2024. November 06. - 05:31:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423520 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 26. - 21:00:12
Válasz #1755
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A gyurma stábja is meghívást és exkluzív forgatási jogot kapott a november 9-én megrendezésre kerülő Euro Elit-re  8-)

2008. Október 26. - 21:08:51
Válasz #1756
Nem elérhető

FirstLady

A gyurma stábja is meghívást és exkluzív forgatási jogot kapott a november 9-én megrendezésre kerülő Euro Elit-re  8-)
De jó, akkor találkozunk ott!  8-) ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 21:13:36
Válasz #1757
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
...Még egy kis Girls sorozat Lindával.  ****:))))))
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 21:17:44
Válasz #1758
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Egy jó kép a Digest-ből... 8)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 21:22:52
Válasz #1759
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2008. Október 26. - 21:25:49
Válasz #1760

Torony

Vendég
nagyon egyben van  ****:))))))

2008. Október 26. - 21:28:20
Válasz #1761
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Az Efit's Digest  :D hétvégi különdiját adományozom a következő képnek és a bodybuilding.hu fiatal, új, szuper tehetséges fotosának, Nándinak! Külön köszönet ezért a remek darabért.  :-oD  Abszolut gyüjtői darab szintén!  ;)

2008. Október 26. - 21:30:36
Válasz #1762
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Azt hiszen a fotóst megtartjuk  ****:)))))) ;D

2008. Október 26. - 21:35:53
Válasz #1763
Nem elérhető

FirstLady

hát igen, aki tud az tud...
minden helyzetben :-)! 8-) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2008. Október 26. - 21:38:02
Válasz #1764
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Akárki is ez a lány, biztos vagyok benne, hogy hallani fogunk róla még a későbbiekben. Nem gondoljátok?
Mégegy akkor ebből a témából... 8)

2008. Október 26. - 21:39:47
Válasz #1765
Nem elérhető

FirstLady

Akárki is ez a lány, biztos vagyok benne, hogy hallani fogunk róla még a későbbiekben. Nem gondoljátok?
Mégegy akkor ebből a témából... 8)
ha genyó lennék, megkérdezném, melyik kép előnyösebb... ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
még jó, hogy nem vagyok az  o:) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2008. Október 26. - 21:50:14
Válasz #1766
Nem elérhető

AnitaH

egy dolgot nem értek....
"3.   Bognár Gergő (64) egyéni " ő nem team tag? ????... ????... ????...
De gondolom igen...viszont valójában pedig Fitness 2000 team tag...
A Hegedűs Anita meg Johnny Fitness Team tag, de mindegy. A színpadra lépés előtt is szólni kellett érte, mert nem volt a lapon az egyesület rész, ahova be lehetett volna írni.  ????...

2008. Október 26. - 21:51:57
Válasz #1767
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ezen miért nem csodálkozom  ***)))

2008. Október 26. - 21:54:31
Válasz #1768
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A kép cime: The Name Of The Game  :D

2008. Október 26. - 21:56:12
Válasz #1769
Nem elérhető

FirstLady

Ezen miért nem csodálkozom  ***)))
valószínűleg azért, amiért én nem csodálkoztam azon, hogy olyan versenyzőnek kellett a folyosóról nézni a versenyt, aki a VIP kategóriába kellett volna, hogy tartozzon...  ***)))

FirstLady