Hát akkor szép jó reggelt mindenkinek!
Én is ma reggel olvastam egy "pár" fórumot,és szerencsére újabb építö jellegű kritikákkal lettem gazdagabb.Valóban nem tudom hogy a fölülröl tapadó hátammal lehet e mit kezdeni,de majd Steve-el íratok egy edzéstervet ami lejjebb hozza a tapadást.Igyekezni fogok ígérem.Talán már az SB-n lejjebb is fog tapadni egy-két centivel.
Amit "sajnálok" hogy még 5 év versenyzés után sem tudják helyesen leírni a nevem.
Jók a képek.
Azért szerencsére mi csináltunk pár normálisat is. Pl itt ""egész jó"" formában van Hristomir,azonban élöben minden definiciót nélkülözött a lába,a feneke és hajlítója-dereka pedig zsíros volt.
A formámról annyit hogy: Életem eddigi legjobb formájában voltam(de ez az idei idényben csak úgy 95% volt)89kg voltam,közel a 100%-hoz,a nap végére az elhúzodó program miatt már ugy 88kg.
Nem szeretnék átirányítani senkit arra az oldalra ahol blogot vezetek,de jobbanak tartom ott leírni mindent,egy hosszas,versenybeszámolós "Ahogyan mi láttuk" c. topicomba.Akinek van kedve olvassa el.Van önkritikám és jó szemem a dolgokhoz így garantálom a teljes szubjektivitást a beszámolóban,egy kis egyéni élményekkel-tapasztalatokkal fűszerezve.+képekkel.
Mindenesetre én gratulálok mindenkinek.
Tegnap ha kaptam is egy pofont,akkor 2 hét múlva kérdés nélkül vissza fogom adni és a tegnapi napra ezzel pontot tettem magamban.
Üdv
Train Hardcore!
G