2024. November 07. - 16:46:09
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423817 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Október 08. - 15:24:12
Válasz #1125

Torony

Vendég
nekem az jutott eszembe, hgy fog kinézni, ha az amúgy is elég rágcsálószerű arcára egy rendes diétától rászárad a bőr... :D :D :D

2008. Október 08. - 15:26:14
Válasz #1126
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ha modellben indul,akkor szerintem nem kell beszáradnia. Nem lesz Ő rossz szerintem "testépítő" szemmel sem. Van önkritikája és tudja mit csinál. Szerintem.

2008. Október 08. - 15:29:10
Válasz #1127
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 08. - 15:33:33
Válasz #1128
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Én 33 éve "szerintemezek".  ))=/ #:-)

2008. Október 08. - 15:34:50
Válasz #1129
Nem elérhető

Ms.Figure

Miért érzem azt,hogy a testépítésre nézve ebből jó nem fog kisülni? :-\
Na de hátha...mindenki változhat. ***))

Lehet,hogy rosszul látom, de sztem Rékának elég szép kis alakja van...

2008. Október 08. - 15:38:03
Válasz #1130
Nem elérhető

sasa

Ha modellben indul,akkor szerintem nem kell beszáradnia. Nem lesz Ő rossz szerintem "testépítő" szemmel sem. Van önkritikája és tudja mit csinál. Szerintem.
Modellben készűl és Zoliék szerint komolyan gondolja.
Véleményem szerint modellben sok lesz, formában meg kevés. De hát ő tudja, hogy mit csinál. ????...
Egyébként nem tudom, hogy akar indulni az Ausztria kupán, mikor még nincs leigazolva egyesülethez és a szövetséghez. Talán már a nevezési határidő is lejárt.
Az én magán véleményem, hogy nem kéne kitennie magát az esetleges atrocitásoknak, mivel köztudottan nem a legnépszerübb emberek az országban. Főleg a bodys körökre mondható az ellenszenv. De próba szerencse, hátha jól sűl el.

2008. Október 08. - 15:41:26
Válasz #1131
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
A női mb. versenyei lesznek 25.-e délelőtt!

Visszatérve RUBINT RÉKÁRA!

A TOZO Performance szineiben készül, és indul! Szombaton készülnek róla az első képek! Első versenye az Ausztria kupa majd a Fittparádé!
 d:)
Szerintem ezt félreértetted! **:))))*
Tozoék csak segitséget nyújtanak a felkészülésében.

Lehet valóban, hogy Norbi szineiben, de Tozóék segítenek neki! Viszont te is tudod, hogy valahova le kell igazolni, ha az Ausztria kupán indulni akar! A Norbi Update nem tagja az IFBB-nek, ebböl következik, hogy egy IFBB tagsággal rendelkező eggyesületbe ha formálisan is le kell igazolnia! De ezek csak részletkérdések, mert az, hogy ki segít neki meghatározza majd a szereplése sikerességét is! Nemde?
Tök mindegy a végén mi a formalitás?
 d:)

2008. Október 08. - 15:43:47
Válasz #1132
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Réka már leigazolt hozzám!  ;)

...ez természetesen csak kacsa,de lehet hogy a bulvárlapok és az rtl már le is csap rám.  ;D !+"%

2008. Október 08. - 15:46:17
Válasz #1133
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
mivel köztudottan nem a legnépszerübb emberek az országban.
Magyarországon sajnos nem népszerűek a sikeres emberek...
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 08. - 15:49:27
Válasz #1134
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szerintem sem szabad leirni, okozhat meglepetést! 
Sasa!
Valóban lejárt a haáridő, de ez a bemutató jeleggel rendezett modell versenyre nem biztos, hogy vonatkozik!
Meglátjuk!

