2024. November 06. - 00:50:25
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423434 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. Október 28. - 19:43:29
Válasz #1860
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
"Figyelem! November 9-én Biotech USA Elite testépítő válogató versenyt tartunk egy abszolút kategóriában a Hungexpo "D" pavilonjában a gyerek versenyek után. Regisztráció és nevezés 8.30 - 9.30ig. Nevezési díj 1500 Ft. Díjazás az első 8 helyezettnek. Az első 4 kvalifikálja magát a délutáni Biotech USA Euro Elite Tours versenyére. A válogató versenyen bárki indulhat. Az Euro Elite versenyen való indulás feltétele: érvényes kék könyv (helyszínen is kiváltható - 5000 Ft )és Euro Elite Licence kiváltása ( 100Euro). Előnevezés és további információ: Osiyemi Zita: 06-20-9457-679 vagy zitaosiyemi@yahoo.com ."

2008. Október 28. - 23:08:39
Válasz #1861
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Rendőrösdi

Ezen a versenyen én is ott leszek mint műsorvezető, és mint az abszolút rendőr világbajnok!
Bár a plakáton engem nem emlitettek meg!
Most olvastam egy másik fórumon, hogy a Pokrócos  Gyuri a világ legerősebb rendőre( pedig a rendőrök közt én vagyok világbajnok és vilégcsúcstartó erőemelésben!)

Azt is ezen a fórumon olvastam hogy Pokrócos nyerte meg legtöbbször a Mr Zsaru címet, pedig nekem van 7 aranyam a  Rendőr  Tűzoltó világjátékokról. (persze ez említésre sem méltó)
Talán ha megvédtem a  90kg, abszólút és páros aranyamat a World Police&Fire Gamesen, elindulok az itthoni Mr Zsarun (ahol a szervező eddig a világelsőségem miatt nem engedett indulni) hátha én is elérek valamit!! ;D ;D ;D ;D
 d:)

2008. Október 29. - 14:37:19
Válasz #1862
Nem elérhető

ati75

Laci! A magyar "Schwarzenegger"-el állhatnál egy színpadon a Mr. Zsaru-n, már ezért megérné, ha indulhatnál... !+"% Ha meg még elérnél valami helyezést, akkor az már csak hab a tortán... @:-) A 7 rendőr vb arany a Mr. Zsaru címnek a nyomába sem ér... ))=/  **:))))* ****:)))

2008. Október 29. - 14:42:11
Válasz #1863
Nem elérhető

hopika

a legerősebb zsaru nem KÓLMEN?
 O0
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 29. - 15:11:22
Válasz #1864
Nem elérhető

FirstLady

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 29. - 15:28:25
Válasz #1865
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Rendőrösdi

Ezen a versenyen én is ott leszek mint műsorvezető, és mint az abszolút rendőr világbajnok!
Bár a plakáton engem nem emlitettek meg!
Most olvastam egy másik fórumon, hogy a Pokrócos  Gyuri a világ legerősebb rendőre( pedig a rendőrök közt én vagyok világbajnok és vilégcsúcstartó erőemelésben!)

Azt is ezen a fórumon olvastam hogy Pokrócos nyerte meg legtöbbször a Mr Zsaru címet, pedig nekem van 7 aranyam a  Rendőr  Tűzoltó világjátékokról. (persze ez említésre sem méltó)
Talán ha megvédtem a  90kg, abszólút és páros aranyamat a World Police&Fire Gamesen, elindulok az itthoni Mr Zsarun (ahol a szervező eddig a világelsőségem miatt nem engedett indulni) hátha én is elérek valamit!! ;D ;D ;D ;D
;D

Kapásból most azt írnám, hogy ez szánalmas...pedig nem...ez inkább tipikus...  !+"% :-\
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 29. - 17:20:53
Válasz #1866
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
2007-ben a Mr Zsarun nem idulhattam szintén mivel én ugye a világbajnok vagyok, de azért Ausztriában versenyeztem a rendőrség büszkeségével (tőlem ballra)!
Amúgy mikor megkérdeztem a RENDŐRSÉG kOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLYÁT, HOGY TUDNAK E AZ ÉN EREDMÉNYEIMRŐL????
Azt a választ kaptam, hogy  most rám nincs műsoridő, majd legközelebb szóljak ha lesz valami!
Hát eddig sem kaptam megbecsülést, ezek szerint nekem személy szerint ez nem jár!

2008. Október 29. - 17:28:22
Válasz #1867
Nem elérhető

Gabe

magasabb tőled...hacsak nem ezért futtatják !+"% , nem tudom mi más indok lehet
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 29. - 17:32:01
Válasz #1868
Nem elérhető

Raymond

Lacikám! Pokrócos György sem izomtömegben sem definícióban-kidolgozottságban meg sem közelít téged.......ez csak egy személyes vélemény....

