Hoppá Uraim,én személy szerint nem voltam a bodysport kupán de a képek alapján az Alex nagyon jól mutat...
Gratulálok,bár mint írtam élőben nem láttam...
Nem szabad magázódni Johnny,most olvastam.
Te hogy érzed magad Mester? Gondolom átnézted már az összes lengyeles képet,videót. De hogy még írni is tudsz egy nappal a verseny előtt.
Ó,köszönöm...
Persze átnéztem,de nem feltétlenül azért mert holnap versnyezünk egymással,ezt bármikor megtettem volna.
Természetesen semmilyen konzekvenciát nem nem is szűrtem le.
A Robert ahogyan a Pisti is írta,a legjobban kereső amatőr,de szerintem az egész testépítővilágban profikat is beleértve nem sokan tudják azt hozni amit ő 2 éve hoz a színpadra,sőt talán ha körbenézünk a Dexteren kívül senki.
Bármikor képes megújulni,bármikor képes hozni egy kegyetlen formát...Ő is és rajta kívül ide megéri mindenkinek bekészüni,hisz a díjazás majdnem egy Pro grand prix díjazása..
Tehát magammal vagyok elfoglalva,hogy jó formát tudjak hozni holnap,hogy itt köztük mire lesz elég...rábízom a bírói karra..Mást úgysem tehetek
Tehát holnap...Gyertek,várlak szeretettel benneteket és mint mondottam már a verseny után állok rendelkezésére bárkinek,ott a helyszínen