Egy sajtóhelyreigazítás helyreigazítása
”Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.”
„Ez a "VS."-ről a véleményem egyrészt,másrészt meg elvileg megoldható az átérés a Symába(persze nem túl kellemes dolog,két verseny egy napon),hisz kb. fél óra van a két rendezvény eleje és kezdete között,de ha minden a terv szerint halad,itt,és most szeretném jelezni indulási szándékomat.
Amiért megcsinálnám ezt a nevezzük így,"kalandot",az az,hogy 2004 óta az az álmom hogy Johnnyval felálljak egy színpadra,akit mindig és mindenkor a példaképemnek tekintettem és nemcsak mint testépítöt,hanem mint embert és barátot.Megtiszteltetés lenne egy színpadon vele állni.
Tehát ezzel a post-tal csak indulási szándékomat szerettem volna jelezni,de ezt még meg kell beszélnem edzőmmel,Pintér Ferenccel és ha ő sem lát egyéb akadályt,szeretnék október 25.-én este versenyezni.
Remélem én is tudni fogom a rendezvény színvonalát emelni jelenlétemmel.
Köszönöm!
Bognár Gergő”
2008.otóber 25.-én két testépítő verseny kerül megrendezésre. Az online médiában megjelent hírekkel ellentétben mégis lehetőség nyílik arra, hogy szponzortól függetlenül, mindkét rendezvényen elinduljanak a magyar versenyzők.
Ennek érdekében,én mint a Hungarian Elit Open Chamionship szervezője, az általam megjelentetett lebonyolítási rend időpontjait, a kétszeres Mr.Olimpia, Jay Cutler fellépésének idejét a versenyzők érdekében hajlandó vagyok módosítani, abban az esetben,ha a Superbody lebonyolítási rendjét és idejét a verseny szervezője nyilvánosságra hozza.
Döntésemet a versenyzők, és annak érdekében hoztam, hogy a magyar mezőny többi, idáig máshová elkötelezett tagjai is saját maguk határozhassanak a részvételről.
Klink Zoltán