2024. November 07. - 16:33:47
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423813 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 07. - 21:21:23
Válasz #1110
Nem elérhető

fastor

legalább Cutler nem hisztis kislány, és nem rohan haza sírni, ha meglát engem <3! ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
most nem csapom le a magas labdát, nem vagyok gonosz >:D ;D ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Október 07. - 21:23:34
Válasz #1111

Torony

Vendég
Torony most gondolom romokban heversz  ;D

összeomlottam, zokogok, csomósra fogom sírni a tollat a kispárnámban :D :D :D már ha egyáltalán el tudok aludni :D :D :D

2008. Október 08. - 08:04:17
Válasz #1112
Nem elérhető

FirstLady

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 08. - 10:34:54
Válasz #1113
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Én teszek rád egy üveg pezsgőt.
A képek alapján amin láttam a Lengyelt, és téged élőben látva nyugodtan befektetek ennyi lóvét.
Szerintem ő is az Olasz versenyre hozza a csúcsformát, de sajnos ott is kevés lesz.
Ez nem puncsolás Johnny felé, de ezek a tények ha tetszik ha nem.
Megtisztelsz a bizalmaddal,én kihozom a tőlem telhetőt,meglátjuk mire lesz elég,félreértés ne essék,nem vagyok beijedve(nem vagyok ijedős),de olyan emberrel,emberekkel állok a színpadra akik mondhatni,legalábbis az utóbbi időt figyelembe véve tapasztaltabbak tőlem és pl a lengyel srác bármeddig jó formát tud tartani.Szerintem ő egyébként a okt 25-e utáni hétre hozza a csúcsformát,gondolom ismét IFBB abszolút világbajnok akar lenni,mert oda is készül és azért pénz ide-oda,ennek maximálisan nagyobb respektje van mint a többi versenynek.
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Október 08. - 10:48:04
Válasz #1114
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Többeknek! (Köszi Tbi!  ****:)))))) )

Infók a Szabadság Kupáról ami Temesváron lészen:

This year, in October 11, I organize in Timisoara the 20-th edition of Liberty Cup – one of the oldest competitions in Romania. I have the biggest honor to invite you at this event.
Details of competition:

Program (October 11):
1    9.00 AM– weighing, technical meeting
2    4.00 PM – final contest
The place of contest is Olimpia Hall, in Timisoara (Aleea Sportivilor street, 7).
Categories:
2   Seniors (up to 40 years) – open system
3   Masters (40–50 years) – open
4   Masters (+50 years) – open
5   Fitness (all categories) – open
Prizes:
6   First ten classifieds at Seniors will receive diplomas, medals and money:
1-th place – 1500 euro,
2-th place – 1000 euro,
3-th place – 500 euro,
4-th place – 300 euro,
5-th place – 200 euro,
6-th place – 100 euro,
7-10-th places, 50 euro apiece.

7   Masters (40-50 years), first ten classifieds:
1-th place – 1200 euro, 2-th place – 700 euro, 3-th place – 400 euro, 4-th place – 200 euro, 5-th place – 150 euro, 6-th place – 100 euro, 7-10-th places, 50 euro apiece.

8   Masters (+50 years), first six classifieds:
1-th place – 500 euro, 2-th place – 300 euro, 3-th place – 100 euro, 4-6-th places, 50 euro apiece.

9   Fitness (all categories): first ten classifieds:
1-th place – 700 euro, 2-th place – 500 euro, 3-th place – 300 euro, 4-th place – 200 euro, 5-th place – 150 euro, 6-th place – 100 euro, 7-10-th places 50 euro, apiece.

Application fee in contest, for bodybuilders: 50 euro.

2008. Október 08. - 11:43:45
Válasz #1115
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Október 08. - 12:08:46
Válasz #1116
Nem elérhető

B Gergő 86

Ami az eddigi indulók listáját illeti...
Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.Szerintem ez így korrekt.Bár Mo.-gal mindig nehéz példálózni,azért Victor Martineznek(MHP) sem tiltották meg,hogy a Mucletech versenyein(pl MR.O.)induljon.
Persze a hasonlat megmosolyogtathat pár embert most,ezt olvasván,de ha ezek az "elvek" nagyban,akkor kicsiben(itthon,itthoni versenyzökkel és szponzorokkal) miért is kellene másként lennie(?!).Már csak azért sem lenne korrekt ez egy táplálékkieg cégtöl sem,mert itthon a nem éppen agyonszponzorált sportolóknak legalább legyen már meg az a lehetőségük,hogy ott szerezzenek egy kis többlet pénzt,ahol tudnak,cégszervezéstől függetlenül.
Ez a "VS."-ről a véleményem egyrészt,másrészt meg elvileg megoldható az átérés a Symába(persze nem túl kellemes dolog,két verseny egy napon),hisz kb. fél óra van a két rendezvény eleje és kezdete között.Valószínű fejetlenség lesz és szólni fog az "Úristen most hova menjek,mikor kenjünk,vagy már melegíthetünk is?" c. dal,de ha minden a terv szerint halad,itt,és most szeretném jelezni indulási szándékomat.
A mezőny igen erös,a pénzdíjazás pedig a Superbodyhoz hasonlóan elég baráti és korrekt,azonban elsősorban mégsem ez motivál.Pláne hogy ilyen erős mezőnyben azt hiszem az első 6.-ba jutás sem lesz egyszerű.
Amiért megcsinálnám ezt a nevezzük így,"kalandot",az az,hogy 2004 óta az az álmom hogy Johnnyval felálljak egy színpadra,akit mindig és mindenkor a példaképemnek tekintettem és nemcsak mint testépítöt,hanem mint embert és barátot.Megtiszteltetés lenne egy színpadon vele állni.
Tehát ezzel a post-tal csak indulási szándékomat szerettem volna jelezni,de ezt még meg kell beszélnem edzőmmel,Pintér Ferenccel és ha ő sem lát egyéb akadályt,szeretnék október 25.-én este versenyezni.
Remélem én is tudni fogom a rendezvény színvonalát emelni jelenlétemmel.
Köszönöm!

