2024. November 06. - 13:34:00
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423598 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Október 21. - 14:05:05
Válasz #1515
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-<  Ha minden igaz akkor ma a tv2 Aktív műsorában az Ausztria Kupa. (...én asszem nem vagyok itthon akkor  :-\ )

2008. Október 21. - 15:36:17
Válasz #1516
Nem elérhető

sasa

Friss ropogós hír Németországból!!
Szántai Dóri l.hely !!
Nagy Orsi l.hely !!  Kellner Zsuzsi ll.hely !!
Medek Tibi l.hely!!
Zombori Laci l.hely!!

KImaradt, hogy Kellner Zsuzsi a gyakijával megnyerte az abszolút címet!
 :-):-):: :-):-):: :-):-)::
A másidik helyezett, hogy lehet abszolute győztes?

2008. Október 21. - 15:44:51
Válasz #1517
Nem elérhető

gurkha

Rosszul írta a Dani,mert nem abszolút győztes lett hanem egy külön díjat kapott a gyakijára!!!

2008. Október 21. - 15:49:10
Válasz #1518
Nem elérhető

gurkha

Ezt a kint lévőktől tudom,nem pedig én találtam ki.

2008. Október 21. - 16:02:20
Válasz #1519
Nem elérhető

sasa

Amit azért jólesik elolvasni  ;) ****:))))))
Hát nem volt egy gyenge mezőny!
Még a negyedik helyezett is világbajnok volt.
Az ötödik russki csaj pedig vb 3-dik
Ezért írtam, hogy az Ukrán sík ideg volt, mert el sem tudta képzelni, hogy valaki megverheti ezen a földön. ;D
Többek közt ezért választottuk Temesvár helyett Bulgáriát.

2008. Október 21. - 16:03:25
Válasz #1520
Nem elérhető

gurkha

2008. Október 21. - 17:16:35
Válasz #1521
Nem elérhető

LilD

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de én is szeretnék Gratulálni a hétvégi eredményekhez! Szerintem sokunk büszke most rátok, és sok motívációt adtok másoknak.
Linda neked külön dicséret, nálad láttam mit küzdöttél és megcsináltad  ****:)))))) Gratula!

A Németországi csapatnak is nagyon-nagyon gratulálok! Csak így tovább mert tudom sokatoknak nem ez volt a fő verseny.  Szép kis verseny szezonnak nézünk elébe!
 Hajrá Hajrá!!!

:-)!

2008. Október 23. - 16:07:27
Válasz #1522
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-<  Ahogyan én gondolom vagy...elképzelésem egy 25.-ei napra.

Nos....25.-én a MOM-ban lemennek a hivatalos IFBB Magyar Bajnokság kategóriái. (wada) 80 gyerek induló van tehát előreláthatólag a verseny eltart 4-5 óráig. Ezután kezdődik a szabadidős Magyar Kupa....majd 20.45-kor a Johnny show és szeminárium.

Namost én azon gondolkodám hogy lehet hogy 4-5 óráig bizony egy SB-re is kilátogatok. Már ha van hely,meg ha beengednek.  ;D

2008. Október 23. - 16:13:30
Válasz #1523
Nem elérhető

FirstLady

... Már ha van hely,meg ha beengednek.  ;D
Miért, téged már volt olyan, hogy nem engedtek be? ***))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

:-!!! : az én elképzelésem meg az, hogy megnézem Johnny-t :-OO :-OO :-OO
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 23. - 16:16:21
Válasz #1524
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Olyan még nem volt és remélem nem lesz. Imiéktől VIP belépőt is kaptam tavaly.
Mindkét versenyen van érdekeltségem.

Dorisz a SB-n indul modellben...a halasi lányok Yvette irányítása alatt pedig a Magyar Kupa modell versenyére mennek. Holnapig meg kellene oldanom a klónoztatásomat.  !+"%

Természetesen Johnnyt semmi pénzért nem hagynám ki.

Dorisz tegnap:

2008. Október 23. - 16:42:37
Válasz #1525
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy cikk hogy Rubint Réka hogyan élte meg első versenyét.  ;)

http://www.storyonline.hu/hirek/rubint_reka/11383/

2008. Október 23. - 17:06:49
Válasz #1526
Nem elérhető

sasa

Annak ellenére, hogy gratulálok Rékának a formájához két gyerek után, hazugság az egész cikk.
Ha annyira függetlenként és ismeretlenként akart volna versenyre menni, akkor nem Bécsbe hanem Afganisztánba kellett volna mennie a TV2 stábja nélkül.
Az Ausztria kupán sosem volt dopping vizsgálat és nem is lesz. Ott csak a világversenyre utazó versenyzőket ellenőrzik előzetes egyeztetés után. Általában egy héttel az indulás elött  szokták, hogy a versenyzőt ne zavarja a felkészülésbe.
Nem kell itt magyarázkodni meg kifogásokat kitalálgatni. Második lett, mert volt nála jobb is. A második hely miatt meg nem kell szégyenkezni, mert az szép eredmény főleg tőle.
Az egyenes út az mindig járhatóbb!

2008. Október 23. - 18:46:57
Válasz #1527
Nem elérhető

Gabe

Annak ellenére, hogy gratulálok Rékának a formájához két gyerek után, hazugság az egész cikk.
Ha annyira függetlenként és ismeretlenként akart volna versenyre menni, akkor nem Bécsbe hanem Afganisztánba kellett volna mennie a TV2 stábja nélkül.
Az Ausztria kupán sosem volt dopping vizsgálat és nem is lesz. Ott csak a világversenyre utazó versenyzőket ellenőrzik előzetes egyeztetés után. Általában egy héttel az indulás elött  szokták, hogy a versenyzőt ne zavarja a felkészülésbe.
Nem kell itt magyarázkodni meg kifogásokat kitalálgatni. Második lett, mert volt nála jobb is. A második hely miatt meg nem kell szégyenkezni, mert az szép eredmény főleg tőle.
Az egyenes út az mindig járhatóbb!
Igazad van Sasa, bár te nyilvánvalóan sosem fogsz vele összeborulva sörözgetni!  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 23. - 20:03:29
Válasz #1528
Nem elérhető

bandus

Olyan még nem volt és remélem nem lesz. Imiéktől VIP belépőt is kaptam tavaly.
Mindkét versenyen van érdekeltségem.

Dorisz a SB-n indul modellben...a halasi lányok Yvette irányítása alatt pedig a Magyar Kupa modell versenyére mennek. Holnapig meg kellene oldanom a klónoztatásomat.  !+"%

Természetesen Johnnyt semmi pénzért nem hagynám ki.

Dorisz tegnap:

hút ő szép <3! :)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Október 23. - 21:40:28
Válasz #1529
Nem elérhető

powerbeco

Tőlem 2 lány indul modellban az SB-n..BlAankuci élete legjobb formájában, szerintem győzelmi esélyekkel de majd meglátjuk...és Magdika...szerelmem Molnár Dorcika formában indul..még nincs teljesen kész de azért megpróbáljuk és indul még formában egy Ljuba nevű tanítványom! na ő mellbe tuti mindenkit verni fog!!!:) 2*1300as van néki:)