Összes szavazó: 208
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Csak annyit mondok ez a lényeg
szterejó, a szád alapján... ööö... Sylvester Stallone...?
Idézetet írta: God Vazzeg - 2008. Október 27. - 09:52:11Idézetet írta: hopika - 2008. Október 27. - 09:51:00Szerintem mindenkinek így kellett látnia...Robin nagyon megdöbbentem, élete formája volt, nagyon-nagyon sajnálom hogy nem jött össze neki Hmm...túl sok volt már a butaság ebben a témában.Sajnos nem voltam ott a versenyen, de mindkettőjük fizikumát ismerem + láttam fotókat, videókat. A testépítésben a bíráskodásnak megvannak az írott és az iratlan szabályai. Iratlan szabályok alatt azt értem, hogy ha csak "laikusként" ránézünk egy fizikumra akkor is lehet(ne) az emberben annyi érzék az arányokhoz, a test szépségéhez, hogy meglátjuk a különbségeket...de sajnos ez az érzék a legtöbbször még a bírókban sincs meg, nemhogy a "laikusokban".De előbb nézzük a száraz tényeket... A bíráskodás szempontjait.1 - Forma, egyensúly, esztétikum, szimmertia, V alak, lapos szeparált has, a fizikum általános szépsége, bőrszín és tónus, egészséges megjelenés... Forma és sziluett? Szóba sem jöhet Alex összehasonlítása Robival! Esztétikum, szimmertia, V alak, a fizikum általános szépsége? Ugye ebbe az összehasonltásba senki nem akar most belemenni... Azt hiszem egyértelmű.Bőrszín és tónus? Robi legendásan felületesen barnítja magát és természetesen az elengedhetetlen leukoplaszt is a helyén van...Egészséges megjelenés? 2003 - rosszullét. 2006 - kórház. 2008 - ha jól tudom kórház...2. Kondíció, izomkirajzoltság, szárazság, szeparáció, keresztszálkák, izomkeménység, feszes bőr, izomteltség...stb.Robi élete egyik legjobb kondícióját hozta. Ez igencsak jól mutatott, mivel utoljára 2000 környékén volt ilyen definiáltsága, tehát magához képest nagy volt a fejlődés. De Alex definíciója is teljesen a helyén volt, csupán annyi a helyzet, hogy nála ez nem volt meglepő. Hozta a tőle elvárt kondit.Izomkeménység? Robi keményebb volt.Izomteltség? Robi amúgy sem a telt izmairól híres (kivéve váll-kar), de ez az extrém vízhajtózás csak tovább rontott a helyzeten és teljesen laposak lettek az izmai. Pl. a combfesztője és a melle értékelhetetlenné vált.3. Izomtömeg, vastagság, szélesség, kerek izmok...Izomtömegben Robi az egyik legjobb lehetne az országban, de a versenyeken a fizikuma mindig annyira ki van szipolyozva, hogy az ellapult, leürített, levízhajtózott izmok abszolúte nem tudnak érvényesülni Robi egyébként hatalmas vázán. Emellett súlyos arányossági/izomtömegbeli hiányosságai vannak. A méreteihez csak a felkarjai, a combhajltója, a vádlija és a hátszélessége arányos. Minden más le van maradva. Értékelhetetlen: combfeszítő, mell, alkar.Szélesség? Robinak eleve nagyon széles vállcsontja van, de a dereka is széles és az oldalsó deltája is alulfejlett...tehát egyértelmű Alex fölénye...széles vállcsont, keskeny csípő, drámai V alak, jó oldalsó delták.Kerek izmok? Ezt már kitárgyaltuk.4. Prezentáció, képesség a fizikum legelőnyösebb oldalának a bemutatásáraRobi híresen rossz pózoló, minimális mozgáskultúra és ritmusérzék nélkül. De ha még ennyire ki is üti magát egészségügyileg akkor már teljesen alkalmatlanná válik a színpadi szereplésre. Ezt látni is lehetett + a kűrjét már elő sem tudta adni. Hozzáteszem IFBB profi versenyeken akin látják, hogy rosszul van azt ki sem hívják összevetésekre. Nem kell a balhé, hogy esetleg összevetés közben legyen rosszul. Tehát Robit egy olyan közegben max. egyszer hívták volna ki...így kapásból 3-6 helyezést esett volna.Sztem ne folytassuk...
