2024. November 05. - 17:46:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423379 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Október 31. - 11:46:15
Válasz #1920
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Rékasi Anikó a 2002-es Fitness Woman Hungary versenyen. (Pirosban) A másik szélen pedig a pillanatnyilag Dönci szakmai irányítása alatt készülő Frank Szabina.  ;)
Már nem a Dönci szakmai irányítása alatt készül  ;) . Akibe ennyi energiát, és pénzt ölnek nem, hogy megháláni nem képes, de nagyívben beleszarik az egészbe, az örüljön, hogy eddig elviselte, csak idén betelt a pohár, úgyhogy a kisasszony hoppon maradt, de ezek után még szinte Ő volt megsértődve. No comment. A Dönci örül, hogy megszabadult tőle.   :-):-)::

No ezek a hírek eddig nem jutottak el idáig. Ebben az esetben megértem Döncit. Akkor a középső lányt mutatom be Czine Szilviáról van szó. Sokszor nyerte a tesfordulókat.  ;)

2008. Október 31. - 14:11:50
Válasz #1921
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kai Greene friss képek

2008. Október 31. - 14:12:31
Válasz #1922
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Október 31. - 15:12:41
Válasz #1923
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Varga Daninak!

Írtad ezt: "De azt hiszem a Berkes Laci ezt már kifejtette Pokróczos Gyurival szemben elég velősen."

Elég velősen, és helytelenül, amit később be is ismert, mert ő nem tudta miről van szó, nem látta a kérdéses műsort, csak azt hallotta, amit neki mondtak a telefonban. Tehát ez nem jó példa.

Ez azért nem egészen így van, mivel Gyuri te is beismerted, hogy az újságban a szavaid el lettek ferdítve!
Remélem Kaposváron mindent tisztázunk ezzel kapcsolatban és akkor jöhet a virsli, a sört nem szeretem!
Persze meg kell Xénát kérdezni jó-e a virsli a vércsoportomnak!
 d:)

És ezt lezártuk addig.............

2008. Október 31. - 15:20:49
Válasz #1924
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kiigazítás vagy infó a Fitparádéhoz:

A Timea Majorova verseny győztese és a bodybuilding abszolút győztes meghívást kap az Arnold Classicra. Az EXPO-ra. Tehát eredetileg nem a versenyre "kvalifikálta" magát hanem mint vendég lesz jelen. Én megemlítettem a szervezőknek hogy van-e arra lehetőség hogy az abszolút bajnok ne "csak" vendég legyen hanem Arnold Classic induló is. Erre hamarosan választ fogok adni.

2008. Október 31. - 17:51:04
Válasz #1925
Nem elérhető

Pók

Én is virslizhetek már, mert utána nem lesz versenyem, xsak a fittparádény nomok majd egyet fekve.

Viszont szolgálati kocsival megyek, azt meg este vissza kell hoznom, úgyhogy sok sört nem ihatok majd:D:D:D:D

2008. Október 31. - 18:41:30
Válasz #1926
Nem elérhető

Gabcsika

Látom Laci és Pók rendezte eme félreértést. :-):-):: :-):-)::

Kaposvárról jut eszembe. Nos akkor most ki jön fellépni, pontozni és egyebek? Berkes familit tudom, Sasáék és ki még????Stereó???? :-):-)::

Tehát Lacával már beszéltem, hogy foglalnék asztalt egy szupcsi étteremben, ahol Eszti is tud diétás, vércsoportos kaját kérni.. Laca én úgy tudom, hogy 3 kor neked már ott kell lenni, P.J. mondta.
Akkor most mi legyen? Mikorra foglaljam? Hány főre? Kinek van kedve társulni?

Pussz
Magabiztosságom a legnagyobb vakmerőség.

2008. Október 31. - 19:14:27
Válasz #1927
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Kaposvárról jut eszembe. Nos akkor most ki jön fellépni, pontozni és egyebek? Berkes familit tudom, Sasáék és ki még????Stereó???? :-):-)::

Tehát Lacával már beszéltem, hogy foglalnék asztalt egy szupcsi étteremben, ahol Eszti is tud diétás, vércsoportos kaját kérni.. Laca én úgy tudom, hogy 3 kor neked már ott kell lenni, P.J. mondta.

Pussz

Áááá Gabókám én most le vagyok terhelve hétvégetanilag. A november sűrű lesz. Pedig ennék veled csunyát.  ;) ;D

2008. Október 31. - 19:27:09
Válasz #1928
Nem elérhető

Gabcsika

Mert mindíg Te is csak dolgozol. Akkor a fittparádén tali.

Képeket Kaposváron készítek.

2008. Október 31. - 19:30:48
Válasz #1929
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mert mindíg Te is csak dolgozol. Akkor a fittparádén tali.

Képeket Kaposváron készítek.

:-*

2008. Október 31. - 19:52:05
Válasz #1930
Nem elérhető

Gabcsika

:--: küzdj meg a pusziért! @:-) @:-) @:-)

2008. Október 31. - 20:15:28
Válasz #1931
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
:--: küzdj meg a pusziért! @:-) @:-) @:-)

Ez már off de szerintem alanyi jogon jár.  ;D ;)

2008. November 01. - 07:52:58
Válasz #1932
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Holnap Bódi Sport Kupa.

Itt tér vissza Zimmermann Ferenc. Kiváncsi leszek...de majd a Füttyparádén megnézem. Sok sikert a versenyzőknek a hétvégére! Fontos wellness kikapcsolódásom lesz a hétvégén így déltől már nem érek rá.  ;D

2008. November 01. - 09:30:25
Válasz #1933
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...ja és nem utolsósorban Linda is színpadon lesz ismét. Remélem rendbejött már.  ;)

Remélem sok infó lesz mire hazaérek vasárnap este.  #:-)

2008. November 01. - 12:53:22
Válasz #1934
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Pussz

Szia Gabicska!

Mi már 6.-án este ott leszünk!
De. végig kell látogatni a szüleimet, mert én ritkábban járok haza mint te! P. J. szinpadpróbát akar még du. , még nem tudni mikor! Természetesen akarok talizni, de húznám az időpontot hétfőig.
Xéna tuti csak megfigyelő lesz, mert a speckó vércsoportos kajáját csak is ő készítheti el, nem bízza másra!
Hétfőn beszéljünk mobitelefon készülék segítségével!
 d:)