Bognár Gergő

2008. Október 08. - 12:13:22
Válasz #1117
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Október 08. - 12:19:33
Válasz #1118
Nem elérhető

FirstLady

Ami az eddigi indulók listáját illeti...
Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.Szerintem ez így korrekt.Bár Mo.-gal mindig nehéz példálózni,azért Victor Martineznek(MHP) sem tiltották meg,hogy a Mucletech versenyein(pl MR.O.)induljon.
Persze a hasonlat megmosolyogtathat pár embert most,ezt olvasván,de ha ezek az "elvek" nagyban,akkor kicsiben(itthon,itthoni versenyzökkel és szponzorokkal) miért is kellene másként lennie(?!).Már csak azért sem lenne korrekt ez egy táplálékkieg cégtöl sem,mert itthon a nem éppen agyonszponzorált sportolóknak legalább legyen már meg az a lehetőségük,hogy ott szerezzenek egy kis többlet pénzt,ahol tudnak,cégszervezéstől függetlenül.
Ez a "VS."-ről a véleményem egyrészt,másrészt meg elvileg megoldható az átérés a Symába(persze nem túl kellemes dolog,két verseny egy napon),hisz kb. fél óra van a két rendezvény eleje és kezdete között.Valószínű fejetlenség lesz és szólni fog az "Úristen most hova menjek,mikor kenjünk,vagy már melegíthetünk is?" c. dal,de ha minden a terv szerint halad,itt,és most szeretném jelezni indulási szándékomat.
A mezőny igen erös,a pénzdíjazás pedig a Superbodyhoz hasonlóan elég baráti és korrekt,azonban elsősorban mégsem ez motivál.Pláne hogy ilyen erős mezőnyben azt hiszem az első 6.-ba jutás sem lesz egyszerű.
Amiért megcsinálnám ezt a nevezzük így,"kalandot",az az,hogy 2004 óta az az álmom hogy Johnnyval felálljak egy színpadra,akit mindig és mindenkor a példaképemnek tekintettem és nemcsak mint testépítöt,hanem mint embert és barátot.Megtiszteltetés lenne egy színpadon vele állni.
Tehát ezzel a post-tal csak indulási szándékomat szerettem volna jelezni,de ezt még meg kell beszélnem edzőmmel,Pintér Ferenccel és ha ő sem lát egyéb akadályt,szeretnék október 25.-én este versenyezni.
Remélem én is tudni fogom a rendezvény színvonalát emelni jelenlétemmel.
Köszönöm!

Bognár Gergő
Ez nagyon jó hír! :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 08. - 12:22:33
Válasz #1119

Torony

Vendég
Nem is a Bengyel szokása istent játszani :D :D :D

Muy bien!

2008. Október 08. - 12:54:38
Válasz #1120
Nem elérhető

sasa

A Gergőnek nagyon örülök, és bízom bennne, hogy többen követik a döntését. Erre mondják ha lúd, akkor legyen kövér.
Csak az IFBB plakátot nem értem, mert azon 25-e de. van megjelőlve a Magyar Bajnokságra. Máshol meg 26-ra hirdetik.
Világositsa már fel valaki a sötét agyamat, hogy mi is van. !+"%

2008. Október 08. - 13:19:39
Válasz #1121
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ezt még nekem sem sikerült megfejtenem.  ;D

2008. Október 08. - 14:48:49
Válasz #1122
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
A női mb. versenyei lesznek 25.-e délelőtt!

Visszatérve RUBINT RÉKÁRA!

A TOZO Performance szineiben készül, és indul! Szombaton készülnek róla az első képek! Első versenye az Ausztria kupa majd a Fittparádé!
 d:)

2008. Október 08. - 15:00:44
Válasz #1123
Nem elérhető

sasa

A női mb. versenyei lesznek 25.-e délelőtt!

Visszatérve RUBINT RÉKÁRA!

A TOZO Performance szineiben készül, és indul! Szombaton készülnek róla az első képek! Első versenye az Ausztria kupa majd a Fittparádé!
 d:)
Szerintem ezt félreértetted! **:))))*
Tozoék csak segitséget nyújtanak a felkészülésében.

2008. Október 08. - 15:06:26
Válasz #1124
Nem elérhető

pókerarc

Miért érzem azt,hogy a testépítésre nézve ebből jó nem fog kisülni? :-\
Na de hátha...mindenki változhat. ***))