2024. November 06. - 02:24:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423442 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 26. - 17:26:53
Válasz #1725

Torony

Vendég
hogy egy örök klasszikust idézzek: mint egy diókkal kitömött koton! :)

2008. Október 26. - 17:47:38
Válasz #1726
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Testépitő média sorozat... ;D

Képfelirat: Bazzeg, nem épp most kapcsol le ez a szar. A fasz van ezzel az izével...Valaki csak tud jönni segiteni...végülis, nem én találtam  fel ezt a szart...A fasznak vagyunk erre az izére úgy oda...Még jó hogy kiloptam ezt a szart a hirtévéből és nem is működik...gyertek má' ide gyerekek, a román k...va annyját aztat... ;D
Efit, holnap nem tudok menni dolgozni, megfulladtam a röhögéstől  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Ezt nem lehetett kihagyni, sorry for that... :D

Kezdessz belejönni Efit. ;D Ez már majdnem olyan mintha én írtam volna.  ****:))) ****:))) ****:)))

2008. Október 26. - 17:54:30
Válasz #1727

B1ll4

Vendég
Szemből páros bicepszet kérjük szépen Efit , leplezzük le totálra a Johnny package-t :)

az a top póz !  8-)

2008. Október 26. - 17:55:56
Válasz #1728
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Na akkor egy Johnny klasszikus FLEX magazin kép szűrökkel stilusban.  8)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 17:56:32
Válasz #1729
Nem elérhető

máté

Kérdezgettem a Johnny bemutató után este,de nem tudta senki,hogy brian indult-e SB-n,vagy nem?

Sajnálom,hogy nem voltam kint,én igazából Gergőre lettem volna kíváncsi,a képeket nézegettem meg,de nekem ugy tűnt,romániában sokkal jobb volt!
Elfáradt,vagy mi lehetett a gond?Lehet,hogy a 2 vízhajtás sok volt?
Csak azért érdekelne,mert szerintem a Gergő fizikuma az egyik legesztétikusabb,legszebb,így nagyon szurkoltam neki,kíváncsi lennék mi volt!

Ha ittvagy Gergő írd meg mivót!

2008. Október 26. - 17:57:20
Válasz #1730

Torony

Vendég
bazeg a dzsoni combhajlító nagyon odabasz...

2008. Október 26. - 17:59:57
Válasz #1731
Nem elérhető

FirstLady

Na akkor egy Johnny klasszikus FLEX magazin kép szűrökkel stilusban.  8)
****:)))))) Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

ez nem johnny package... ez a bemutató forma... az pedig majd később lesz, november 9-én... @:-) @:-) @:-) @:-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 18:08:29
Válasz #1732
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Na akkor nézzük ezt a sorozatból... ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 18:10:14
Válasz #1733

B1ll4

Vendég
Nah ez az a póz ahol mi Seth-el padlót fogtunk ... az a kar .. a bicepsz csak a kar formáját adja , nagyon brutál ! :-){

2008. Október 26. - 18:10:58
Válasz #1734
Nem elérhető

madinorbi

Elképesztő fizikum  :-){
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Október 26. - 18:11:21
Válasz #1735
Nem elérhető

FirstLady

és itt már mosolyog Johnny végre  :-! ****:)))))) Łł= Łł= Łł=

FirstLady

2008. Október 26. - 18:16:04
Válasz #1736
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Képfelirat: Jobbszélső lengyel: Jaj, de hamiskásak vagyunk ott a másik szélén. Piotrovszkij figyelj már rá te is vazé, ne csak mosolyogj vazzeg...

2008. Október 26. - 18:25:47
Válasz #1737
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Best Of Efit's Digest2008. A kedvencem.  O0

2008. Október 26. - 18:26:54
Válasz #1738
Nem elérhető

FirstLady

Best Of Efit's Digest2008. A kedvencem.  O0
Nem csoda! :-)! :-){ :-){ :-){ :-){ Łł= Łł= Łł=

mondtam én, hogy kell az a tricepsz még a Digestbe 8-)

FirstLady

2008. Október 26. - 18:43:37
Válasz #1739
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Azé' a másik lengyelnek sem kell a szomszédba menni  :D