2008. Október 29. - 17:57:20
Válasz #1869
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Lacikám! Pokrócos György sem izomtömegben sem definícióban-kidolgozottságban meg sem közelít téged.......ez csak egy személyes vélemény....

Raymond!

Engem csak az bánt, hogy ezért a Mr Zsaruért én igazán tetem valamit nemzetközi szinten is, de engem mellőznek!

2008. Október 29. - 18:19:06
Válasz #1870
Nem elérhető

sasa

Ezzel mi is így vagyunk.
Végig vertük fél Európát, de senki sem rakott minket az újságba vagy sosem szerepelhettünk tv-ben.
De más ha megnyeri a Mátra kupát vagy második lesz az Ausztria kupán azt már sztárolják.
Le van szarva ez az egész seggnyalósdi hülye buzi társaság és a média. De ezek a nagy sztárok sosem mernek elmenni egy komolyabb nemzetközi versenyre.
A Pókkal tisztázni kell az esetleges téves állításokat, de neki legalább vannak eredményei. Nem beszélve arról, hogy ő legalább méltón viselkedett a tv-ben.
Az viszont biztos, hogy Laci több figyelmet érdemelne!!!!
De ez nem csak az eredményeire értendő, hanem a munkásságára is amit ezért a sportért tett. Łł=

2008. Október 29. - 18:33:30
Válasz #1871
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ezzel mi is így vagyunk.
Végig vertük fél Európát, de senki sem rakott minket az újságba vagy sosem szerepelhettünk tv-ben.
De más ha megnyeri a Mátra kupát vagy második lesz az Ausztria kupán azt már sztárolják.
Le van szarva ez az egész seggnyalósdi hülye buzi társaság és a média. De ezek a nagy sztárok sosem mernek elmenni egy komolyabb nemzetközi versenyre.
A Pókkal tisztázni kell az esetleges téves állításokat, de neki legalább vannak eredményei. Nem beszélve arról, hogy ő legalább méltón viselkedett a tv-ben.
Az viszont biztos, hogy Laci több figyelmet érdemelne!!!!
De ez nem csak az eredményeire értendő, hanem a munkásságára is amit ezért a sportért tett. Łł=

Köszi Sasa!

Ez jól esett! Legalább itt és tőletek kepok elismerést, ahogy nálunk a fórumon Brigi is megkapja és mindenki más aki tesz ezért a sportért!

2008. Október 29. - 19:03:43
Válasz #1872
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ha már így a médiát felhoztátok!
Azt hiszem elég régóta a média területén tevékenykedek, láttam hideget, meleget.
Higgyétek el nem volt könnyű elindítani a Gyurmát egy országos televíziós (nem kis) csatornán. Azt hogy ez a műsor létezik az már egy kész csoda. Rövid a műsor, igen tudom, de hónapról hónapra elkészül. Az első időkben este 23:00-kor volt az adás, megdolgoztunk érte, hogy főműsoridőben legyen. Lépésről lépésre előrébb jutunk, de nem rohanunk, van időnk. Most írhatnám, hogy mit teszünk a sportért, de nem teszem, mert még igazából nem tettünk semmit.

Legyetek türelemmel!  ;)

2008. Október 29. - 19:18:02
Válasz #1873
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
2007-ben a Mr Zsarun nem idulhattam szintén mivel én ugye a világbajnok vagyok, de azért Ausztriában versenyeztem a rendőrség büszkeségével (tőlem ballra)!
Amúgy mikor megkérdeztem a RENDŐRSÉG kOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLYÁT, HOGY TUDNAK E AZ ÉN EREDMÉNYEIMRŐL????
Azt a választ kaptam, hogy  most rám nincs műsoridő, majd legközelebb szóljak ha lesz valami!
Hát eddig sem kaptam megbecsülést, ezek szerint nekem személy szerint ez nem jár!

Vater!

Nekem is az volt a válasz amikor támogatást kértem a nagy hatalmas Hídépítő zRt-től, hogy: "ILYEN izékre (itt majdnem sikerült egy páros bicepsz előről) nekünk nincs időnk és keretünk"! De Fenyő Miklós koncertre volt PÍÍÍZZZ! Szóval még mindig marad egyedül a WWW.BODYBUILDING.HU :-):-)::

2008. Október 29. - 19:32:42
Válasz #1874
Nem elérhető

FirstLady

Szóval még mindig marad egyedül a WWW.BODYBUILDING.HU :-):-)::
ezért nem árt, ha az ember igyekszik megköszönni azt, ha valakitől kap valamit...

...akár csak egy 1000-es cévitaminos üdcsit is... KÖSZI Prod! :-){
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady