2024. November 06. - 04:26:56
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423496 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. Október 27. - 10:18:21
Válasz #1800
Nem elérhető

BrianB

Valóban nagyon szépen fejlődik Anita.
Annak viszont örülök, hogy elhagyta a túl erős sminket.
Még talán a hajával csinálnék valamit, hogy ne takarja annyira az arcát.
Milyen magas Anita?
169cm, és 65kg volt a verseny reggelén.

2008. Október 27. - 10:25:04
Válasz #1801
Nem elérhető

AnitaH

Valóban nagyon szépen fejlődik Anita.
Annak viszont örülök, hogy elhagyta a túl erős sminket.
Még talán a hajával csinálnék valamit, hogy ne takarja annyira az arcát.
Milyen magas Anita?
Köszönöm, tőletek különösen jól esik az elismerés. Brigire nagyon felnézek.  :-){ A hajamon még én is dolgozok, hosszabat szeretnék, csak a szőke anno teljesen hazavágta, és nagyon nehezen jött rendbe. Jövőre már remélem az is rendben lesz, ill. lesz még még pár plusz kg izom, és egyszer majd egy Brigi - Orsi - F. Andi trió mellett is labdába rúghatok.  =/+'

2008. Október 27. - 16:45:28
Válasz #1802
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Pár kép Farkas Andiról!

Andi az SB-n, és a MoM-ban is indult az Elit versenyen!
 Évek óta piszkálják, hogy faragja bele magát a nemzetközi Bodifitnessbe, és az utolsó szezonban a Masters Eb 4. helyezét nézve ez sikerült is!(A mastersben egy nagyon durva abszolút kategória van a VB-n EB-n.)
Az SB-n nem érvényesült az IFBB trend, és a tömegével  Nagy Orsi nyert!
 A MoM-ban a kategóriáját nyerte Andi, de abszolútban 2. lett, mivel a bírók döntése alapján ezek szerint sok volt.
Így nehéz okosnak lenni a készüléskor, nem irigylem a lányokat! Nem vitatom a bírákat, hisz ki vagyok én ahoz. Mégis az én szemszögemből a Bodyfitness bíráskodás sokszor következetlennek tűnik. Nekem mindig is érthetetlenek  lesznek az eredmények ebben a kategóriában! Talán az a baj, hogy sok szempont együttesen, azonban szabadon súlyozva hozza  a végeredményt!
Gratula Andinak, és itt van pár tök jó kép!

2008. Október 27. - 17:27:15
Válasz #1803
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szerintem mindenkinek így kellett látnia...

Robin nagyon megdöbbentem, élete formája volt, nagyon-nagyon sajnálom hogy nem jött össze neki  :-O
Hmm...túl sok volt már a butaság ebben a témában.

Sajnos nem voltam ott a versenyen, de mindkettőjük fizikumát ismerem + láttam fotókat, videókat.

A testépítésben a bíráskodásnak megvannak az írott és az iratlan szabályai. Iratlan szabályok alatt azt értem, hogy ha csak "laikusként" ránézünk egy fizikumra akkor is lehet(ne) az emberben annyi érzék az arányokhoz, a test szépségéhez, hogy meglátjuk a különbségeket...de sajnos ez az érzék a legtöbbször még a bírókban sincs meg, nemhogy a "laikusokban".

De előbb nézzük a száraz tényeket... A bíráskodás szempontjait.

1 - Forma, egyensúly, esztétikum, szimmertia, V alak, lapos szeparált has, a fizikum általános szépsége, bőrszín és tónus, egészséges megjelenés...

Forma és sziluett? Szóba sem jöhet Alex összehasonlítása Robival!

Esztétikum, szimmertia, V alak, a fizikum általános szépsége? Ugye ebbe az összehasonltásba senki nem akar most belemenni... :D Azt hiszem egyértelmű.

Bőrszín és tónus? Robi legendásan felületesen barnítja magát és természetesen az elengedhetetlen leukoplaszt is a helyén van...

Egészséges megjelenés? 2003 - rosszullét. 2006 - kórház. 2008 - ha jól tudom kórház...

