2024. November 06. - 23:45:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423664 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Október 12. - 10:41:11
Válasz #1335
Nem elérhető

Cressler

egyébként volt kakukktojás is ;) :-}

ez azért bunkóság szerintem...a többiek úgy készülnek,hogy komoly megmérettetés,kemény verseny lesz és tényleg odateszik magukat...erre megjelenik egy ilyen majom... :-/- :-/- :-/-
Kemény dolog önértékelési zavar ,  de szvsz túl sok vizet nem zavar legfeljebb páran röhögnek rajta egy jót és a mellette álló jobban néz ki a nagy kontraszt miatt.  :-}
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Október 12. - 10:42:38
Válasz #1336
Nem elérhető

FirstLady

Én ilyenkor csak azt nem értem, hogy miért hagynak bárkit a megfelelő forma (és alapkövetelmények megléte) nélkül színpadra állni... ????...
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 12. - 10:44:28
Válasz #1337
Nem elérhető

Gabe

Én ilyenkor csak azt nem értem, hogy miért hagynak bárkit a megfelelő forma (és alapkövetelmények megléte) nélkül színpadra állni... ????...
ez egy jó kérdés, esetleg román a tisztelt úriember  ????...
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 12. - 10:45:22
Válasz #1338
Nem elérhető

FirstLady

gondolom.... de itthon is láttam már -nem is egy- ilyet... ::) 8-)

FirstLady

2008. Október 12. - 10:48:49
Válasz #1339
Nem elérhető

Cressler

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

2008. Október 12. - 10:51:42
Válasz #1340
Nem elérhető

Cressler

Ha a versenykiírásban nem kötik ki az  alapkövetelményeket, akkor a színpadra lépés előtt nem tudnak vele mit kezdeni, kivéve ha tartanak színpadra lépés előtt egy elő-előzsűrizést ahol kiszűrik az ilyesmit.

2008. Október 12. - 10:53:48
Válasz #1341
Nem elérhető

FirstLady

Én Gergő élményeire lennék igazából kíváncsi, remélem, hogy jön majd, és elmondja a benyomásait... :)

FirstLady

2008. Október 12. - 11:01:44
Válasz #1342
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Bár az indulók listáján Jenei Pisti is rajta volt,az imént hívott Pisti hogy Kozaróczy Tibihez hasonlóan bekapott egy vírust. Nyomja az antibiotikumot...(az a fosós lázas vírus).  :-\ Pisti formája a betegség hatására (bár edzeni nem tud majd egy hete) de olyan száraz hogy ha nála rendeznék meg  a versenyt akkor aztmondja semmi gondja nem lenne. A hasmenés  hatására remekül beszáradt.  ;D Bánja hogy nem tudott indulni de Nicutól tudta az eredményt. Nicu sem értette a helyezéseket.

2008. Október 12. - 11:05:37
Válasz #1343
Nem elérhető

FirstLady

Ha a versenykiírásban nem kötik ki az  alapkövetelményeket, akkor a színpadra lépés előtt nem tudnak vele mit kezdeni, kivéve ha tartanak színpadra lépés előtt egy elő-előzsűrizést ahol kiszűrik az ilyesmit.
biztos kikötötték, ifbb verseny volt... gondolom... :D

Sztereó:
Mivel nem vagyok ma valami jó passzban, és fáradt is vagyok, belém bújt a kisördög, és azt mondom... lehet, hogy mind a ketten jobban jártak a pihenéssel, mintsem a sok utazással, és a nem feltétlenül reális helyezésekkel... >:D ***)))
neménvótam, a van egy gonosz ikertesóm... !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:)))

És természetesen mind a két versenyzőnek azt kívánom, hogy minél hamarabb gyógyuljanak meg!
nincs rosszabb, mint egy betegség a versenyfelkészülés idején... :-\

FirstLady

2008. Október 12. - 11:07:20
Válasz #1344
Nem elérhető

Cressler

biztos kikötötték, ifbb verseny volt... gondolom... :D

Sztereó:
Mivel nem vagyok ma valami jó passzban, és fáradt is vagyok, belém bújt a kisördög, és azt mondom... lehet, hogy mind a ketten jobban jártak a pihenéssel, mintsem a sok utazással, és a nem feltétlenül reális helyezésekkel... >:D ***)))
neménvótam, a van egy gonosz ikertesóm... !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:)))
akkor nem állt volna a színpadon  ***)))

2008. Október 12. - 11:17:34
Válasz #1345
Nem elérhető

máté

"Bodnár Gergő rengeteget fejlődött mióta utoljára láttam színpadon, jó kidolgozás, esztétikus fizikum, tömegében azonban csak átlagos volt. Kissé magasan tapad a háta, és váll, hát szélességben még fejlődnie kell. Megérdemelten lett harmadik."

Ez miről beszél?
Magasan tapad?
Biztos hallotta valahol,hogy nagyon divatos eztet mondani,mert akor az ember olyan színben tűnik fel mintha értene a testépítéshez,de ez itt idióta egy picit!
Tömegében átlagos?
Mer az alex olyan colemanesen vastag volt?  :-)!
Hát szánalom komolyan mondom!
Nagyon felkúrom magam ilyenkor!  &5*

2008. Október 12. - 11:17:49
Válasz #1346
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nemtudom...na...képekről sem lehet ítélkezni...kell videó de mégjobb lett volna ha ezt élőben látjuk...az biztos hogy kemény mezőny volt.

Majd lassan jönnek a beszámolók...bár jó lenne egy igazán szubjektív szakvéleményt hallani.

2008. Október 12. - 11:24:31
Válasz #1347
Nem elérhető

FirstLady

Nemtudom...na...képekről sem lehet ítélkezni...kell videó de mégjobb lett volna ha ezt élőben látjuk...az biztos hogy kemény mezőny volt.

Majd lassan jönnek a beszámolók...bár jó lenne egy igazán szubjektív szakvéleményt hallani.
vagy egy igazán objektívet   ;D
vagy bármilyet...  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2008. Október 12. - 11:40:37
Válasz #1348
Nem elérhető

Ms.Figure

"Bodnár Gergő rengeteget fejlődött mióta utoljára láttam színpadon, jó kidolgozás, esztétikus fizikum, tömegében azonban csak átlagos volt. Kissé magasan tapad a háta, és váll, hát szélességben még fejlődnie kell. Megérdemelten lett harmadik."

Ez miről beszél?
Magasan tapad?
Biztos hallotta valahol,hogy nagyon divatos eztet mondani,mert akor az ember olyan színben tűnik fel mintha értene a testépítéshez,de ez itt idióta egy picit!
Tömegében átlagos?
Mer az alex olyan colemanesen vastag volt?  :-)!
Hát szánalom komolyan mondom!
Nagyon felkúrom magam ilyenkor!  &5*

Meglehet mindenkiről a véleményed,de kulturált formában! Másrészt ért a testépítéshez (nem tudom,de gondolom jobban, mint Te) ...azért azt ne felejtsük el,hogy tizenéve a szakmában van és nem kevés ,,nagy nevet" indított el a pályájukon!Sokan sokat köszönhetnek neki...Most sorolhatnám ,hogy kik kezdték el nála és biztos vagyok benne,hogy lenne köztük olyan ,aki mondjuk a te kedvenceid listáján is fönt van.Egyébként, mindenki igyekszik a saját versenyzőjét jó/jobbnak mutatni...Ezért nem Zolit kell utálni...

2008. Október 12. - 11:45:57
Válasz #1349
Nem elérhető

Yvette

VIP Member
Bravó Brigi!!!!!!!

:-):-)::   :-!