2008. Október 08. - 15:50:40
Válasz #1135
Nem elérhető

sasa

Itt most nem Győzikére és a Kiszel Tündére gondoltál ugye? **:))))*

2008. Október 08. - 15:59:43
Válasz #1136
Nem elérhető

sasa

Miért érzem azt,hogy a testépítésre nézve ebből jó nem fog kisülni? :-\
Na de hátha...mindenki változhat. ***))

Lehet,hogy rosszul látom, de sztem Rékának elég szép kis alakja van...
Más az újság és más a szinpad.
A szinpadon körbeforgatják a versenyzőt, ahol kijöhetnek olyan hibák amik az újságban nem láthatók.
Mindettől függetlenűl Rékának két gyerek után nagyon szép alakja van. De ő már nem szinpadra való. / itt nem az alakjára céloztam / Nem tudom, hogy mit akarnak bizonyitani ezzel?

2008. Október 08. - 16:04:47
Válasz #1137
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Nem. De pl. Norbiékra. Győzikéék abból élnek, hogy hülyék. Norbiék abból, hogy olyat csinálnak amire sok embernek lett volna lehetősége, de nem éltek vele. Hol itt a probléma?
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 08. - 16:05:01
Válasz #1138
Nem elérhető

csakisti

Ami az eddigi indulók listáját illeti...
Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.Szerintem ez így korrekt.Bár Mo.-gal mindig nehéz példálózni,azért Victor Martineznek(MHP) sem tiltották meg,hogy a Mucletech versenyein(pl MR.O.)induljon.
Persze a hasonlat megmosolyogtathat pár embert most,ezt olvasván,de ha ezek az "elvek" nagyban,akkor kicsiben(itthon,itthoni versenyzökkel és szponzorokkal) miért is kellene másként lennie(?!).Már csak azért sem lenne korrekt ez egy táplálékkieg cégtöl sem,mert itthon a nem éppen agyonszponzorált sportolóknak legalább legyen már meg az a lehetőségük,hogy ott szerezzenek egy kis többlet pénzt,ahol tudnak,cégszervezéstől függetlenül.
Ez a "VS."-ről a véleményem egyrészt,másrészt meg elvileg megoldható az átérés a Symába(persze nem túl kellemes dolog,két verseny egy napon),hisz kb. fél óra van a két rendezvény eleje és kezdete között.Valószínű fejetlenség lesz és szólni fog az "Úristen most hova menjek,mikor kenjünk,vagy már melegíthetünk is?" c. dal,de ha minden a terv szerint halad,itt,és most szeretném jelezni indulási szándékomat.
A mezőny igen erös,a pénzdíjazás pedig a Superbodyhoz hasonlóan elég baráti és korrekt,azonban elsősorban mégsem ez motivál.Pláne hogy ilyen erős mezőnyben azt hiszem az első 6.-ba jutás sem lesz egyszerű.
Amiért megcsinálnám ezt a nevezzük így,"kalandot",az az,hogy 2004 óta az az álmom hogy Johnnyval felálljak egy színpadra,akit mindig és mindenkor a példaképemnek tekintettem és nemcsak mint testépítöt,hanem mint embert és barátot.Megtiszteltetés lenne egy színpadon vele állni.
Tehát ezzel a post-tal csak indulási szándékomat szerettem volna jelezni,de ezt még meg kell beszélnem edzőmmel,Pintér Ferenccel és ha ő sem lát egyéb akadályt,szeretnék október 25.-én este versenyezni.
Remélem én is tudni fogom a rendezvény színvonalát emelni jelenlétemmel.
Köszönöm!

Bognár Gergő

Ez igazán jó hír!  Łł=
Erős mezőny fog összegyűlni!
Remélem követik példádat többen is!

-Mit szedsz?
-A lábamat, hogy hamarabb odaérjek edzésre :-D

www.csakisti.hu

2008. Október 08. - 16:10:44
Válasz #1139
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
mi!vel köztudottan nem a legnépszerübb emberek az országban.
Nem. De pl. Norbiékra. Győzikéék abból élnek, hogy hülyék. Norbiék abból, hogy olyat csinálnak amire sok embernek lett volna lehetősége, de nem éltek vele. Hol itt a probléma?

Ezzel én is egyetértek Mr. Namat!