2. Kondíció, izomkirajzoltság, szárazság, szeparáció, keresztszálkák, izomkeménység, feszes bőr, izomteltség...stb.

Robi élete egyik legjobb kondícióját hozta. Ez igencsak jól mutatott, mivel utoljára 2000 környékén volt ilyen definiáltsága, tehát magához képest nagy volt a fejlődés. De Alex definíciója is teljesen a helyén volt, csupán annyi a helyzet, hogy nála ez nem volt meglepő. Hozta a tőle elvárt kondit.

Izomkeménység? Robi keményebb volt.

Izomteltség? Robi amúgy sem a telt izmairól híres (kivéve váll-kar), de ez az extrém vízhajtózás csak tovább rontott a helyzeten és teljesen laposak lettek az izmai. Pl. a combfesztője és a melle értékelhetetlenné vált.

3. Izomtömeg, vastagság, szélesség, kerek izmok...

Izomtömegben Robi az egyik legjobb lehetne az országban, de a versenyeken a fizikuma mindig annyira ki van szipolyozva, hogy az ellapult, leürített, levízhajtózott izmok abszolúte nem tudnak érvényesülni Robi egyébként hatalmas vázán. Emellett súlyos arányossági/izomtömegbeli hiányosságai vannak. A méreteihez csak a felkarjai, a combhajltója, a vádlija és a hátszélessége arányos. Minden más le van maradva. Értékelhetetlen: combfeszítő, mell, alkar.

Szélesség? Robinak eleve nagyon széles vállcsontja van, de a dereka is széles és az oldalsó deltája is alulfejlett...tehát egyértelmű Alex fölénye...széles vállcsont, keskeny csípő, drámai V alak, jó oldalsó delták.

Kerek izmok? Ezt már kitárgyaltuk.

4. Prezentáció, képesség a fizikum legelőnyösebb oldalának a bemutatására

Robi híresen rossz pózoló, minimális mozgáskultúra és ritmusérzék nélkül. De ha még ennyire ki is üti magát egészségügyileg akkor már teljesen alkalmatlanná válik a színpadi szereplésre. Ezt látni is lehetett + a kűrjét már elő sem tudta adni. Hozzáteszem IFBB profi versenyeken akin látják, hogy rosszul van azt ki sem hívják összevetésekre. Nem kell a balhé, hogy esetleg összevetés közben legyen rosszul. Tehát Robit egy olyan közegben max. egyszer hívták volna ki...így kapásból 3-6 helyezést esett volna.

Sztem ne folytassuk...

:-}
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 27. - 17:54:12
Válasz #1804
Nem elérhető

hopika

Mivel nem vagyok/vagyunk nemzetközileg elismert bírók-elfogadom amit leírtál Pisti...
Én tényleg csak egy laikus vagyok-én ott és akkor jobbnak ítéltem Robit.Ennyi:ez az én véleményem,de nem én pontozok.
 :-){
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 27. - 17:56:55
Válasz #1805
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Mivel nem vagyok/vagyunk nemzetközileg elismert bírók-elfogadom amit leírtál Pisti...
Én tényleg csak egy laikus vagyok-én ott és akkor jobbnak ítéltem Robit.Ennyi:ez az én véleményem,de nem én pontozok.
 :-){
Nem konkrétan nektek címeztem ezt, de itt most épp titeket tudtalak csak idézni.

8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 27. - 17:58:59
Válasz #1806
Nem elérhető

hopika

Vettem tudomásul!
 ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 27. - 18:48:41
Válasz #1807
Nem elérhető

Gabe

Még jó, hogy Pisti írta ezt le, mert engem már ízekre szedett volna emiatt valaki az tuti  :)
Persze én nem tudtam volna ilyen részletezéssel megfogalmazni, de a lényege hasonló lett volna.
Annyit még, hogy Robi melle és combfeszítője még távolról készült videofelvételeken is szembetűnően gyenge
az egyéb testrészeihez képest.
Hangsúlyozom, hogy nem ledegradáló a véleményem,mivel még csak a közelébe sem tudnék soha kerülni egy ilyen fizikumnak,
csak ha Alexhez hasonlítjuk, akkor ezek alapvető különbségek.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 27. - 19:15:46
Válasz #1808
Nem elérhető

Gabcsika

Sziasztok! Mindenkinek gratulálunk az elért eredményekért. Farkas Andi tökéletes formát hozott, Nekem nagyon tetszett a superbodyn is.

