2024. November 06. - 04:31:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423501 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

2008. Október 26. - 08:09:23
Válasz #1635

Torony

Vendég
egyetlen problémát látok a szervezéssel, valami kis picsa helyet kellett volna inkább választani, hogy még a folyosókon is álljon az a párszáz ember, és el lehessen mondani, hogy brutál full elképesztő teltház volt :D :D :D

2008. Október 26. - 08:19:18
Válasz #1636
Nem elérhető

FirstLady

Azt hiszem, aki nem azokat nézte meg, akiket szinte minden évben lehet színpadon látni, hanem megnézte Johnny-t, vízhajtás nélkül (!), olyan élménnyel gazdagodott, amit nem tud pótolni semmi... és Johnny szabadpóza... ááá, nem is mondok semmit, aki nem látta, az meg is érdemli... Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

Amúgy nézegetem itt a képeket, hát a ledeskijelző már 1996-ban kiment a divatból... de legalább szép pöttyös minden háttér...  ****:)))

A Guiness-rekordot nem jegyezték be végül, mert kiesett egy kis idő, de majd november 9-én ezt a rekordot is megdöntjük  ;)

Jó hangulat volt nagyon, Hopika szívesen, és köszi a cd-t!  8-) ****:))) ****:))) ****:)))

Viszont azt hallottam, hogy Fastor volt a "legény a gáton", ezért meg is követem őt... ****:)))))) Łł= Łł= Łł= Łł=

Gratulálok nagyon Lindának a 2. helyéért, Király Zitának a kategória, és az abszolút győzelméért, és mind a legyeleknek-, mind Johnnynak a feledhetetlen estéért!

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 08:20:21
Válasz #1637
Nem elérhető

madinorbi

Johnny überbrutál, sztem sokkal jobb mint a lengyel  (:-)
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Október 26. - 08:41:03
Válasz #1638
Nem elérhető

LilD

Én úgy gondolom mindkét verseny nagyon kiemelkedő lehetett, bár én csak az egyikre jutottam el,de ha nem egy nap lett volna biztosan mindkettőn ott lettem volna....

Itt nem az lenne a lényeg, hogy az egyik versenyt lehuzzuk mert a másik közelebb áll a  szívünkhöz, igenis nem ártana elismerni más versenyzők készülését is, és most ezért megkövezhettek  ***)))) de akkor is ez van... akinek nem inge ne vegye magára.
Azért mert valamilyen szinten konkurens cégek a rendezők még a versenyzők nem konkurensek.

Ezt a  két versenyt és mezőnyt ha összelehetett volna egy időben egy helyen hozni az lett volna az igazi  :-){

Én szívből gratulálok a Momban elindult csapatnak, és szívesen megnéztem volna Jonnyt is, a képekből ítélve valóban nagy műsort csinálhatott és brutál formát mutatott.

Külön szeretnék gratulálni Lindának, és sajnálom hogy nemláthattam, na de remélem, ami késik nem múlik  ;)

:-*

2008. Október 26. - 08:42:38
Válasz #1639
Nem elérhető

Gabe

Én úgy gondolom mindkét verseny nagyon kiemelkedő lehetett, bár én csak az egyikre jutottam el,de ha nem egy nap lett volna biztosan mindkettőn ott lettem volna....

Itt nem az lenne a lényeg, hogy az egyik versenyt lehuzzuk mert a másik közelebb áll a  szívünkhöz, igenis nem ártana elismerni más versenyzők készülését is, és most ezért megkövezhettek  ***)))) de akkor is ez van... akinek nem inge ne vegye magára.
Azért mert valamilyen szinten konkurens cégek a rendezők még a versenyzők nem konkurensek.

****:))))))
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 26. - 08:45:00
Válasz #1640

Torony

Vendég
ez igen okos hozzászólás volt

2008. Október 26. - 08:53:27
Válasz #1641
Nem elérhető

Gabe

ez igen okos hozzászólás volt
az enyémre érted? csak egyetértettem, sokan nem tehetnek róla, hogy a sb volt az a verseny,
ahol kezdők is megmérethették magukat, ezért oda mentek.
Alternatíva híján.
ha az előttem szólóra, akkor valóban az volt.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 26. - 08:54:05
Válasz #1642

Torony

Vendég
nem, a kisDnek szólt

2008. Október 26. - 08:54:45
Válasz #1643
Nem elérhető

FirstLady

Kedves lild, a versenyzők felkészülését úgy gondolom senki nem kérdőjelezi meg... nem tudom, hogy te ezt honnan veszed, de mindenesetre nagyon jól hangzik, amit írtál...

...és nagyon kedves tőled, hogy újra írsz x hónap után, és meg akarod mutatni nekünk, hogy hogy' mennek a dolgok... 8-)

:-!!!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 08:58:48
Válasz #1644
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Gratulálok a versenyzőknek. Az SB képeit még nem láttam..de majd ezután. A kommenteket hallottam.

Nagyon gratulálok a halasi lánybandának akik még újoncként nagyon ügyik voltak az Eliten. (Csillag,Timi,Enci)
Gratula Dorisznak is a SB-n,bár nem tudtam megnézni.  :-\

Csupa jókat hallottam a nagyágyúkról. Barna Robit sajnálom hogy megesett a nagyeset.  :-\ Grat Daninak is.Gergőről még perpill nem sokat tudok...de majd csak ad helyzetjelentést.

Az Elitre visszatérve végre beszélhettem a "modell" ZSUZSIVAL aki élőben még szimpatikusabb volt,és megígérte hogy ezután nem csak kukucskálni fog a fórumon.  ****:))))))

Köszönök mindenkinek mindent. (na ebben minden benne volt.  !+"% ;D)

2008. Október 26. - 09:12:45
Válasz #1645
Nem elérhető

izomboy

2008. Október 26. - 09:14:19
Válasz #1646
Nem elérhető

LilD

Kedves lild, a versenyzők felkészülését úgy gondolom senki nem kérdőjelezi meg... nem tudom, hogy te ezt honnan veszed, de mindenesetre nagyon jól hangzik, amit írtál...

...és nagyon kedves tőled, hogy újra írsz x hónap után, és meg akarod mutatni nekünk, hogy hogy' mennek a dolgok... 8-)

:-!!!

Nem kell ahoz rendszeresen írogatni, hogy valaki kövesse az eseményeket, épp elég akkor ha van vélemény és most van, de nem kell egyetértened  ;)
Részemről pont...

2008. Október 26. - 09:21:59
Válasz #1647
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A LEGENDA (itt is) FOLYTATÓDOTT!

A Legenda csak itt folytatódott @:-)

2008. Október 26. - 09:26:37
Válasz #1648
Nem elérhető

franko

Zsuzsink mind a modell Mb. magas kategóriáját, mind az abszolút Elit Modell versenyt magabiztosan nyerte!
Gratula Zsuzsinak és a Berkes Teamnek!  :-)!

2008. Október 26. - 09:29:13
Válasz #1649
Nem elérhető

izomboy

Viszont azt hallottam, hogy Fastor volt a "legény a gáton", ezért meg is követem őt... ****:)))))) Łł= Łł= Łł= Łł=

Mesélj mit halottál?

Figyeltem ne készítsen ki egy versenyzőt sem a percenkénti 200 kérdésével átlagosan :D