2024. November 06. - 00:18:33
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423415 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Október 29. - 19:37:53
Válasz #1875

Torony

Vendég
Szóval még mindig marad egyedül a WWW.BODYBUILDING.HU :-):-)::

akkor akár nyilvánosan is lehetne hordani a cuccait...  ;D másnak is megy :D :D :D

2008. Október 29. - 19:46:49
Válasz #1876
Nem elérhető

hopika

akkor akár nyilvánosan is lehetne hordani a cuccait...  ;D másnak is megy :D :D :D

Én hordom is a kis Piranha-s pólómat-már koncertet is nyomtam benne...
De,ha lesz még ilyen "munkaruha"-én szívesen és büszkén viselem.
(ahogy a Musclelogic atlétát is-Thnx Prod!)

Mod:hozzátéve,hogy egy senki vagyok a testépítők között és csak hobbiszinten művelem a sport eme válfaját...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 29. - 20:04:57
Válasz #1877

Torony

Vendég

Mod:hozzátéve,hogy egy senki vagyok a testépítők között és csak hobbiszinten művelem a sport eme válfaját...

lehet ezé hordod :D :D :D

2008. Október 29. - 20:06:49
Válasz #1878
Nem elérhető

FirstLady

lehet ezé hordod :D :D :D
testépítők is hordják ***))))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 29. - 20:08:17
Válasz #1879

Torony

Vendég

2008. Október 29. - 20:22:15
Válasz #1880

Zsuzsi

Vendég
Most már biztos,hogy megyünk Olaszországba (Modenába) forgatni,és ott szeretnénk a versenyzőkkel interjút készíteni,ami a decemberi Gyurmában kapna helyet.
Mindenkire számítunk.Minden indulóra.
 :-):-)::

2008. Október 29. - 20:36:46
Válasz #1881
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ezzel mi is így vagyunk.
Végig vertük fél Európát, de senki sem rakott minket az újságba vagy sosem szerepelhettünk tv-ben.
De más ha megnyeri a Mátra kupát vagy második lesz az Ausztria kupán azt már sztárolják.
Le van szarva ez az egész seggnyalósdi hülye buzi társaság és a média. De ezek a nagy sztárok sosem mernek elmenni egy komolyabb nemzetközi versenyre.
A Pókkal tisztázni kell az esetleges téves állításokat, de neki legalább vannak eredményei. Nem beszélve arról, hogy ő legalább méltón viselkedett a tv-ben.
Az viszont biztos, hogy Laci több figyelmet érdemelne!!!!
De ez nem csak az eredményeire értendő, hanem a munkásságára is amit ezért a sportért tett. Łł=

Sasa,

Így voltatok eddig.  :D
Lesz egy fotozásunk hétfőn(és máskor is) megbeszélhetnénk egyet, ha Brigi "fotozási formában" van.(A bodybuilding.hu magazin egy új női magazinjába lesz. Részletek még titkosak.  :D)

Na,  :D Néha csak meg kell emliteni a dolgokat... és jönnek is össze  ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 29. - 21:08:12
Válasz #1882
Nem elérhető

sasa

Ezzel mi is így vagyunk.
Végig vertük fél Európát, de senki sem rakott minket az újságba vagy sosem szerepelhettünk tv-ben.
De más ha megnyeri a Mátra kupát vagy második lesz az Ausztria kupán azt már sztárolják.
Le van szarva ez az egész seggnyalósdi hülye buzi társaság és a média. De ezek a nagy sztárok sosem mernek elmenni egy komolyabb nemzetközi versenyre.
A Pókkal tisztázni kell az esetleges téves állításokat, de neki legalább vannak eredményei. Nem beszélve arról, hogy ő legalább méltón viselkedett a tv-ben.
De ez nem csak az eredményeire értendő, hanem a munkásságára is amit ezért a sportért tett. Łł=

Sasa,

Lesz egy fotozásunk hétfőn(és máskor is) megbeszélhetnénk egyet, ha Brigi "fotozási formában" van.(A bodybuilding.hu magazin egy új női magazinjába lesz. Részletek még titkosak.  :D)

