Sziasztok!
Én most értem haza a SB-ről és csak annyit mondanék, hogy WÁOOO
Jó volt a szervezés, jó volt a helyszin, jó volt Vörös Zoli szinpad vezetése,jó volt a hangulat, a versenyzőknek pedig minden elismerésem!!!
Bár nem voltam túl sok versenyen, de magasan ez vitte a pálmát!!!
Délelőtt a közönség nem volt túl aktív, de délutánra mintha felpezsdült volna.
A versenyzőkről nem szeretnék írni, hiszen annyian fogtok még erről írni, csak annyit mondanék el, hogy igazán felkészült versenyzőket láthattunk és le a kalappal!!!
Dani valami eszméletlen műsort csinált, a közönség örjöngött, Dani pedig tarolt minden szinten
Minden versenyzőnek gratulálok, kiemelni (a Danin kívül) nem szeretnék, hiszen azt hiszem mindannyian kitettek magukért (bár azért a nőknél volt egy gyöngyszem, de aki ott volt az úgyis egyből tudni fogja kire célzom
).
Én személy szerint nagyon bánom, hogy Robi szabadpózát már nem nézhettük meg
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Bár sokan lehúzták forumokon, szerintem azért odatette magát, és neki is gratulálok, az első háromban szerintem simán ott lett volna, ez az összevetéseknél azért már látszott.
Szóval mégegyszer köszönet ezért a nagyszerű versenyért, ma igazán lehetett érezni, hogy ez egy külön álló közösség (majdnem mitn egy nagy család), amibe igenis jó beletartozni, és örülök, hogy részese lehettem és lehetek!!!