.
Mivel szeretném megtartani a jó viszonyt itt mindenkivel, tehát le is zárom a részemről ezt a témát.
;D

Kár, hogy elbeszélünk egymás mellett és az is kár, hogy csőlátással állsz a témához.

Egyáltalán nem állok közel Rékához, nem ismerjük egymást. Viszont én tudom mi a bodybuilding, mi a fitness, mi a fitness modell, mi az európai-ázsiai body fitness, mi az amerikai figure...stb...

Te is ismered ezeket csak berakod egy lottókerékbe és összekevered őket.  ***))) 8-)

Réka több mint elég fitness modell-be.

Ez a mondanivalóm lényege!

A többi kategóriához meg nincsen és nem is lesz köze! Tehát a külsejét sem kell kritizálnunk. Ahol indult oda pont elég. Érdekes más modellek fizikumát nem szoktuk így kitárgyalni, tehát csakis azért írhatsz róla (gondolom) mert nem szimpatikus neked (az ember vagy a mögötte lévő business). Én sem írnék róla, csak megvédtem.

:-!!!
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. November 12. - 22:33:37
Válasz #2159
Nem elérhető

powerbeco

én is pont úgy látom ahogy a Pisti! bocsi Sasa ;D azé szeretlek! ;D