2024. November 05. - 15:05:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423338 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. November 12. - 15:19:54
Válasz #2130
Nem elérhető

hopika

A csajszi,aki a jobb szélen ült és,ha felállt néha elkalandozott a tekintetem a jobb és a bal fenékgerezdjei között???
 8-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. November 12. - 15:30:58
Válasz #2131
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Zsolti neked minden bejön csak két melle legyen. ;D
A Rácz Henrietta ott volt az Elit versenyen a Bírók közt. Egy vékony jó alaku szőke lány.
Bár kételkedem, hogy szakmailag felkészűlt erre a feladatra, de az utobbi évek testépítő szinvonalához talán elégséges lesz.
Ha már ilyen nagy szerepet kapott Magyarországon a Modell kategoria, inkább annak a szakág élére raktam volna és így elkerülhetőek lettek volna az esetleges újabb támadások.
De bizzunk benne, hogy jó döntés volt. !+"%

Két nagy!  ;D Dekoratív kishölgy,de én komoly úriember vagyok így csak eljátszadozom a szavakkal.  8-)

2008. November 12. - 16:28:21
Válasz #2132
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
A csajszi,aki a jobb szélen ült és,ha felállt néha elkalandozott a tekintetem a jobb és a bal fenékgerezdjei között???
 8-)

Az lesz az!!!! Így már én is tudom! :-)o-:

2008. November 12. - 16:29:02
Válasz #2133

Zsuzsi

Vendég
A Rácz Henrietta ott volt az Elit versenyen a Bírók közt. Egy vékony jó alaku szőke lány.
Bár kételkedem, hogy szakmailag felkészűlt erre a feladatra, de az utobbi évek testépítő szinvonalához talán elégséges lesz.
Ha már ilyen nagy szerepet kapott Magyarországon a Modell kategoria, inkább annak a szakág élére raktam volna és így elkerülhetőek lettek volna az esetleges újabb támadások.

Miért? Volt ott szakmailag felkészült bíró?

2008. November 12. - 16:55:18
Válasz #2134
Nem elérhető

sasa

Miért? Volt ott szakmailag felkészült bíró?
Zsuzsi!
Itt nem a szakmaiságról kell beszélni, hanem a bátorságról.
Akkor most ti sem jöttök Olaszba?

2008. November 12. - 16:56:55
Válasz #2135
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Aszonta gyünnek!  ;)

2008. November 12. - 16:58:36
Válasz #2136
Nem elérhető

sasa

No azért!
Bár hiszem ha látom.

2008. November 12. - 19:06:34
Válasz #2137
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Az Ausztria Kupa 2. helyezett Réka ismét a kamerák és fotósok kereszttüzében tündökölt.

Az utolsó képen az úr mit néz?  ;D

2008. November 12. - 19:09:25
Válasz #2138
Nem elérhető

Ms.Figure

"A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség elnökségének döntése alapján, a Testépítő Szakág vezetője Rácz Henrietta. "

nem vagyok híve a (nyílt) anyázásnak, de számomra nem az a felháborító,hogy ki kapta meg ezt a pozíciót,hanem ,az ,hogy ki került el onnan miatta...

2008. November 12. - 19:09:56
Válasz #2139
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
"A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség elnökségének döntése alapján, a Testépítő Szakág vezetője Rácz Henrietta. "

nem vagyok híve a (nyílt) anyázásnak, de számomra nem az a felháborító,hogy ki kapta meg ezt a pozíciót,hanem ,az ,hogy ki került el onnan miatta...

És ki?

2008. November 12. - 19:10:10
Válasz #2140
Nem elérhető

God Vazzeg

Az Ausztria Kupa 2. helyezett Réka ismét a kamerák és fotósok kereszttüzében tündökölt.

Nem vagyok elájulva a Rékától. Nem rossz, de sokkal jobb (definiáltabb) alakúak is vannak szerintem  ::)

2008. November 12. - 19:15:36
Válasz #2141
Nem elérhető

sasa

Szerintem meg nulla!
A harmadik képen nem tudom eldönteni, hogy hány pacal vacsorán van túl Réka.
Szerintem most a Herczog Betti is verné.

2008. November 12. - 19:17:10
Válasz #2142
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

Nem vagyok elájulva a Rékától. Nem rossz, de sokkal jobb (definiáltabb) alakúak is vannak szerintem  ::)
De nem ilyen minimális súlyzós edzéssel...a "táplálákkiegésztőkről" nem is beszélve...

Szóval én megemelem a kalapom Réka előtt!  :-)!
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. November 12. - 19:19:42
Válasz #2143
Nem elérhető

God Vazzeg

De nem ilyen minimális súlyzós edzéssel...a "táplálákkiegésztőkről" nem is beszélve...

Szóval én megemelem a kalapom Réka előtt!  :-)!

Nyilván én nem tudom a hátterét, hogy hogy készül, készül-e egyáltalán, csak a véleményem tudom elmondani. Nem rossz, de nem egy "húha"  **:))))*

2008. November 12. - 19:32:15
Válasz #2144
Nem elérhető

George

Az átlagnak ez is húbazzz kategória. Ha meg tényleg minimális edzés van mögötte, akkor meg nem kellett volna olyan sokáig előadni a "mi keményen edzünk és diétázunk" marketinget. Most meg "minimal training" az imidzs? Norbi új könyvét meg két pántban kell propagálni? Legalább egy csinos kis alkalmi ruhát vett volna fel ????... Nekem ez az irányzat nem jön be, főleg most amerre mennek...