2024. November 06. - 05:47:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423526 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Október 25. - 23:14:29
Válasz #1605
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 25. - 23:19:40
Válasz #1606
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 25. - 23:27:39
Válasz #1607
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 25. - 23:32:29
Válasz #1608
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 25. - 23:37:44
Válasz #1609
Nem elérhető

Cressler

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Október 25. - 23:42:19
Válasz #1610
Nem elérhető

LilD

Sziasztok!

Én most értem haza a SB-ről és csak annyit mondanék, hogy WÁOOO  :-)!

Jó volt a szervezés, jó volt a helyszin, jó volt Vörös Zoli szinpad vezetése,jó volt a hangulat, a versenyzőknek pedig minden elismerésem!!!
 :-):-)::

Bár nem voltam túl sok versenyen, de magasan ez vitte a pálmát!!!
Délelőtt a közönség nem volt túl aktív, de délutánra mintha felpezsdült volna.

A versenyzőkről nem szeretnék írni, hiszen annyian fogtok még erről írni, csak annyit mondanék el, hogy igazán felkészült versenyzőket láthattunk és le a kalappal!!!  Łł= Łł= Łł= Łł=
Dani valami eszméletlen műsort csinált, a közönség örjöngött, Dani pedig tarolt minden szinten  :-)!

Minden versenyzőnek gratulálok, kiemelni (a Danin kívül) nem szeretnék, hiszen azt hiszem mindannyian kitettek magukért (bár azért a nőknél volt egy gyöngyszem, de aki ott volt az úgyis egyből tudni fogja kire célzom  ****:))) ).

Én személy szerint nagyon bánom, hogy Robi szabadpózát már nem nézhettük meg  :'(  Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Bár sokan lehúzták forumokon, szerintem azért odatette magát, és neki is gratulálok, az első háromban szerintem simán ott lett volna, ez az összevetéseknél azért már látszott.

Szóval mégegyszer köszönet ezért a nagyszerű versenyért, ma igazán lehetett érezni, hogy ez egy külön álló közösség (majdnem mitn egy nagy család), amibe igenis jó beletartozni, és örülök, hogy részese lehettem és lehetek!!!

:-)!

2008. Október 25. - 23:49:41
Válasz #1611
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Szivesen LilD, igyekeztünk jól megcsinálni.  ;D  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 25. - 23:55:25
Válasz #1612
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 26. - 00:00:06
Válasz #1613
Nem elérhető

nes

sziasztok. én véleményem superbodyrol... versenyzők tényleg nagyszerüek voltak. ez volt a 4. superbody amin voltam, azt kell mondjam erősödik folyamatosan az összes mezőny... nem kell,hogy nagy nevek induljanak gp-ben, már akkor is nagyszerü látványt nyujtanak a kisebb kategoriák versenyzői.
helyszín: hát...................... kicsi, tömegnyomor, nincs elég hely ott. kb 50 férőhelyes sorok, csak kétoldalrol lehet ugye beülni, tehát át kell verekedni magunkat szélsőkön ha csak bent van hely... nem gáz csak mégis....
délelötti programoknak mikor vége volt kitessékeltek mindenkit...szintén nem egy szerencsés megoldás volt ez a délelötti/egésznapos belépő ebben a formában

kár,hogy nem jött össze Johnny (:-) versenye...akkor még bp-en lennék

2008. Október 26. - 00:03:15
Válasz #1614
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Október 26. - 00:10:07
Válasz #1615
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Berkes Eszti tanítványa Zsuzsi

2008. Október 26. - 00:11:48
Válasz #1616
Nem elérhető

Gabe

nagyon jók a képek Prod!

Johnny és Linda is nagyon jó formát mutatott, gratula nekik! :-)!

Johnny nem egyszerű, mi van, ha nem dől be a verseny, és végigcsinálja az utolsó pár napot!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 26. - 00:18:17
Válasz #1617
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Világbajnok párosunk hatalmas show műsorral lepett meg bennünket  :D
Yvette és Sztereó

2008. Október 26. - 00:20:40
Válasz #1618
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Világbajnok párosunk hatalmas show műsorral lepett meg bennünket  :D
Yvette és Sztereó

Sztereo, egy javíthatatlan őrült.  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 00:25:54
Válasz #1619
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Köszi Gabe!

Király Zita is színpadra állt