Megtisztelsz minket!
Gondoltam, hogy priviben írok, de úgy érzem, hogy nekünk nincsenek titkaink.
Nagyon szívesen részt veszünk a magazinod fotozásán, mert a neved garancia a sikerre. De mint tudod Brigit a Tozo támogatja és ha a fotózás nem ütközik az érdekeltségekkel, akkor a rendelkezésedre állunk. Korábban volt már szó a Gyurma TV-ről is, de valahogy feledésbe merültünk. ;D
Na ez csak vicc volt, mert tisztában vagyunk vele, hogy vannak fontosabb alanyok és az emberek nem ránk kiváncsiak. **:))))*

2008. Október 29. - 21:18:30
Válasz #1883
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ezzel mi is így vagyunk.

Sasa,

Megtisztelsz minket!
Gondoltam, hogy priviben írok, de úgy érzem, hogy nekünk nincsenek titkaink.
Nagyon szívesen részt veszünk a magazinod fotozásán, mert a neved garancia a sikerre. De mint tudod Brigit a Tozo támogatja és ha a fotózás nem ütközik az érdekeltségekkel, akkor a rendelkezésedre állunk. Korábban volt már szó a Gyurma TV-ről is, de valahogy feledésbe merültünk. ;D
Na ez csak vicc volt, mert tisztában vagyunk vele, hogy vannak fontosabb alanyok és az emberek nem ránk kiváncsiak. **:))))*

A gyurma műsorideje elég korlátozott, de hamarosan szélesíteni szeretnénk a "figura" rovatot benne, ahol többen szerepelhetnek egy műsorban, de a végső szerkesztő, producer és Zsuzsi, akik összeállítják az egészet. Ami késik nem múlik viszont.  :D

A fotozás most egy érdekesebb női edzéscikkhez lenne, tehát nem reklám vagy ilyesmi, privátban küldd el a telszámod és kapsz egy hívást a köv. napokban.  ;)

"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 29. - 21:34:42
Válasz #1884
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
sasa!
Nem érzem úgy hogy feledésbe merült volna max Jay Cutler és kLink Zoltán (egyenlőre)
Most áruljam el, hogy az Olaszországi turnéra terveztük az interjút, de Zsuzsi ezt írta.

2008. Október 29. - 22:02:57
Válasz #1885
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szóval még mindig marad egyedül a WWW.BODYBUILDING.HU :-):-)::

Torony!!!

A versenyen kapta meg Dani az egyenmelegítőt, és fevette azonnal! Aztán le se vette mert vasárnap is edzettünk a Gildába és ugyanabba volt! Kértek tőle tanácsot, és azonnal a bodybuilding.hu termékeit ajánlotta!
Ennyi!!!

2008. Október 29. - 22:16:27
Válasz #1886
Nem elérhető

Pók

Kedves Mindenki!
Komolyan nem értem mi bajotok van velem. Úgy állítjátok be a dolgokat, mintha én kopogtattam volna az RTL Klub vagy az ORFK Kommunikáció ajtaján, hogy léccci, lécccci engem tegyetek be a műsorba, ne a Berkest.
Sajnálom, hogy ilyeneket kell olvasnom egy olyan embertől, aki miatt elkezdtem versenyezni, akire mindig felnéztem, barátként és kollegaként, ugrattuk egymást mindig, de ezt nagyon nem vártam volna és nem tagadom, nem is esik jól.
Ha valakinek velem van baja, az a minimum, hogy hozzám fordul vele, szivesen továbbítom majd Lakat Eszter újságíróhoz, vagy Tóth Flórához, aki az Rtl-től keresett, hogy neki mondja meg, hogy ő sokkal jobb és ő akar a TV-ben, újságban szerepelni. Engem felkértek valamire, amit elvállaltam. Ennyi. Bármelyikőtök megtette volna. És ez nem futtatás, mint ahogy egyik nagyokos itt megjegyezte, mert tavaly majdnem az egész Fókuszban velem foglalkoztak, az nem zavart senkit sem....és ahogy látszik, mint minden csoda az is csak 3 napig tartott.

http://www.youtube.com/watch?v=I1GGo_RbP3s&feature=channel

Én vagyok Youtube-on Theraphosa5-ként regisztrálva, és töltöttem fel annak idején tiszteletem jeléül Berkes LAciról is két videót, amit telefonnal vettem fel Kaposváron, a tavaszi rendőr fekvenyomón.
Íme ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=UvTE1EwtSXI&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=U81PnB6kz9Q&feature=related

