2024. November 06. - 07:01:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423542 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2008. Október 26. - 22:02:25
Válasz #1770
Nem elérhető

NaturalBoy

Akárki is ez a lány, biztos vagyok benne, hogy hallani fogunk róla még a későbbiekben. Nem gondoljátok?
Mégegy akkor ebből a témából... 8)

HHHúú de szép a hölgy  <3!  <3!  <3!  <3!  <3!  <3!  <3!  <3!  <3!  <3!

2008. Október 26. - 22:10:03
Válasz #1771
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Hallottatok már a MuscleLogic - End of War(A Háború Vége) Projectjéről? Nem? Hamarosan fogtok.
Producer fogja forgatni a reklámfilmjét és most egy izelitő kép itt van az előzetes forgatásról...(a kép csak illusztrácio)  >:D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 22:24:51
Válasz #1772
Nem elérhető

God Vazzeg

Hallottatok már a MuscleLogic - End of War(A Háború Vége) Projectjéről? Nem? Hamarosan fogtok.
Producer fogja forgatni a reklámfilmjét és most egy izelitő kép itt van az előzetes forgatásról...(a kép csak illusztrácio)  >:D

És miről fog szólni?  ***)))  ****:)))

2008. Október 26. - 22:25:16
Válasz #1773
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Az első REDHD-ra forgatott bodybuilding film lesz  @:-)

2008. Október 26. - 22:26:08
Válasz #1774
Nem elérhető

FirstLady

Az első REDHD-ra forgatott bodybuilding film lesz  @:-)

és ezt te találtad fel? hm? ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 22:26:43
Válasz #1775
Nem elérhető

God Vazzeg

:o Betör a technika!  @:-)

2008. Október 26. - 22:31:59
Válasz #1776
Nem elérhető

Tasman

Képen szereplő úriemberek szerepelni fognak a filmben, vagy tényleg csak az elme szülöttei... ;D ;D ;D

Vagyis ez összefügg A Nagy Gyurma Forgatással, és ők lettek a statiszták?  >:D

2008. Október 26. - 22:34:45
Válasz #1777
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

Képen szereplő úriemberek szerepelni fognak a filmben, vagy tényleg csak az elme szülöttei... ;D ;D ;D

Vagyis ez összefügg A Nagy Gyurma forgatással, és ők lettek a statiszták?  >:D

Efit illusztrációnak használta a fotót, de ahogy mondtam bárki jelentkezhet a forgatásra  8-)

2008. Október 26. - 22:36:02
Válasz #1778
Nem elérhető

FirstLady

Az első REDHD-ra forgatott bodybuilding film lesz  @:-)

Vagyis ez összefügg A Nagy Gyurma Forgatással, és ők lettek a statiszták?  >:D
"A filmben szereplő alakok a képzelet szüleményei, mindenfajta hasonlóság a valósággal, a véletlen műve" ****:)))
 :-!!!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 22:41:05
Válasz #1779
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A forgatás egyelőre titkos...Közkivánatra, vissza a Girls sorozathoz egy kép erejéig...  ;)  O0
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 22:49:21
Válasz #1780
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Képfelirat: ...De hova tünt Ayrton Senna,... akarom mondani Steve Namat, a nagy gyógyitó? The Big Healer...  :-Đ

2008. Október 26. - 22:51:55
Válasz #1781
Nem elérhető

fastor

most esik le hogy itt volt a szalagavatónk tavaly !+"%
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Október 26. - 23:03:26
Válasz #1782
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ennek a képnek a cime is az, hogy: Mukodj!!!

2008. Október 26. - 23:07:47
Válasz #1783
Nem elérhető

George

Ennek a képnek a cime is az, hogy: Mukodj!!!
Inkább: Gondolj!!! - Micimackó után szabadon ***))) ;D

2008. Október 26. - 23:12:07
Válasz #1784
Nem elérhető

Gabe

A forgatás egyelőre titkos...Közkivánatra, vissza a Girls sorozathoz egy kép erejéig...  ;)  O0
that girl képei...hogyismondjam... ***))) nagyon jók...  :)
"Yeah buddy, light weight baby!"