...ja és nem utolsósorban Linda is színpadon lesz ismét. Remélem rendbejött már.
Remélem sok infó lesz mire hazaérek vasárnap este.
Szia Sztereó!
Jól vagyok már köszönöm!
Sajnos az utóbbi időben viszont eléggé elpuhultam és a két verseny alatti vízmegvonás alatt a "tömegemből"
is vesztettem....szóval nem valami jó formára számítok a holnapi versenyen.
Van még egy hajmeresztő hír a Body Sport kupával kapcsolatban.
Pintér Feri szerda este szólt nekem, hogy a Fitness forma kategóriában indulóknak is kell gyakorlatot csinálni.
Ennek roppant módon örülök, mert soha életemben nem csináltam még ilyet.
Úgyhogy nem maradt más hátra kiválasztottam 2 zenét azok közül amik mostanában mindig mennek a rádióban és elég nagy slágernek számítanak.
Producernek hála csütörtök estére már össze is volt vágva a zeném
!
Köszönöm!!!!
Nem maradt más hátra mint végre neki állni és kitalálni valamit....
.
Szerencsémre mivel Gurkha és lánya Bibi a Fitness 2000-be edzenek és pont össze futottunk amikor ezt megtudtam, ők pedig azonnak felajánlották a segítségüket.
Így tegnap este 7-9-ig részt vehettem életem első "fitness óráján".
Ami egyébként igazán nagy elmény volt
! Ma viszont olyan helyeken van izomlazám ahol előtte még soha.....milyen érdekes, hogy kipróbálunk egy teljesen más tipusú mozgásformát és így ki tud meríteni
.
Szóval sikerült pár elemet fölelevenítenem amit 6 évesen simán megcsináltam
...őőőőő most egy kicsit nehezebb volt
.
A spárga még igencsak nehezen megy, de végülis még van pár órácskám holnapig nyújtani...hátha
.
Vagyis a konkrét koreográfia az némi röktönzött táncal megfűszerezett szinpadi show lesz pár elemmel.
Ha valakinek még nincs meg a vasárnapi program akkor jöjjön el Pesterzsébetre a Csili Művelődési Házba röhögni egy kicsit az életem első fitness kűrjén, itt a vissza nem térő alkalom
.