Sajnos nem tudtunk átmenni hozzátok, de nyomon követjük az eseményeket. Gratula a Berkes Teamnek Zsuzsi mégszebb. Linda napról -napra tökéletesebb, élesebb, és szuper nőies. Zita tényleg Lara Croft. Nagyon eltalálta ezt a frizurát. Johnny meg egyszerűen ajaj!!!! :-):-):: :-):-):: :-):-)::

nekünk annyira nem sikerült fényesen a superbody, dehát teljesen érthető.

Nos mellékelek nektek egy aprócska szösszenetet  Bunny tollából:

Néhány érdekes részlet Bunny irományából:

"A pontozást a Bodybuilder csapata intézte, konkrétan a Robi és a Humi számolták ki végzetes precizitással a pontokat, mindenféle csalás vagy manipuláció maximális kizárásával.
Természetesen beleláttam ebbe és tettem néhány megdöbbentő felfedezést: egyes nagy múltú bíróknak lövése nincs arról hogy mit kell pontozni az egyes fordulókban: van aki automatikusan csak az alapfordulatok eredményit írja át. Volt bíró, aki kijelentette a döntőknél, hogy ő nem akar szabadpózt pontozni! Így az ő értékelését másik bírónak kellett befejezni. Érdekes hozzállás ez ha valaki megtisztelnek egy ilyen feladattal – mi sem hagytuk abba a felénél a verseny szervezését vagy a lapok értékelését!"

"Az se semmi, hogy van, aki akkor is a saját emberét pontozza előre, ha annak esélye sincs nyerni, pedig megmondtuk, hogy a bírói lapok nyilvánosak lesznek, sőt el fog készülni minden bírónak az ún. „judging score”-ja, tehát tudni fogjuk hogy ki a jó bíró és ki nem!"

"Elképesztő, hogy vagy olyan vastagarcbőrű személy, aki a szervező céget köpködi mindenhol, mégis idehozza a versenyzőit, majd beül a VIP sorba és az őt onnan elküldő biztonsági személyzettel közli, hogy ő itt VIP. Majd véletlenül az ő kis „csapata” az a ******* társaság, aki miután az enyhén formán kívüli (bár őt nem kritizálnám, mert a színpadon sportszerűen viselkedett) meg se közelíti az első helyet, gúnyosan skandálni kezdi hogy „Szájtek Teszt”, mintha valami csalás folytán nyert volna Dudás Ádám!"

"Mellékes adalék: a szövetség elnöke kirúgta a szövetségből a Superbodyn részt vevő bírókat, miközben a 150e Ft jogdíjat a szervezőktől a Superbodya elkérték."
Magabiztosságom a legnagyobb vakmerőség.

2008. Október 27. - 19:17:36
Válasz #1809

tozo

Vendég
Sziasztok! Mindenkinek gratulálunk az elért eredményekért. Farkas Andi tökéletes formát hozott, Nekem nagyon tetszett a superbodyn is.

Sajnos nem tudtunk átmenni hozzátok, de nyomon követjük az eseményeket. Gratula a Berkes Teamnek Zsuzsi mégszebb. Linda napról -napra tökéletesebb, élesebb, és szuper nőies. Zita tényleg Lara Croft. Nagyon eltalálta ezt a frizurát. Johnny meg egyszerűen ajaj!!!! :-):-):: :-):-):: :-):-)::

nekünk annyira nem sikerült fényesen a superbody, dehát teljesen érthető.

Nos mellékelek nektek egy aprócska szösszenetet  Bunny tollából:

Néhány érdekes részlet Bunny irományából:

"A pontozást a Bodybuilder csapata intézte, konkrétan a Robi és a Humi számolták ki végzetes precizitással a pontokat, mindenféle csalás vagy manipuláció maximális kizárásával.
Természetesen beleláttam ebbe és tettem néhány megdöbbentő felfedezést: egyes nagy múltú bíróknak lövése nincs arról hogy mit kell pontozni az egyes fordulókban: van aki automatikusan csak az alapfordulatok eredményit írja át. Volt bíró, aki kijelentette a döntőknél, hogy ő nem akar szabadpózt pontozni! Így az ő értékelését másik bírónak kellett befejezni. Érdekes hozzállás ez ha valaki megtisztelnek egy ilyen feladattal – mi sem hagytuk abba a felénél a verseny szervezését vagy a lapok értékelését!"

