Összes szavazó: 208
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Idézetet írta: Berkes László - 2008. Október 20. - 14:42:29Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 20. - 14:36:47A Zsuzsi komolyan bájos. Büszkék lehettek rá! Megérdemelte! ...megbocsásson a világ de a Frank Ildikót én eleddig nem ismertem de nagyon komoly kis formában van. Elismerésem! Csak annyit mondok MEGAFITNESS! köszönöm szépen! azért nem ismertél Sztereó, mert ez volt életem első versenye (versenyzőként), eddig csak Kozaróczy Tibit szomorítottam a versenyei alatt de remélem, hogy nem utolsó, mert eddig tetszik a dolog. egyébként meg a Berkes-team keze is kicsit benne van a dologban, sokat segítenek... köszi nekik ezúton is
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 20. - 14:36:47A Zsuzsi komolyan bájos. Büszkék lehettek rá! Megérdemelte! ...megbocsásson a világ de a Frank Ildikót én eleddig nem ismertem de nagyon komoly kis formában van. Elismerésem! Csak annyit mondok MEGAFITNESS!
A Zsuzsi komolyan bájos. Büszkék lehettek rá! Megérdemelte! ...megbocsásson a világ de a Frank Ildikót én eleddig nem ismertem de nagyon komoly kis formában van. Elismerésem!
Lement a lengyel bajnokság is és a Johnny által is kérdezett Slodkiewicz is részt vett. A végeredményt nemtudom...de majd keresem. Megtörhetne már a Piotrkowicz királyság. Na majd hétvégén!
Idézetet írta: Frank Ildiko - 2008. Október 20. - 15:38:34Idézetet írta: Berkes László - 2008. Október 20. - 14:42:29Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 20. - 14:36:47A Zsuzsi komolyan bájos. Büszkék lehettek rá! Megérdemelte! ...megbocsásson a világ de a Frank Ildikót én eleddig nem ismertem de nagyon komoly kis formában van. Elismerésem! Csak annyit mondok MEGAFITNESS! köszönöm szépen! azért nem ismertél Sztereó, mert ez volt életem első versenye (versenyzőként), eddig csak Kozaróczy Tibit szomorítottam a versenyei alatt de remélem, hogy nem utolsó, mert eddig tetszik a dolog. egyébként meg a Berkes-team keze is kicsit benne van a dologban, sokat segítenek... köszi nekik ezúton is Az összefüggéseket azért látom . Tibi----következik belőle Janó----egyeneságon "Janóné". Értem én.
Friss ropogós hír Németországból!!Szántai Dóri l.hely !!Nagy Orsi l.hely !! Kellner Zsuzsi ll.hely !!Medek Tibi l.hely!!Zombori Laci l.hely!!