2024. November 06. - 23:43:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423660 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Október 12. - 12:01:13
Válasz #1350
Nem elérhető

Gabe

Nemtudom...na...képekről sem lehet ítélkezni...kell videó de mégjobb lett volna ha ezt élőben látjuk...az biztos hogy kemény mezőny volt.

Majd lassan jönnek a beszámolók...bár jó lenne egy igazán szubjektív szakvéleményt hallani.
vagy egy igazán objektívet   ;D
vagy bármilyet...  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Lehet, hogy a Gergőét várja, azért írta ezt!  ;)
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 12. - 12:40:00
Válasz #1351
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Már itt van köztünk Gergő.... @-o

2008. Október 12. - 13:01:00
Válasz #1352
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Hristomir Hristov aki ugyebár 2003-ban Európa bajnok lett Pesten,majd profiban is ért el első 10es helyezést minek indul a Temesvár kupán...amatőrben? ????... De ha arról az egy képről jól látszik,közel nem abban a szuper kemény,szálkás fazonban volt.
Ez az amatőrből profiba és vissza ugrálás miért engedélyezett?Miért 1 kártya kiváltásától lesz valaki azévben profi?

2004-ben lett európabajnok Pesten, majd év végén világbajnok is. Ha év elején nem váltod ki a profi kártyát akkor újra indulhatsz amatőrben...és tökjó mert akkor elmehetsz pl. Temesvárra formán kívül és még így is második leszel...  :D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 12. - 13:08:39
Válasz #1353
Nem elérhető

B Gergő 86

Hát akkor szép jó reggelt mindenkinek! :)

Én is ma reggel olvastam egy "pár" fórumot,és szerencsére újabb építö jellegű kritikákkal lettem gazdagabb.Valóban nem tudom hogy a fölülröl tapadó hátammal lehet e mit kezdeni,de majd Steve-el íratok egy edzéstervet ami lejjebb hozza a tapadást.Igyekezni fogok ígérem.Talán már az SB-n lejjebb is fog tapadni egy-két centivel. ;D
Amit "sajnálok" hogy még 5 év versenyzés után sem tudják helyesen leírni a nevem.   :P
Jók a képek.  :) Azért szerencsére mi csináltunk pár normálisat is. Pl itt ""egész jó"" formában van Hristomir,azonban élöben minden definiciót nélkülözött a lába,a feneke és hajlítója-dereka pedig zsíros volt.
A formámról annyit hogy: Életem eddigi legjobb formájában voltam(de ez az idei idényben csak úgy 95% volt)89kg voltam,közel a 100%-hoz,a nap végére az elhúzodó program miatt már ugy 88kg.

Nem szeretnék átirányítani senkit arra az oldalra ahol blogot vezetek,de jobbanak tartom ott leírni mindent,egy hosszas,versenybeszámolós "Ahogyan mi láttuk" c. topicomba.Akinek van kedve olvassa el.Van önkritikám és jó szemem a dolgokhoz így garantálom a teljes szubjektivitást a beszámolóban,egy kis egyéni élményekkel-tapasztalatokkal fűszerezve.+képekkel.

Mindenesetre én gratulálok mindenkinek. ;)

Tegnap ha kaptam is egy pofont,akkor 2 hét múlva kérdés nélkül vissza fogom adni és a tegnapi napra ezzel pontot tettem magamban.

Üdv

Train Hardcore! ;)

G

2008. Október 12. - 14:11:50
Válasz #1354
Nem elérhető

Gabe

Én is ma reggel olvastam egy "pár" fórumot,és szerencsére újabb építö jellegű kritikákkal lettem gazdagabb.Valóban nem tudom hogy a fölülröl tapadó hátammal lehet e mit kezdeni,de majd Steve-el íratok egy edzéstervet ami lejjebb hozza a tapadást.Igyekezni fogok ígérem.Talán már az SB-n lejjebb is fog tapadni egy-két centivel. ;D
Amit "sajnálok" hogy még 5 év versenyzés után sem tudják helyesen leírni a nevem.   :P
Jók a képek.  :) Azért szerencsére mi csináltunk pár normálisat is. Pl itt ""egész jó"" formában van Hristomir,azonban élöben minden definiciót nélkülözött a lába,a feneke és hajlítója-dereka pedig zsíros volt.
A formámról annyit hogy: Életem eddigi legjobb formájában voltam(de ez az idei idényben csak úgy 95% volt)89kg voltam,közel a 100%-hoz,a nap végére az elhúzodó program miatt már ugy 88kg.

Nem szeretnék átirányítani senkit arra az oldalra ahol blogot vezetek,de jobbanak tartom ott leírni mindent,egy hosszas,versenybeszámolós "Ahogyan mi láttuk" c. topicomba.Akinek van kedve olvassa el.Van önkritikám és jó szemem a dolgokhoz így garantálom a teljes szubjektivitást a beszámolóban,egy kis egyéni élményekkel-tapasztalatokkal fűszerezve.+képekkel.

Tegnap ha kaptam is egy pofont,akkor 2 hét múlva kérdés nélkül vissza fogom adni és a tegnapi napra ezzel pontot tettem magamban.

