2024. November 05. - 09:23:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423242 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2008. November 06. - 13:07:09
Válasz #2010
Nem elérhető

sasa

Vajon a Herczog Betti most melyik kategóriában indul?
Ez a hét kérdése!

2008. November 06. - 13:12:42
Válasz #2011

Torony

Vendég
barnítatlan anyuka kategória...?

2008. November 06. - 13:14:07
Válasz #2012
Nem elérhető

FirstLady

Ez a hét kérdése!
modellben természetesen  8-) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 06. - 13:52:20
Válasz #2013
Nem elérhető

sasa

Ez a hét kérdése!
Akkor olyan mint egy kaméleon. Átváltozó művész.
Tudtommal két hete nyert Bodyban Magyar Bajnokságot.
Valamit tud ez a Betti. Łł=
De hát nincs igaza? Ő legalább élvezi és szarik bele, hogy hányadik lesz. Szerintem az egyik legtöbb címmel rendelkező versenyző Magyarországon.
A mai csajok közül ki lesz Europa Bajnok?

2008. November 06. - 19:03:39
Válasz #2014
Nem elérhető

God Vazzeg

Ez a hét kérdése!
De hát nincs igaza? Ő legalább élvezi és szarik bele, hogy hányadik lesz. Szerintem az egyik legtöbb címmel rendelkező versenyző Magyarországon.

Megmondom őszintén, nekem is tetszik a hozzáállása, szerintem irónikusan írtad amit írtál, de én komolyan mondom. Mi is a fontos az életben? Kinek mi ugyebár! Neki ez, hogy sok versenyen indul, és az ő korában, 2 (3?) gyerek után ez tiszteletet érdemel  /:-)

2008. November 06. - 19:34:15
Válasz #2015
Nem elérhető

FirstLady

Szerintem meg akkor érdemelne, ha normálisan bekészülne, és normálisan bebarnítana a versenyre, vagy ha modellben indul, nem indulna egyszerre formában is... (az egyiknél kell barnítani, a másiknál nem... nem köztes megoldás kell...)
ezzel az erővel, én is elindulhatnék... szerintem...

FirstLady

2008. November 06. - 20:33:17
Válasz #2016
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ez a hét kérdése!

Megmondom őszintén, nekem is tetszik a hozzáállása, szerintem irónikusan írtad amit írtál, de én komolyan mondom. Mi is a fontos az életben? Kinek mi ugyebár! Neki ez, hogy sok versenyen indul, és az ő korában, 2 (3?) gyerek után ez tiszteletet érdemel  /:-)

5 kölök.  ;)

2008. November 06. - 21:41:22
Válasz #2017
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Ez a hét kérdése!

5 gyereke van és ő magyarország legeredményesebb versenyzője. Ezt még a "Link" helyett megrendezett versenyen hallottam!

Szóval ami igaz: Nem ártana, ha egyszer tényleg valamire bekészűlne...viszont ő neki van igaza ebben a testépítésnek és fitnessnek nevezett valamiben! LeXarik mindenkit és mindenki véleményét és nem vitatkozik senkivel soha! :-)!

2008. November 07. - 11:05:42
Válasz #2018
Nem elérhető

God Vazzeg

Szerintem meg akkor érdemelne, ha normálisan bekészülne, és normálisan bebarnítana a versenyre, vagy ha modellben indul, nem indulna egyszerre formában is... (az egyiknél kell barnítani, a másiknál nem... nem köztes megoldás kell...)

Kicsit mások a paraméterek nála, 5(!! köszi Sztereo) gyerek mellett készülj már be egy versenyre légyszi. Bár nem tudom milyen háttere van, én mégis azt mondom hogy példaértékű hogy egyáltalán feláll és megmutatja magát, nem otthon fekszik szétfolyva mint mások. Pedig kifogása lehetne, és még itt is leszólják egyesek, a saját sportjában  :-}

2008. November 07. - 11:43:04
Válasz #2019

Torony

Vendég
én azt értem, hogy gőzmozdony, de mi hajtja?

