Kedves Mindenki!
Komolyan nem értem mi bajotok van velem. Úgy állítjátok be a dolgokat, mintha én kopogtattam volna az RTL Klub vagy az ORFK Kommunikáció ajtaján, hogy léccci, lécccci engem tegyetek be a műsorba, ne a Berkest.
Sajnálom, hogy ilyeneket kell olvasnom egy olyan embertől, aki miatt elkezdtem versenyezni, akire mindig felnéztem, barátként és kollegaként, ugrattuk egymást mindig, de ezt nagyon nem vártam volna és nem tagadom, nem is esik jól.
Ha valakinek velem van baja, az a minimum, hogy hozzám fordul vele, szivesen továbbítom majd Lakat Eszter újságíróhoz, vagy Tóth Flórához, aki az Rtl-től keresett, hogy neki mondja meg, hogy ő sokkal jobb és ő akar a TV-ben, újságban szerepelni. Engem felkértek valamire, amit elvállaltam. Ennyi. Bármelyikőtök megtette volna. És ez nem futtatás, mint ahogy egyik nagyokos itt megjegyezte, mert tavaly majdnem az egész Fókuszban velem foglalkoztak, az nem zavart senkit sem....és ahogy látszik, mint minden csoda az is csak 3 napig tartott.
http://www.youtube.com/watch?v=I1GGo_RbP3s&feature=channelÉn vagyok Youtube-on Theraphosa5-ként regisztrálva, és töltöttem fel annak idején tiszteletem jeléül Berkes LAciról is két videót, amit telefonnal vettem fel Kaposváron, a tavaszi rendőr fekvenyomón.
Íme ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=UvTE1EwtSXI&feature=channelhttp://www.youtube.com/watch?v=U81PnB6kz9Q&feature=relatedÉrtetlenül néztem magam elé, mikor felhívták a figyelmem, hogy itt fikáztok engem, csak azt nem tudom, kinek mi oka van rá. Az, ha Mr. Zsaru versenyt rendeznek, és engem megkeresnek, hogy nyilatkozzak ezzel kapcsolatban, miért kellene nemet mondanom? Igen, én nyertem meg eddig négyszer, más nem. És én nem nyertem aranyat világbajnokságon testépítésben, csak fekvenyomásban 2002-ben. És soha nem is állítottam az ellenkezőjét. Aki tavaly ott volt KAposváron az emlékszik, hogy ott is elmondtam, hogy Berkes miatt kezdtem el versenyezni, mert 2001-ben láttam a TV-ben, mint testépítő rendőrt. Ez adott nekem ihletet. Akik tájékozatlanok ebben a témában, forduljanak hozzám, szivesen elmondom személyesen is, nincs ebben semmi. Én egyik nyilatkozatomban sem mondtam, hogy jobb vagyok a Berkesnél, vagy ő nem nyert versenyeket, csak én, sőt, ma reggel azt is említettem, hogy nálam sokkal jobb testépítők vannak, én erős középmezőnybe sorolom magam. Aki látta az adást, az ezt is látta.
Soha nem tettem fel olyan képet, ahol az én hasam jobb, a Berkesé nem, hogy itt egy világbajnok, vagy ehhez hasonlatos lejárató dolgokat. Amikor nekem őt szidták(hogy szar a genetikája, meg ehhez hasonlók), én mindig megvédtem, nekem ezt jelenti a barátság és a kollegalitás. Ráadásul nincs jogom egy nálam jobbat kritizálni, hiszen valóban nem vagyunk egy szinten. Csak nem értem ezt most....
Az, ha a Kommunikációs osztály nem ismeri, vagy nincs ideje mással foglalkozni az az én hibám? Garamvölgyi úrhoz lehet fordulni ezzel kapcsolatosam, ezért semmiféle feleősséget nem tudok vállalni. Vagy ha az újságíró a telefonban készített interjúról skicceket készít és ebből úgy hozza le a ciket, hogy az másnak sértő, vagy kellemetlen, ezért sem tudok felelősséget vállalni. Amiért tudok, hogy 2002-ben én nyertem meg fekvenyomásban a Rendőrolimpiát, azon Berkes nem is indult. És a Mr. Zsaru versenyt is 4-szer nyertem meg. Ennyit mondtam. Ja és annyit, hogy Arnold Schwarzenneger nagy példaképem, hiszen egy senkiből lett nagy valaki. Edzett és kormányzó lett. Én is edzek, tanulok és remélem egyszer viszem is valamire.
Egyébként a cikkben más elírás is szerepel, nincs egyetemi végzettségem, csak főiskolai, a Rendőrtiszti Fősikolára járok most rendőrszervező átképzésre, illetve a Károli Gáspár Református Egyetemre, jogász szakra. De azt még nem fejeztem be. Csak gondolom ezek nem olyan szemetszúróak, de lehet most majd másik fórumon meg azt kell majd magyaráznom, hogy milyen egyetemi végzettségem is van....
Remélem ezek amegnyilvánulások felém csak valami pillanatnyi rossz lelkiállapot, vagy hirtelen felindultság valami októl vezérelve, és hamarosan elmúlik, mert én őszintén sajnálnám ha egy barátság menne rá.
Tisztelettel: Pokrócos György r. tzls. 4-szeres Mr. ZSaru, és 1-steres fekvenyomó "Rendőr Olimpia" bajnok. Ha tetszik, ha nem.