Értetlenül néztem magam elé, mikor felhívták a figyelmem, hogy itt fikáztok engem, csak azt nem tudom, kinek mi oka van rá. Az, ha Mr. Zsaru versenyt rendeznek, és engem megkeresnek, hogy nyilatkozzak ezzel kapcsolatban, miért kellene nemet mondanom? Igen, én nyertem meg eddig négyszer, más nem. És én nem nyertem aranyat világbajnokságon testépítésben, csak fekvenyomásban 2002-ben. És soha nem is állítottam az ellenkezőjét. Aki tavaly ott volt KAposváron az emlékszik, hogy ott is elmondtam, hogy Berkes miatt kezdtem el versenyezni, mert 2001-ben láttam a TV-ben, mint testépítő rendőrt. Ez adott nekem ihletet. Akik tájékozatlanok ebben a témában, forduljanak hozzám, szivesen elmondom személyesen is, nincs ebben semmi. Én egyik nyilatkozatomban sem mondtam, hogy jobb vagyok a Berkesnél, vagy ő nem nyert versenyeket, csak én, sőt, ma reggel azt is említettem, hogy nálam sokkal jobb testépítők vannak, én erős középmezőnybe sorolom magam. Aki látta az adást, az ezt is látta.
Soha nem tettem fel olyan képet, ahol az én hasam jobb, a Berkesé nem, hogy itt egy világbajnok, vagy ehhez hasonlatos lejárató dolgokat. Amikor nekem őt szidták(hogy szar a genetikája, meg ehhez hasonlók), én mindig megvédtem, nekem ezt jelenti a barátság és a kollegalitás. Ráadásul nincs jogom egy nálam jobbat kritizálni, hiszen valóban nem vagyunk egy szinten. Csak nem értem ezt most....

Az, ha a Kommunikációs osztály nem ismeri, vagy nincs ideje mással foglalkozni az az én hibám? Garamvölgyi úrhoz lehet fordulni ezzel kapcsolatosam, ezért semmiféle feleősséget nem tudok vállalni. Vagy ha az újságíró a telefonban készített interjúról skicceket készít  és ebből úgy hozza le a ciket, hogy az másnak sértő, vagy kellemetlen, ezért sem tudok felelősséget vállalni. Amiért tudok, hogy 2002-ben én nyertem meg fekvenyomásban a Rendőrolimpiát, azon Berkes nem is indult. És a Mr. Zsaru versenyt is 4-szer nyertem meg. Ennyit mondtam. Ja és annyit, hogy Arnold Schwarzenneger nagy példaképem, hiszen egy senkiből lett nagy valaki. Edzett és kormányzó lett. Én is edzek, tanulok és remélem egyszer viszem is valamire.
Egyébként a cikkben más elírás is szerepel, nincs egyetemi végzettségem, csak főiskolai, a Rendőrtiszti Fősikolára járok most rendőrszervező átképzésre, illetve a Károli Gáspár Református Egyetemre, jogász szakra. De azt még nem fejeztem be. Csak gondolom ezek nem olyan szemetszúróak, de lehet most majd másik fórumon meg azt kell majd magyaráznom, hogy milyen egyetemi végzettségem is van....

Remélem ezek amegnyilvánulások felém csak valami pillanatnyi rossz lelkiállapot, vagy hirtelen felindultság valami októl vezérelve, és hamarosan elmúlik, mert én őszintén sajnálnám ha egy barátság menne rá.

Tisztelettel: Pokrócos György r. tzls. 4-szeres Mr. ZSaru, és 1-steres fekvenyomó "Rendőr Olimpia"  bajnok. Ha tetszik, ha nem.

2008. Október 29. - 22:21:44
Válasz #1887
Nem elérhető

Pók

Talán még annyit megjegyzek, hogy az idei Zsaru versenyt is közvetíti majd az Rtl Klub Fókusz c. műsora, és ha jól értesültem, Cimmermann Ferenc nyugalmazott rendőr alezredes úrra kihangsúlyozva, aki az első Zsaru versenyen is indult 1998-ban.

2008. Október 29. - 22:34:32
Válasz #1888
Nem elérhető

Pók

2008. Október 30. - 00:12:14
Válasz #1889
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Srácok, ezt át kéne vinni egy másik topikba, mivel nem a 2008-as őszi versenyekhez kapcsolódik. Thanks my friends.