Idézetet írta: hopika - 2008. Október 27. - 09:51:00Szerintem mindenkinek így kellett látnia...Robin nagyon megdöbbentem, élete formája volt, nagyon-nagyon sajnálom hogy nem jött össze neki
Szerintem mindenkinek így kellett látnia...
Ha a toronnynak gatyája lenne ő lenne a faluban a legmagasabb srác! De nincs.......
Idézetet írta: Berkes László - 2008. Október 27. - 21:10:14Ha a toronnynak gatyája lenne ő lenne a faluban a legmagasabb srác! De nincs....... Torony így is a legmagasabb srác a faluban
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Október 27. - 21:16:15Idézetet írta: Berkes László - 2008. Október 27. - 21:10:14Ha a toronnynak gatyája lenne ő lenne a faluban a legmagasabb srác! De nincs....... Torony így is a legmagasabb srác a faluban Bocs ez off de kikívánkozik:Ha a nadrágban egy torony lenne,Ő lenne a SRÁC a faluban.
Színpadra lépés előtt:mod: magához képest nagyon lapos
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 27. - 21:21:01Idézetet írta: FirstLady - 2008. Október 27. - 21:16:15Idézetet írta: Berkes László - 2008. Október 27. - 21:10:14Ha a toronnynak gatyája lenne ő lenne a faluban a legmagasabb srác! De nincs....... Torony így is a legmagasabb srác a faluban Bocs ez off de kikívánkozik:Ha a nadrágban egy torony lenne,Ő lenne a SRÁC a faluban. Szterjó, te H*LYE vagy ...ez már hányadik is StimulantX rulez
A Csehországban lezajlott Profi Ms & Mr Fitness versenynek vannak magyar vonatkozású hírei is:Női fitness. 8. hely Németh Andrea ( Az első helyezett egyébként Silvia Malachovska lett )Gyermek Fitness: 1. hely Lang Lara Gratula az első helyezett Larának!
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 27. - 21:29:10A Csehországban lezajlott Profi Ms & Mr Fitness versenynek vannak magyar vonatkozású hírei is:Női fitness. 8. hely Németh Andrea ( Az első helyezett egyébként Silvia Malachovska lett )Gyermek Fitness: 1. hely Lang Lara Gratula az első helyezett Larának! en is gratulalokaz en lanyaim mar fejen allnak es gondolkodom tetszene e nekik a fitnesz de megcsak harom evesek:D
Idézetet írta: kaza - 2008. Október 27. - 21:39:33Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 27. - 21:29:10A Csehországban lezajlott Profi Ms & Mr Fitness versenynek vannak magyar vonatkozású hírei is:Női fitness. 8. hely Németh Andrea ( Az első helyezett egyébként Silvia Malachovska lett )Gyermek Fitness: 1. hely Lang Lara Gratula az első helyezett Larának! en is gratulalokaz en lanyaim mar fejen allnak es gondolkodom tetszene e nekik a fitnesz de megcsak harom evesek:Daz a durva, hogy egyszerre hárman vannak a gyerekek, és mind ugyanakkorák, ráadásul az egyik fiú apropó: tényleg, hány éves kortól lehet a gyerekeket fitnessz-re járatni?
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Október 27. - 21:41:31Idézetet írta: kaza - 2008. Október 27. - 21:39:33Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 27. - 21:29:10A Csehországban lezajlott Profi Ms & Mr Fitness versenynek vannak magyar vonatkozású hírei is:Női fitness. 8. hely Németh Andrea ( Az első helyezett egyébként Silvia Malachovska lett )Gyermek Fitness: 1. hely Lang Lara Gratula az első helyezett Larának! en is gratulalokaz en lanyaim mar fejen allnak es gondolkodom tetszene e nekik a fitnesz de megcsak harom evesek:Daz a durva, hogy egyszerre hárman vannak a gyerekek, és mind ugyanakkorák, ráadásul az egyik fiú apropó: tényleg, hány éves kortól lehet a gyerekeket fitnessz-re járatni?Öt éves kortól már lehet speckó ovi fitnessre ahol még játékos formában ismerkednek a mozgással.Az iskolaérettséggel érik azt el hogy már nem csak 30 percre lehet őket lefoglalni hanem 60-90 percre. Én úgy gondolom a 7 éves kor az ideális.Te már jöhetsz akkor Lady. Bár...visszagondolva a hétvégére....nem biztos.