2024. November 06. - 04:09:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423485 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Október 27. - 22:15:22
Válasz #1830
Nem elérhető

sasa

A Csehországban lezajlott Profi Ms & Mr Fitness versenynek vannak magyar vonatkozású hírei is:

Női fitness. 8. hely Németh Andrea ( Az első helyezett egyébként Silvia Malachovska lett )

Gyermek Fitness: 1. hely Lang Lara  ****:))))))

Gratula az első helyezett Larának!

Ezt a Malachovskát verte Brigi tavaly a Világkupán egyhangú pontozással.

2008. Október 27. - 22:43:53
Válasz #1831
Nem elérhető

kaza

A Csehországban lezajlott Profi Ms & Mr Fitness versenynek vannak magyar vonatkozású hírei is:

Női fitness. 8. hely Németh Andrea ( Az első helyezett egyébként Silvia Malachovska lett )

Gyermek Fitness: 1. hely Lang Lara  ****:))))))

Gratula az első helyezett Larának!

en is gratulalok
az en lanyaim mar fejen allnak es gondolkodom tetszene e nekik a fitnesz de megcsak harom evesek:D

az a durva, hogy egyszerre hárman vannak a gyerekek, és mind ugyanakkorák, ráadásul az egyik fiú ;)

apropó: tényleg, hány éves kortól lehet a gyerekeket fitnessz-re járatni?

Öt éves kortól már lehet speckó ovi fitnessre ahol még játékos formában ismerkednek a mozgással.Az iskolaérettséggel érik azt el hogy már nem csak 30 percre lehet őket lefoglalni hanem 60-90 percre. Én úgy gondolom a 7 éves kor az ideális.

Te már jöhetsz akkor Lady. Bár...visszagondolva a hétvégére....nem biztos.  ;D
Akkor Kaza, kitartást még a hármasikrekkel, már csak alig 2 ill. 4 év...  <3! ;)

Pszt Sztereó, ne áruld el a titkunkat **:))))*  !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

ledi mit csinaltal a hetvegen ?:D
meselj:D
itt van ket tornasz iskola, ahova mar most mehetnek, es akarom is vinni oket, ami a legjobb hogy ugy nezik meg a labukra ragadt matricat hogy felemelik  a labukat
de gondolkodtam szalontancon is kar hogy nincsenek parban :D

2008. Október 27. - 23:20:47
Válasz #1832
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Nos, akkor pár kép még az Efit's Digest Silver sorozatból.

Egyébként mi azért szeretünk ilyen kis versenyeken részt venni, mint a MOM volt most hétvégén, semmi csilli villi videofal, meg mi vagyunk az atyaúristen, csak így lazán kicsiben, mert ennek legalább nincs péz szaga és olyan jó képek készülnek.  ;D  ;D Mások meg hemperegjenek a drága videofalaikban. Még egy má má má májlit sem pazarolok rájuk. Dögöljön meg mindegyik a plazmatévéjében. ;D

Ezek a kis g.ci beszólások de jók ám gyerekek, nem?  ;D

Na mindegy, jöjjön pár remek darab.
Képfelirat: ...Azt mondtam nyugi, mindenki maradjon a helyén...nincs bomba az épületben. Legalábbis nekem ez az ólom ruhás fickó ezt mondta.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 27. - 23:28:48
Válasz #1833
Nem elérhető

Cressler

Egyébként mi azért szeretünk ilyen kis versenyeken részt venni, mint a MOM volt most hétvégén, semmi csilli villi videofal, meg mi vagyunk az atyaúristen, csak így lazán kicsiben, mert ennek legalább nincs péz szaga és olyan jó képek készülnek.  ;D  ;D Mások meg hemperegjenek a drága videofalaikban. Mág egy ma ma ma májlit sem pazarolok rájuk. Dögöljön meg mindegyik a plazmatévéjében. ;D

Képfelirat: ...Azt mondtam nyugi, mindenki maradjon a helyén...nincs bomba az épületben. Legalábbis nekem ez az ólom ruhás fickó ezt mondta.
tudod Efit ezek a kis geci beszólások a kemény 'nagycsávó' imidzs szignifikáns részei egyeseknél 
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Október 27. - 23:49:33
Válasz #1834
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 27. - 23:54:01
Válasz #1835
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

Egyébként mi azért szeretünk ilyen kis versenyeken részt venni, mint a MOM volt most hétvégén, semmi csilli villi videofal, meg mi vagyunk az atyaúristen, csak így lazán kicsiben, mert ennek legalább nincs péz szaga és olyan jó képek készülnek.  ;D  ;D Mások meg hemperegjenek a drága videofalaikban. Mág egy ma ma ma májlit sem pazarolok rájuk. Dögöljön meg mindegyik a plazmatévéjében. ;D

tudod Efit ezek a kis geci beszólások a kemény 'nagycsávó' imidzs szignifikáns részei egyeseknél 

Pontosan.

2008. Október 28. - 00:02:32
Válasz #1836
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Képfelirat:..Johnny: OK, szóval a teljes csomagot akarjátok.  ;)

2008. Október 28. - 00:12:21
Válasz #1837
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Here I go again... >:D

2008. Október 28. - 00:23:00
Válasz #1838
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
...And here we go... :D

2008. Október 28. - 00:42:16
Válasz #1839
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Képfelirat: ...Jaj bébi, zuhanunk!

2008. Október 28. - 00:54:32
Válasz #1840
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

2008. Október 28. - 01:20:01
Válasz #1841
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

2008. Október 28. - 01:22:11
Válasz #1842
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
...And just one more good night shot  8)

2008. Október 28. - 10:01:04
Válasz #1843
Nem elérhető

Cressler

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Október 28. - 10:09:45
Válasz #1844
Nem elérhető

kaza

That Girl 10  8)
jok ezek a kepek, nem tudnek valasztani kozuluk ha fiu lennek :d