Üdv

Train Hardcore! ;)

G

szép volt Gergő!

reméljük a ti képeiteken több minden látszik majd.
reméljük, hogy az objektivitást akartad garantálni!  ****:))))))

2008. Október 12. - 14:13:35
Válasz #1355
Nem elérhető

Xéna

Pár kép Zsuzsiról 1 héttel a verseny előtt!

2008. Október 12. - 14:15:35
Válasz #1356
Nem elérhető

Gabe

köhmmm... tömören  :-O  ****:))))))

2008. Október 12. - 14:25:54
Válasz #1357
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Nagy Feri, november hónapra készül klasszikusba!

2008. Október 12. - 14:29:46
Válasz #1358
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Káró Livi, őt okt. 26.-án láthatjuk elkészülve!

2008. Október 12. - 15:12:13
Válasz #1359
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Káró Livi, őt okt. 26.-án láthatjuk elkészülve!

Van szerencsém majdnem minden nap a Livivel együtt edzeni! És azt mondom, hogy elég jól fejlődik! Szerintem egy nagyon ütőképes mezőny jött össze ebben az évben ahhoz képest, hogy év elején még félegettünk, hogy kivel mi is lesz!

Szóval: Gogogoooo Livi!!!!!

2008. Október 12. - 15:58:17
Válasz #1360
Nem elérhető

máté

"Bodnár Gergő rengeteget fejlődött mióta utoljára láttam színpadon, jó kidolgozás, esztétikus fizikum, tömegében azonban csak átlagos volt. Kissé magasan tapad a háta, és váll, hát szélességben még fejlődnie kell. Megérdemelten lett harmadik."

Ez miről beszél?
Magasan tapad?
Biztos hallotta valahol,hogy nagyon divatos eztet mondani,mert akor az ember olyan színben tűnik fel mintha értene a testépítéshez,de ez itt idióta egy picit!
Tömegében átlagos?
Mer az alex olyan colemanesen vastag volt?  :-)!
Hát szánalom komolyan mondom!
Nagyon felkúrom magam ilyenkor!  &5*

Meglehet mindenkiről a véleményed,de kulturált formában! Másrészt ért a testépítéshez (nem tudom,de gondolom jobban, mint Te) ...azért azt ne felejtsük el,hogy tizenéve a szakmában van és nem kevés ,,nagy nevet" indított el a pályájukon!Sokan sokat köszönhetnek neki...Most sorolhatnám ,hogy kik kezdték el nála és biztos vagyok benne,hogy lenne köztük olyan ,aki mondjuk a te kedvenceid listáján is fönt van.Egyébként, mindenki igyekszik a saját versenyzőjét jó/jobbnak mutatni...Ezért nem Zolit kell utálni...

Én nem érzem,hogy kultúrálatlanul írtam volna!
De nem most fordul elő először,hogy baromságokat írkál csak azért mert nem az ő versenyzőéről van szó!
És ha ő valóban jobban ért a testépítéshez mint én(biztos így van,én nem tudom,ki mihez ért!:)),akkor miért ír ekkora hülyeséget,hogy a gergőnek magasan tapad a háta!?
Nem az a baj,hogy a saját versenyzőjét ítéli meg elsőnek,hanem az,hogy hülyeséget ír egy másik versenyzőről,és ugy gondolja,hogy ettől az övé jobban fog kinézni!

2008. Október 12. - 16:23:46
Válasz #1361
Nem elérhető

FirstLady

Amit "sajnálok" hogy még 5 év versenyzés után sem tudják helyesen leírni a nevem.   :P
Jók a képek.  :) Azért szerencsére mi csináltunk pár normálisat is. Pl itt ""egész jó"" formában van Hristomir,azonban élöben minden definiciót nélkülözött a lába,a feneke és hajlítója-dereka pedig zsíros volt.

Üdv

Train Hardcore! ;)

G

szép volt Gergő!

reméljük a ti képeiteken több minden látszik majd.
reméljük, hogy az objektivitást akartad garantálni!  ****:))))))
Neked lételemed, hogy mindenkit kijavítgass?!  ***)))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
azért legalább egy több hónapja versenydiétában lévő sportolót kéne tisztelni annyira, hogy legalább őt ne... szerintem mindenki értette, hogy mit akar mondani Gergő... szerintem... ::)

:-!!!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 12. - 17:09:58
Válasz #1362
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
További fotók a román versenyről...
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 12. - 17:13:40
Válasz #1363

B1ll4

Vendég
Íhhh , Kovács Feri lába a 3. képen !  :-){ :-){ :-){

2008. Október 12. - 18:35:24
Válasz #1364
Nem elérhető

FirstLady

Balmaz kupa első három helyezettjei súlycsoport szerint:

-70kg-os kategória:

1. Kalotai Ádám
2. Prisztóka Ákos
3. Balthes József

-80kg-os kategória:

1. Bibó Alpár Zoltán
2. Vajda Péter
3. László András

-90kg-os kategória:

1. Borbély Csaba
2. Széri Varga Zoltán
3. Simon Fiala János

-100kg-os kategória:

1. Szabó Lajos
2. Bús Attila
3. Molnár Balázs
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady