2024. November 07. - 18:42:29
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423832 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Október 07. - 14:05:03
Válasz #1095
Nem elérhető

L

Mint mondottam volt, készítek egy fiatalamebert az első megmérettetésére. Ő Lindeis Gábor.5 hete van még a versenyig. A 190 centijéhez egy kicsit "nyurgának" tűnik,de első versenyesként szerintem nem fog leszerepelni. Szokja csak,szerezzen egy kis rutint.

Lennék én ilyen nyurga a 190 centimhez!
Hova készültök? Fitparádé?

Igen.
Drukkolok majd a nézőtérről! @:-)
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Október 07. - 14:07:08
Válasz #1096
Nem elérhető

sasa

Én is láttam Johnnyt szombaton pózolni, de félelmetes! :-)!

2008. Október 07. - 14:09:37
Válasz #1097
Nem elérhető

fastor

valaki löjjön képeket :-){
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Október 07. - 14:56:47
Válasz #1098
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

...és ugye az érdekesség Johnny szezonjában hogy a lengyel úrral 3-szor kerül össze versenyen.Azaz Johnny tulképp mindhárom versenyén versenyezni fog Piotrkowicz ellen. Hogy ki-kitől és mikor vesz majd a másiktól revansot? Hmmm...csak a jóisten tudja.  @:-)

2008. Október 07. - 14:59:54
Válasz #1099
Nem elérhető

fastor

...és ugye az érdekesség Johnny szezonjában hogy a lengyel úrral 3-szor kerül össze versenyen.Azaz Johnny tulképp mindhárom versenyén versenyezni fog Piotrkowicz ellen. Hogy ki-kitől és mikor vesz majd a másiktól revansot? Hmmm...csak a jóisten tudja.  @:-)
kérem tegyék meg tétjeiket!
Jhonny ra fogadok 2:1 arányban fog nyerni MINIMUM @-o
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Október 07. - 15:09:22
Válasz #1100
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Johnny nem is indul! ;D

2008. Október 07. - 15:24:43
Válasz #1101
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Közben egy kis infó Johnnyról...ha már mi nem látjuk,látja más. Beépített hírforrásból tudom (aki pózolt már együtt Johnnyval rövidgatyában  ;D) hogy Johnny rettenetes. Világbajnoki felépítés...keskeny derék,borzalmasan széles váll és bizony a combja nagyobb jóval mint a beépített emberünké. Nem lesz ellenfele!

Mosmá' télleg kíváncsiak vagyunk Johnny!!!  ****:)))))) ;D
Helyesbítenék,én alsógatyában voltam ::)
Mindent elkövetek ígérem,egyenlőre még nem értek sajnos egyet a hírforrásoddal :(
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Október 07. - 15:25:57
Válasz #1102
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Az hétfő volt Sasa,szombaton este edzettem,gyerekcsősz voltam napközben ;)
                                                     (MICIMACKÓ)

2008. Október 07. - 15:29:31
Válasz #1103
Nem elérhető

csakisti

Mint mondottam volt, készítek egy fiatalamebert az első megmérettetésére. Ő Lindeis Gábor.5 hete van még a versenyig. A 190 centijéhez egy kicsit "nyurgának" tűnik,de első versenyesként szerintem nem fog leszerepelni. Szokja csak,szerezzen egy kis rutint.

Szerintem első versenyszereplésnek jó lesz ez a tömeg!
Majd jövőre biztos nagyonbb lesz a srác!

Hajrá!
-Mit szedsz?
-A lábamat, hogy hamarabb odaérjek edzésre :-D

www.csakisti.hu

2008. Október 07. - 15:29:43
Válasz #1104
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member

Én egyenlőre két alkalmat tudok biztosra...A revans...Meglátjuk,egyet ne felejtsünk el,még senki nem látott bennünket egymás mellet...és Ő már bizonyított az utóbbi időben rengeteget...én nem...és lesz köztünk kb15kg különbség,ami nem kevés...de ÉHES VAGYOK RÁ HOGY TALÁLKOZZUNK /:-)
                                                     (MICIMACKÓ)

2008. Október 07. - 20:09:29
Válasz #1105
Nem elérhető

sasa

Én teszek rád egy üveg pezsgőt.
A képek alapján amin láttam a Lengyelt, és téged élőben látva nyugodtan befektetek ennyi lóvét.
Szerintem ő is az Olasz versenyre hozza a csúcsformát, de sajnos ott is kevés lesz.
Ez nem puncsolás Johnny felé, de ezek a tények ha tetszik ha nem.

2008. Október 07. - 20:21:17
Válasz #1106
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Közben egy kis infó Johnnyról...ha már mi nem látjuk,látja más. Beépített hírforrásból tudom (aki pózolt már együtt Johnnyval rövidgatyában  ;D) hogy Johnny rettenetes. Világbajnoki felépítés...keskeny derék,borzalmasan széles váll és bizony a combja nagyobb jóval mint a beépített emberünké. Nem lesz ellenfele!

Mosmá' télleg kíváncsiak vagyunk Johnny!!!  ****:)))))) ;D
Helyesbítenék,én alsógatyában voltam ::)
Mindent elkövetek ígérem,egyenlőre még nem értek sajnos egyet a hírforrásoddal :(

Hmmm akkor meg lehet hogy kikapsz valami fehér bölénytől?  ;D
A hírforrás elég nyomatékosan mondta ezeket...és nem "csak úgy".  @:-)

De mostmár csak koncentrálj a versenyekre Johnny, a nickneveddel én meg addig válaszolgatok majd a kérdésekre. ****) !+"% Łł=

2008. Október 07. - 20:47:57
Válasz #1107

Torony

Vendég
az a jó, hogy nem "kell" menni Sb-re, mert így megkímélhető Bagaméri attól, hogy valami biztonsági őrállat háta mögött kelljen 25 méterről keménykednie :D :D :D bár, most elvileg nemlesz hisztispicsa sztárvendég, ki tudja... :D

körbefordulós 360 fokos görcsös fetrengős MUHAHAHAHAHAHAAAAAA

2008. Október 07. - 21:11:33
Válasz #1108
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Torony most gondolom romokban heversz  ;D

2008. Október 07. - 21:20:47
Válasz #1109
Nem elérhető

FirstLady

legalább Cutler nem hisztis kislány, és nem rohan haza sírni, ha meglát engem <3! ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady