2024. November 05. - 13:27:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423307 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. November 02. - 21:23:26
Válasz #1965
Nem elérhető

FirstLady

Habár most is főleg a backstage-ben voltam...pár eredményt tudok...

Klasszikus testépítés (ha jól tudom): 1. Nagy Levente, 2. Zombori László

Bodybuilding bajnokok: -Major Zsolti
                               -Kovács Ferenc
                               -Tóth Dani (105,5 kg!)...második La Llave Alex, harmadik Bognár Gergő

Abszolút bajnok: Tóth Dani

Fitness kategória győztesek: -Nagy Orsi
                                       -Szántai Dóri...második Linda, akinek nagyon jó kis kűr jött össze 1, azaz egy estés gyakorlással... ;D :D :-* ;D :D

A modell és a masters eredményeket nem tudom..
Köszi szépen!
Gratula mindenversenyzőnek! Lindusnak külön, ha egy-két óra alatt sikerült egy kűrt úgy betanulni, hogy nem felejtette el másnapra  :-)! ****:)))))) Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 02. - 21:24:11
Válasz #1966
Nem elérhető

gurkha

2008. November 02. - 21:34:00
Válasz #1968
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Köszönjük gurkha a felvételeket!  @:-)
Mi is kint voltunk, de nem láttalak  ;D

2008. November 02. - 21:37:15
Válasz #1969
Nem elérhető

gurkha

2008. November 02. - 21:40:23
Válasz #1970
Nem elérhető

gurkha

Köszönjük gurkha a felvételeket!  @:-)
Mi is kint voltunk, de nem láttalak  ;D

Persze,hogy nem mert szégyenlős vagyok és elbújtam.. ****:)))

2008. November 02. - 22:05:39
Válasz #1971
Nem elérhető

LilD

Sziasztok!

Rövid összefoglalás az én szemszögemből a versenyről:)

Mindenek előtt GRATULÁLOK MINDEN INDULÓNAK ! Rengeteg munka van ezekben a testekben , ezért helyezéstől függetlenül mindenkinek kijár a dicséret!!

Én ismételten nagyon jól éreztem magam. Sajnos a közönség elég nyugis volt, bár azért voltak pillanatok amikor felvillanyozodótt a hangulat, de azért van még min javítani.  Számomra ez a verseny ismételt példa volt arra a bizonyos közösséghez való tartozásról. A Body Sport Kupa különösen kedves számomra, hiszen egyik szervezője Pintér Ferenc a Fitness 2000 vezetője (bár ezt nélkülem is biztos tudjátok)akinek munkássága és a terem amit vezet közel áll a  szívemhez. Egy-egy ilyen verseny tényleg mondhatni már-már családias hangulatban zajlik, és ezt talán csak azok érezhetik és érthetik, akik ebben benne vannak.
Viszzatérve a verseny szerintem színvonalasra sikeredett, bár apróbb hibák fellelhetőek, de ez évről évre talán jobb. Remélem lesz folytatás. És ahogy atyánk mondaná "Folytatódjon a SHOW"  ****:))))))

A versenyzők közül én most csak  Fitness 2000 versenyzőit emelném ki és közülük sem midnenkit (ezer bocsi a többiektől) és hát igen részemről hazabeszélés, dehát én őket ismerem.  

Tóth Dani- Igen, ismételten tarolt, a közönség örjöngött és ennyi hozzáfűzni valóm van "ÚRISTEN"

Medek Tibor- neki gratulálni szeretnék, nagyon büszke vagyok rá, Masters kategória +50év felett 2.hely  :-)!

Balogh László- a teremben sűrűn találkoztam már vele, de szinpadon még nem láttam. Csak gratulálni tudok. Igazán él a  szinpadon és nagyon szép fizikumot láthattunk.  :-)!

Kellner Zsuzsanna- Nála vagyok a legelfogultabb, valami csoda:) A szinpadot neki találták ki, ő erre született és ezt azt hiszem mindenki láthatta, és reméljük mégsokáig láthatja is.  (bár aki ma nem volt jelen az erről lecsúszott, mert Zsuzsi elég ritkán, mondhatni sosem áll Magyarországon szinpadon)

Varga Linda- Megcsináltad leányzó! A gyakorlat végül összeállt és gratulálok, hogy kiáltál, és végig csináltad!  :-)!

Szántai Dóri- Nekem ő (és Zsuzsi) az abszolute példakép. A gyakorlat, a test, a mosoly, minden elsőosztályú volt. Le a kalappal.  :-)!

Bognár Gergő- Minden elismerésem a gyakorlat miatt. Még így, hogy tudta nem lesz első, még így is becsülettel, és komolyan végig csinálta a szabadgyakorlatát, és ez számomra hűen tükrőzi a  sport iránti szeretetét. Gratulálok!  :-)!

Ezer bocsánat a  többiektől, de kicsit hosszú lenne mindenkiről írnom, de ettől még mindenkinek szívből gartulálok, és remélem mások említenek még meg másokat is.

Részemről köszönet a szervezőknek és azoknak akik létrehozták ezt a versenyt! Én nagyon jól éreztem magam és remélem még sok ilyenben lehet részem!!!

:-):-):: :-):-):: :-):-)::

2008. November 02. - 22:30:24
Válasz #1973
Nem elérhető

gurkha

2008. November 02. - 22:44:55
Válasz #1974
Nem elérhető

powerbeco

a klasszikust Nagy András nyerte Zombori előtt...Nagy Levente magasban lett 2. Kovács Feri mögött...de majd írok részleteket...nekem legjobban Gergő kűrje tetszett, fizikumban meg persze hogy persze a Tóth Danié....modellt Gotlócz Zsuzsi nyerte általam soha nem látottan erős modell mezőnyben!...formát naná hogy Nagy Orsi.....

2008. November 02. - 23:05:15
Válasz #1975
Nem elérhető

gurkha

2008. November 02. - 23:33:12
Válasz #1976
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Köszi a beszámolókat, én sajna dolgoztam ma!
Gratulálunk mindenkinek!!!
Külőn gratula Lindának!!! Nagy voltál!  @:-) Łł= @:-) Łł=

Berkes Család (Eszti, Laci)

2008. November 03. - 06:42:42
Válasz #1978
Nem elérhető

gurkha

2008. November 03. - 08:58:17
Válasz #1979
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Amíg semmi hír a Bodysport Kupáról és Bahrainból,addig nézzük meg Ronniet egy tegnapi szaud arábiai kiruccanásán.
Bahrain-ban az IFBB VB november 2-7 között van,onnan jönnek át Budapestre a versenyzők
Most vasárnap Moszkvában voltegy verseny,nem tudom talán ez is EU Elite volt...
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu