Összes szavazó: 208
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én meg bennetek
Várjuk a fejleményeket Gergőről...de addig se feledekezzünk meg Gróf Brigiről aki kint van a Bolgár Világkupán. Friss hír Balchik-ból: "Brigi bent van az első 3-ban,ahol egy ukrán és egy szlovák csaj az ellenfele."
Idézetet írta: Lantos Johnny - 2008. Október 11. - 15:49:51Üzent Gergő,hogy elég nagy csúszás van az eredeti időponthoz,de a forma tegnap óta,mióta benn volt nálam azt írja hogy még élesebb lett.Sajnálom hogy Tibiéknél komplikációk merültek fel,Ugyanúgy meglepett most ez,mint tegnap,amikor mondta hogy mégis indul...Láttam mindkettőjüket...hát ehhez most kellett volna aszínpad és hogy egymás mellett lássam őket.Nagyon felkészültek mind a ketten.Remélem hogy szakértő bírói kart fognak kiválasztani az SB szervezői,mert elég komoly szakmai kihívás lesz őket értékelni,különösen amikor összeáll a GP kategória abszolút legjobb csapata.Itt nagy lesz a kihívás a bíróknak..és persze a felelősség is...Én meg végülis Pesten maradtam, Gergővel hajnalban egyeztettünk utoljára, remélem összejött minden. Kíváncsi leszek a képekre!János, Mo-on hogyan kell szakértő bírói kart kiválasztani?
Üzent Gergő,hogy elég nagy csúszás van az eredeti időponthoz,de a forma tegnap óta,mióta benn volt nálam azt írja hogy még élesebb lett.Sajnálom hogy Tibiéknél komplikációk merültek fel,Ugyanúgy meglepett most ez,mint tegnap,amikor mondta hogy mégis indul...Láttam mindkettőjüket...hát ehhez most kellett volna aszínpad és hogy egymás mellett lássam őket.Nagyon felkészültek mind a ketten.Remélem hogy szakértő bírói kart fognak kiválasztani az SB szervezői,mert elég komoly szakmai kihívás lesz őket értékelni,különösen amikor összeáll a GP kategória abszolút legjobb csapata.Itt nagy lesz a kihívás a bíróknak..és persze a felelősség is...
Idézetet írta: Steve Namat - 2008. Október 11. - 15:57:30Idézetet írta: Lantos Johnny - 2008. Október 11. - 15:49:51Üzent Gergő,hogy elég nagy csúszás van az eredeti időponthoz,de a forma tegnap óta,mióta benn volt nálam azt írja hogy még élesebb lett.Sajnálom hogy Tibiéknél komplikációk merültek fel,Ugyanúgy meglepett most ez,mint tegnap,amikor mondta hogy mégis indul...Láttam mindkettőjüket...hát ehhez most kellett volna aszínpad és hogy egymás mellett lássam őket.Nagyon felkészültek mind a ketten.Remélem hogy szakértő bírói kart fognak kiválasztani az SB szervezői,mert elég komoly szakmai kihívás lesz őket értékelni,különösen amikor összeáll a GP kategória abszolút legjobb csapata.Itt nagy lesz a kihívás a bíróknak..és persze a felelősség is...Én meg végülis Pesten maradtam, Gergővel hajnalban egyeztettünk utoljára, remélem összejött minden. Kíváncsi leszek a képekre!János, Mo-on hogyan kell szakértő bírói kart kiválasztani? Vannak ötleteim...a két ember aki látszik a képen tökéletesen teljesített bíróként.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Október 11. - 16:52:04Idézetet írta: Steve Namat - 2008. Október 11. - 15:57:30Idézetet írta: Lantos Johnny - 2008. Október 11. - 15:49:51Üzent Gergő,hogy elég nagy csúszás van az eredeti időponthoz,de a forma tegnap óta,mióta benn volt nálam azt írja hogy még élesebb lett.Sajnálom hogy Tibiéknél komplikációk merültek fel,Ugyanúgy meglepett most ez,mint tegnap,amikor mondta hogy mégis indul...Láttam mindkettőjüket...hát ehhez most kellett volna aszínpad és hogy egymás mellett lássam őket.Nagyon felkészültek mind a ketten.Remélem hogy szakértő bírói kart fognak kiválasztani az SB szervezői,mert elég komoly szakmai kihívás lesz őket értékelni,különösen amikor összeáll a GP kategória abszolút legjobb csapata.Itt nagy lesz a kihívás a bíróknak..és persze a felelősség is...Én meg végülis Pesten maradtam, Gergővel hajnalban egyeztettünk utoljára, remélem összejött minden. Kíváncsi leszek a képekre!János, Mo-on hogyan kell szakértő bírói kart kiválasztani? Vannak ötleteim...a két ember aki látszik a képen tökéletesen teljesített bíróként. És még hány BÍRÓT tudnál szerezni?
Gróf Brigi megnyerte a Bolgár Világkupát!!!