2024. November 07. - 05:40:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423740 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Október 11. - 20:28:06
Válasz #1275
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Most beszéltem telefonon a Halmi Pistivel. Elmondása szerint megint érdekesen alakult ez a verseny is. Nemzetközi verseny és pártatlanság...de állítólag Vida Zoltán volt az egyes számú bíró, rajta kívül még Aradczki Zita volt ismerős a bírói panelban. De hagyjuk is ezt...

Pisti elmondta, hogy ő nem is akar senkit sem leszólni hisz elismeri, hogy ő maga formán kívül volt.

Elvileg 15-en voltak a kategóriában és az elődöntőben kettéválasztották a mezőnyt és alapállásokkal + 4 (!) kötelező pózzal kezdtek... Aztán összevetések voltak. Ennyire komoly ez a verseny, hogy ennyit kelljen variálni?! Nem értem.

Pisti az elődöntő után eljött a versenyről...

Szerinte Gergőnek magasan kellene nyernie a versenyt, Kovács Ferit látta még jó formában...és ugyebár indult még Alex és Major Zsolti...stb...

Eredményeket továbbra sem tudok...pedig már tuti, hogy vége van...  :-\

Remélem nem ugyanez a bíró kar fogja eldönteni, hogy ki az a két ember aki Dexter-en kívül kvalifikál a 2009-es Mr. Olympia-ra...  !+"%
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 11. - 20:33:17
Válasz #1276
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Steve, miért érzem azt hogy a Magyar bírok nem velünk vannak :-\ Gondolom egy párszor átélted már a szituációt 

2008. Október 11. - 20:41:40
Válasz #1277
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Steve, miért érzem azt hogy a Magyar bírok nem velünk vannak :-\ Gondolom egy párszor átélted már a szituációt 
Én a vízilovakkal vagyok...

****:)))

2008. Október 11. - 20:44:10
Válasz #1278
Nem elérhető

FirstLady

Most beszéltem telefonon a Halmi Pistivel. Elmondása szerint megint érdekesen alakult ez a verseny is. Nemzetközi verseny és pártatlanság...de állítólag Vida Zoltán volt az egyes számú bíró, rajta kívül még Aradczki Zita volt ismerős a bírói panelban. De hagyjuk is ezt...

Pisti elmondta, hogy ő nem is akar senkit sem leszólni hisz elismeri, hogy ő maga formán kívül volt.

Elvileg 15-en voltak a kategóriában és az elődöntőben kettéválasztották a mezőnyt és alapállásokkal + 4 (!) kötelező pózzal kezdtek... Aztán összevetések voltak. Ennyire komoly ez a verseny, hogy ennyit kelljen variálni?! Nem értem.

Pisti az elődöntő után eljött a versenyről...

Szerinte Gergőnek magasan kellene nyernie a versenyt, Kovács Ferit látta még jó formában...és ugyebár indult még Alex és Major Zsolti...stb...

Eredményeket továbbra sem tudok...pedig már tuti, hogy vége van...  :-\

Remélem nem ugyanez a bíró kar fogja eldönteni, hogy ki az a két ember aki Dexter-en kívül kvalifikál a 2009-es Mr. Olympia-ra...  !+"%
egyre jobban izgulok, és köszi Pisti, hogy up to date infókkal szolgálsz! :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 11. - 20:44:37
Válasz #1279

Zsuzsi

Vendég

Én is. ****:)))

Mod: Jut eszembe! Reméljük a hétvégi Ausztria kupáról már mi is be fogunk tudni számolni. Laptop-ot viszünk és töltjük fel a képeket.  ****:))))))

2008. Október 11. - 20:52:29
Válasz #1280
Nem elérhető

FirstLady

Mod: Jut eszembe! Reméljük a hétvégi Ausztria kupáról már mi is be fogunk tudni számolni. Laptop-ot viszünk és töltjük fel a képeket.  ****:))))))
helyes, ne is szórakozzatok egy versenyen, dolgozni-dolgozni-dolgozni  8-) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2008. Október 11. - 21:05:03
Válasz #1281
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Ugyanezt tervezem Modenára a 2 torrira.  ;) ****:))))))

2008. Október 11. - 21:06:28
Válasz #1282

Zsuzsi

Vendég

Jó ötlet!  ****:))))))

2008. Október 11. - 21:08:39
Válasz #1283
Nem elérhető

FirstLady

hát, ha valaki ki tud menni Modenába ;) :)

FirstLady

2008. Október 11. - 21:25:15
Válasz #1284
Nem elérhető

Ms.Figure

hát, ha valaki ki tud menni Modenába ;) :)

Most írt Alex! Nagy Orsi 3. Szántai Dóri 2. Major Zsolti 6. Alex 1. lett!!!

2008. Október 11. - 21:29:12
Válasz #1285
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

2008. Október 11. - 21:33:37
Válasz #1286
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ilyen gyorsan be tud száradni?  :-O

A csajeredményeket sem értem...de lehetséges. Minden megesik,a kígyó is elesik.  :-\

2008. Október 11. - 21:39:03
Válasz #1287
Nem elérhető

FirstLady

Most írt Alex! Nagy Orsi 3. Szántai Dóri 2. Major Zsolti 6. Alex 1. lett!!!
Természetesen gratulálok mindenkinek!  Łł=

de hadd kérdezzek valamit... Gergő hányadik lett?

FirstLady

2008. Október 11. - 21:39:16
Válasz #1288
Nem elérhető

George

Alex 1. lett!!!
Lehet, hogy nem értek hozzá, meg rohadtul nem szép, de ez már röhej.

2008. Október 11. - 21:39:53
Válasz #1289
Nem elérhető

Ms.Figure

Ilyen gyorsan be tud száradni?  :-O

A csajeredményeket sem értem...de lehetséges. Minden megesik,a kígyó is elesik.  :-\

mármint  gondolom a két magyar lány közti eredményekkel nem értesz egyet...igazából sok múlik a gyakorlaton ebben a kategóriában...amiben ugye Dóri az verhetetlen...meg talán ez inkább a shape kategória lehetett...