"Az se semmi, hogy van, aki akkor is a saját emberét pontozza előre, ha annak esélye sincs nyerni, pedig megmondtuk, hogy a bírói lapok nyilvánosak lesznek, sőt el fog készülni minden bírónak az ún. „judging score”-ja, tehát tudni fogjuk hogy ki a jó bíró és ki nem!"

"Elképesztő, hogy vagy olyan vastagarcbőrű személy, aki a szervező céget köpködi mindenhol, mégis idehozza a versenyzőit, majd beül a VIP sorba és az őt onnan elküldő biztonsági személyzettel közli, hogy ő itt VIP. Majd véletlenül az ő kis „csapata” az a ******* társaság, aki miután az enyhén formán kívüli (bár őt nem kritizálnám, mert a színpadon sportszerűen viselkedett) meg se közelíti az első helyet, gúnyosan skandálni kezdi hogy „Szájtek Teszt”, mintha valami csalás folytán nyert volna Dudás Ádám!"

"Mellékes adalék: a szövetség elnöke kirúgta a szövetségből a Superbodyn részt vevő bírókat, miközben a 150e Ft jogdíjat a szervezőktől a Superbodya elkérték."

Igazából most nem önérzetből,hanem a team tagjainak kérésére írok. Különösen engem abszolút nem érdekel Bunny úriember,mert nem sorolom a végtelen intelligens emberek közé,éppen ezért ki is marad az életemből az egész mocska,amit előad.Sajna antiszocként sorolom be,ami a mai társadalomban romboló értékű,ezért kerülendő..Másnéven: Supressiv Person-azaz Elnyomó Személy.
Azt gondolom pontosan a semlegességem miatt igazából nem foglalkoztam ezzel az emberrel.Benne mégis ellenérzetet vált ki még a semlegesség is. A röhej az egészben az,hogy amikor előtte állsz teljes testedben,segítőkész,mintha mi sem lenne. Még a regisztrációnk javításában is ő segítkezett,amiért én inkább köszönetem nyilvánítom felé.Csak a monitorja mögött nagyszájú a kisfiú,egyébként meg parányi lélek,aki fél mindenkitől.Sajna pechére lélekként,illetve lényként nem igazán közelíti meg lételeme az én felfogásom és lételemem alját sem ,ezért nem tartanám fair játéknak a bármiféle negatív reagálást felé. Még felzabálnám szegényt,ami biztos komplett teljes öszeomlást jelentene kis lelkében. Inkább hagyom,hagy érvényesüljön a maga kis elképzelt badis világnézetében,én meg megyek előre és teljesen más szinteken élem az életemet. Igazából sajnálom Őt.
Itt le is zárnám ezt a témát ,ha tovább menne a mocskolódás,csak menjen -én kivonnám ebből magam,nincsen időm,sem kedvem ezzel foglalkozni...Már most felelegesnek tartom és elpazarolt időnek még ezt a pár reagáló sort is leírni.
Mindig ezt szoktam mondani:
Igazából : OXYGÉN!!!!!!! levegő az ember számomra.

2008. Október 27. - 19:27:22
Válasz #1810
Nem elérhető

Gabe

diplomatikus reakció volt ToZo!  ****:))))))

2008. Október 27. - 19:35:21
Válasz #1811

Torony

Vendég
Mért kell ezzel foglalkozni? Hozza a maga kis "hiteles" szintjét, oktatja a gondolkodásra képteleneket, hogy mikor mit kell gondolni. Próbál frappáns lenni, de ahhoz magasabb IQ kellene. Fröcsögjön csak a szemétdombján, ez ide nem való.

Szerintem. 

2008. Október 27. - 19:44:07
Válasz #1812
Nem elérhető

Gabe

Főleg, hogy az egésznek a szervezője nem a bodibuilding.hu és nem is az extremefit lett volna, hanem Link úr!

2008. Október 27. - 19:47:43
Válasz #1813
Nem elérhető

FirstLady

Minek foglalkozunk olyannal, aki valójában senki?! ????...

:-!!!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 27. - 19:58:35
Válasz #1814
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Csak annyit mondok ez a lényeg  :D