mód: mindegy

2008. November 07. - 11:43:52
Válasz #2020
Nem elérhető

FirstLady

Kicsit mások a paraméterek nála, 5(!! köszi Sztereo) gyerek mellett készülj már be egy versenyre légyszi. Bár nem tudom milyen háttere van, én mégis azt mondom hogy példaértékű hogy egyáltalán feláll és megmutatja magát, nem otthon fekszik szétfolyva mint mások. Pedig kifogása lehetne, és még itt is leszólják egyesek, a saját sportjában  :-}
na én ezt hiányolom konkrétan...
Az, hogy jól néz ki 5 gyerek mellet, az tiszteletet érdemel, az, hogy normális bekészülés nélkül indul el minden verseny, minden kategóriájában, az nem tetszik nekem, de ennyi szót nem is érdemel a dolog 8-)

FirstLady

2008. November 07. - 12:11:32
Válasz #2021
Nem elérhető

God Vazzeg

na én ezt hiányolom konkrétan...
Az, hogy jól néz ki 5 gyerek mellet, az tiszteletet érdemel, az, hogy normális bekészülés nélkül indul el minden verseny, minden kategóriájában, az nem tetszik nekem, de ennyi szót nem is érdemel a dolog 8-)

Nem ugyanúgy látjuk, neked ezek szerint csak az 1. helyezett ér el valamit, és készül be, nálam az utolsó is tiszteletet érdemel, mert kiállt és megpróbálta, pedig (akár rajta kívül álló okok is lehettek) nem volt megfelelő a felkészülés. Na de tényleg erről ennyit, ezért se indulnék el egy versenyen, ha megnyerem akkor is fikáznak, ha nem akkor még jobban. Nem irigylem a versenyzőket  :-}

:-!!!

2008. November 07. - 13:30:40
Válasz #2022
Nem elérhető

Gabe

ha megnyerem akkor is fikáznak, ha nem akkor még jobban. Nem irigylem a versenyzőket  :-}

:-!!!

****:))))))
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. November 07. - 14:15:05
Válasz #2023
Nem elérhető

FirstLady

Ez lesz az utsó postom Herczogbetti témában
Csak egy versenyeken indulóról van negatív véleményem, az összes többi tisztelet érdemel! Szóval nem valami reprezentatív ez az egy... egyébként itt sem a helyezése számít, főleg mert idén már besöpört egy magyar bajnoki címet (azaz első lett...)... 8-) (De ezek szerint nem sokan kísérjük figyelemmel a versenyeket, és a helyezéseket ;) )
Én évek óta látom őt színpadon, és évek óta nem láttam tőle "bekészült" formát... ennyi...

FirstLady

2008. November 07. - 14:42:48
Válasz #2024
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Mind a kettőtöknek igaza van, csak vitatkoztok...Ami ha megnézzük nem is rossz, mert az utolsó pár kommentben hatalmas igazságok hangzottak el!

GOD-tól: Ami nagyon nagy igazság, hogy a magyar testépítés iszonyatos magas színvonalt ért el (nézzük meg mennyi vb és eb helyezettjeink vannak), s így nagyon nehéz valamit is elérni. Ami hátrány, hogy nagyon sokan azt gondolják, csak az első hely az amit "magasztalni" lehet és kell. Sokan nem nagyon értékelik azt, ha nem elsőként tér valaki vissza bármilyen nemű versenyről is legyen szó. (akkor ezek szerint engem életemben egyszer néztek csak "nemszarnak") Pedig próbáljon meg valaki csak felállni is a színpadra a lámpák teljes fényébe, ahol még az is meg lesz kritizálva, ha egy kis bőrhibád is van, s azt nem tudod eltüntetni.

Lady igaza: Nem ártana ha az a maradék versenyző (itt legyen akár Herzog Erzsi, vagy egy fehérmedve, vagy akár Siklósi úr is az) a bírókra való tisztelettel tényleg költenének egy keveset arra, hogy kinézzenek valahogy, mert igaz, hogy magadat kell csak legyőzni, de az non-sense volt amikor minősítő bajnokságon még pózólni sem tudtak a versenyzők és alsónadrágban álltak ki. Ez nem tisztelet sem a sport sem a bírók írányába.

Lehet hogy Herczog Erzsinek van 5 gyereke és ezt szereti csinálni (s ez tényleg hatalmas dolog), de akkor ne zaklassa már Osilyemi Zitát minden verseny elött azzal, hogy melyik kategóriában nem indúl senki!!!!!!!!!!!!!!!! Indúljon el egy versenyszámban és tartsa azt a szeme elött és abba az írányba mozduljon.

Bocs a helyesrási hibákért de a szalagszakadásom lett a csuklómban és már 3/4-órája írom a cikket egy kézzel s sietni akartam egy kicsit!