2024. November 06. - 02:28:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423446 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Október 26. - 15:57:42
Válasz #1710
Nem elérhető

FirstLady

Na, mégegy a sorozatból Johnny-ról, Árpi bácsinak.  :D
ez a kép, ez valami elképesztően jó!  :-)! Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 16:00:56
Válasz #1711

Zsuzsi

Vendég
Na, mégegy a sorozatból Johnny-ról, Árpi bácsinak.  :D

Łł= @:-) :-){

2008. Október 26. - 16:04:19
Válasz #1712
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
...És itt van Piotrovszki.

Képfelirat: Nézzétek gyerekek, majd én mutatom az utat.  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 16:04:30
Válasz #1713
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Sziasztok..Köszönöm azoknak akik kijöttek,megnéztek és szurkoltak nekünk..Nagyon sajnáltam azt hogy az utolsó napokban összezavartak hiszen egyik pillanatban CH-t töltöttem,kevesebbet ittam,majd másik pillanatban fehérjéztem ,amihez már ugye nem ihattam a megszokott mennyiséget.Ez így kb 3-4 szer lezajlott,végül már azt sem tudtam hogy mit is csinálok.
Amit az összes versenyző figyelmébe ajánlok!!!!
Mivel lényegében bemutatóra álltam fel,ezért"csak" Pro Tan-t használtam,ami mint tudjuk önmagában matt.Mivel nem volt hozzá a saját Muscle Juice olaja,ezért egy sima olajat használtam,ami aztán olyan gyönyörűen eltömítette a bőröm pórusait,hogy egyik pillanatról a másikra éreztem,ahogy a testem nehezül és vizesedik,az olaj csurgott le patakokban rólam a színpadon,majd még erre jött a lámpáktól az izzadás és csöpögtem mint egy cseppkő.Ez egy téthelyzetben katasztrofális lett volna,de így egy bemutató erejéig jó is tanulság volt és most legalább olcsó tabónulópénzzel járt.Ahogy lefürödtem otthon fél óra múlva kb 10%-kal élesebb,szárazabb voltam.Van is erről 1-2 képem,ma még felteszem.
Egyébként felejthetetlen élmény volt a Gyurma forgatás otthon nálam(ahol talán csak azt nem vették fel amikor pisilek vagy talán még azt is),a Lurdy házban,ahol levertem a polcról a cell-tech-et(bocs Efit ;D) és a Mom -beli forgatás,a poénok,a nyereményjáték forgatás.......
Ebből is látszik,hogy nem vagyok még csúcsformában,mert akkor általában úgy visznek be az öltözőbe és nem igazán tudok beszélni,de majd nov 9-re a Gyurma kevéért megtanulom a jelbeszédet.
Tehát ez így volt most jó,így tetszett,így nagy élményt nyújtott és remélem számotokra is megérte kijönni a Mom-ba.
Később folytatom a topikomba és azt hiszem az elkövetkezendő hetekben nagyon sok képet fogtok látni rólam a hátralévő időszakokról...
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Október 26. - 16:15:24
Válasz #1714
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
1 millió! Ki ad érte többet?  :D

Képfelirat: Johnny: Lassan a testtel Piotrovsz szv szv...potr... vagy hogy hivnak, most nem tudom kimondani a neved, de hamarosan eszek egy pizzát és menni fog...Majd én mondom merre kell menni... ;D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 16:23:35
Válasz #1715
Nem elérhető

FirstLady

:-){   :-OO Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

kérhetek egy duplabic hátulról pózt? ****:))))))
...vagyis képet  ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2008. Október 26. - 16:29:06
Válasz #1716
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Testépitő média sorozat... ;D

Képfelirat: Bazzeg, nem épp most kapcsol le ez a szar. A fasz van ezzel az izével...Valaki csak tud jönni segiteni...végülis, nem én találtam  fel ezt a szart...A fasznak vagyunk erre az izére úgy oda...Még jó hogy kiloptam ezt a szart a hirtévéből és nem is működik...gyertek má' ide gyerekek, a román k...va annyját aztat... ;D

2008. Október 26. - 16:32:09
Válasz #1717
Nem elérhető

FirstLady

Képfelirat: Bazzeg, nem épp most kapcsol le ez a szar. A fasz van ezzel az izével...Valaki csak tud jönni segiteni...végülis, nem én találtam  fel ezt a szart...A fasznak vagyunk erre az izére úgy oda...Még jó hogy kiloptam ezt a szart a hirtévéből és nem is működik...gyertek má' ide gyerekek, a román k...va annyját aztat... ;D
Efit, holnap nem tudok menni dolgozni, megfulladtam a röhögéstől  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2008. Október 26. - 16:33:03
Válasz #1718

Torony

Vendég
hát csak olyat szabad nyúlni, amit tudsz kezelni :D :D :D

de semmi vész, kell szerezni egy közepesen beszédhibás, borostás, pocakos, 8osztályos "szervezőt", majd az segít :D :D :D

2008. Október 26. - 16:45:07
Válasz #1719
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Képfelirat: Kiabáljatok csak szépen a John-nak, vagy ki az, minnyá mutatok én is nektek valamit...Azt hiszitek beszarok tőletek?   O0

2008. Október 26. - 16:48:37
Válasz #1720
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

Képfelirat: Bazzeg, nem épp most kapcsol le ez a szar. A fasz van ezzel az izével...Valaki csak tud jönni segiteni...végülis, nem én találtam  fel ezt a szart...A fasznak vagyunk erre az izére úgy oda...Még jó hogy kiloptam ezt a szart a hirtévéből és nem is működik...gyertek má' ide gyerekek, a román k...va annyját aztat... ;D
Efit, holnap nem tudok menni dolgozni, megfulladtam a röhögéstől  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Ezt nem lehetett kihagyni, sorry for that... :D

2008. Október 26. - 16:57:34
Válasz #1721
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A Digest sorozat másik gyöngyszeme:

Képfelirat: ...Igy csavarom ki a nyakát a szemétnek vazze, majd meglátod maszevszky vazzeg...Klink vagy hogy hivják, aki idehivott minket a semmire? Megkeresem itt pesten vazze, csak legyen ennek vége... >:D

2008. Október 26. - 17:09:42
Válasz #1722
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Képfelirat: Na, hagy nézzem, hogy csináljátok akkor...Áhh, már az egészet rosszul kezditek basszus. Kicsit lazább terpesz gyerekek, mert az egészet el fogjátok cseszni...

2008. Október 26. - 17:18:57
Válasz #1723
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

2008. Október 26. - 17:24:32
Válasz #1724
Nem elérhető

FirstLady

back double... 8)
köszönöm! Nagyon jól sikerült kép! :-){ Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

most telhetetlen vagyok :D egy tricepsz még lehet? ::) 8-)

FirstLady